Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

heheh kızz cok youn işler dıger tarafa bakıyrm zar zor buraya bakamyrm ama bndn sonr abakrm yınee baksana kımseckler kalmms burdadaaaa
bakın bakalım siz diğer tarafa:)

evt canım yaa maalesef kimseler kalmadı.. hele bugün pek uğrayanda yok.. bende bekçilik yapıyorum işte...

slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm canım. hoşgeldin..

Son düzenleme:
casperın yazısını yenı okudum cok duygulandım ayrıca bal cım snde yazmıssın bır anda benmde gozumdee kaybettıgım gormedgım o guzl anlra canlandıı bende oglumn ılklerındn uzakkk yasadım anı...
ama hersey onların gelecegı ıcın dıye dusnuyorum.... yınede casper cnm senn yavrun cok sanslıı olacakk he sen yannd aolacksın bal cnm sanada allah kolaylk versın tek duamda allah sızı ıyılerle karsılastırsın bakıcı olayı cok zorr ama mutlaka sen en ıyısını secıceksın yavrun için

kimse kalmamış yine...
bal garusu gelmiş gitmiş enerjik yine...sabahın 5inde :)))
bir denk gelemedik yaw göbüş fotosu istiyordu ekliyecem gördüğüm an...

sellaaaammmm....

hala işyerindeyim,nie gündüz gelemediğimi anlıyosunuzdur sanırım ,bu saatlere kadar buradayım

Girişteki ayakkabılığımı bu şekilde kaplamayı düşünüyorum,umarım beğenirsiniz...

heee bu arada size romantik ve pratik bir dekor ekliyim ne zamndır paylaşma fikri aklımda :) bari hafifleyim
odanıza uyumlu olarak rengini kendiniz seçebilirsiniz...

buda kalıbı...

sizi kocaman öpücüklüyorum,sizi çok özledim ve seviyorum...

kuzuuuummm bende çok özlücem ( inşallah gelebilirsin arada...helal olsun cnm kat kat...

İnşallah bebeğinide kucağına sağlıcakla alıcaksın,güzel anne seni çok öpüyorumm

günaydın kızlar....

ay patiğim...ikisi de çok hoş... mumluğu en kısa sürede deneyeceğim:)))

bende seni çok özledim... keşke buluşabilsek yeniden.....

bu çok şirin bişey çok hoşuma gitti.

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz

günaydın kızlarr ben iyiyim sizler nasılsınız?

günaydın brıck.
hoşgeldin super87

günaydın hatunlr nasılsınız?

kırmızı patık cok guzller yaaa o dolabı nasıl kaplıcaksın ölee yapınca bizede gosterrrr cok merk ettım ve bayıldım bayıldımm

Günaydınnn herkeseee
ay nasıl uykum var anlatamam :)

brck poğaçayı yapamadım ya bu akşam yada hafta sonu kesin deniyercem akşam yemekten sonra koltukda uyumuşumm :)

patiğimmm çok yoruyorsun cnm kendini dikkat et kuzucuğummm

lamecim güneşim brck speddy günaydın hepinize ....

GÜNAYDINNNN tatlımmmmmmm nasılsınnn? kimsecıkelr yok burdayaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…