gunaydın cnm iyiyiz çok şükürrgünaydın kızlarrben iyiyim sizler nasılsınız?
gunaydın tatlımmmgünaydın brıck.
günaydın kuzum olsun denersin sonra.Akşamları uyumak kadar güzel bişi varmı:)Günaydınnn herkeseee
ay nasıl uykum var anlatamam :)
brck poğaçayı yapamadım ya bu akşam yada hafta sonu kesin deniyecem akşam yemekten sonra koltukda uyumuşumm :)
lamecim güneşim brck speddy günaydın hepinize ....
hoşbulduk cnmmhoşgeldiniz hepiniz kızlar...
ayy çok yorgun hissediyorum kendimi... gece sancım vardı.. aha dedim gelcek bu heralde.. aşağı doğru acayip baskı yaptı valla(
ama kendimi toparladım ve yok canım normal bu sancılar dedim.. neyseki sabah birşey kalmamıştı:))
şimdi de kıpır kıpır incim:))
GÜNAYDINNNN tatlımmmmmmm nasılsınnn? kimsecıkelr yok burdayaaaaaa
gunaydın cnm iyiyiz çok şükürr
gunaydın tatlımmm
günaydın kuzum olsun denersin sonra.Akşamları uyumak kadar güzel bişi varmı:)
hoşgeldiniz hepiniz kızlar...
ayy çok yorgun hissediyorum kendimi... gece sancım vardı.. aha dedim gelcek bu heralde.. aşağı doğru acayip baskı yaptı valla(
ama kendimi toparladım ve yok canım normal bu sancılar dedim.. neyseki sabah birşey kalmamıştı:))
şimdi de kıpır kıpır incim:))
hoşbulduk cnmm
inci artık annesini yokluyomu ne:)izne çıkmanada az kaldı tatlım yaa seninde
oyyy inciye baksen aceleci kız neyseki geçmiş cnmmmm ....[/QUOTE .!.:evt canım geçti çok şükür... valla gelmesi de süprizdi...doğması da süpriz olcak sanırım bu zillinin:)
canım arada bi yokluyor sanırım.. hazırlıkları bitirin diye dürtüyorr:))
inş. 32. haftamda çalışabilir raporu alabilirm yaa..doktorum biraz tereddütlü konuştu.... eğer vermezse mayıs başında yolcuyum(
lame sız nolur nolmaz elınızı cabuk tutunn
eşim dün bebek istediğini söyledi bana aha böyle oldum işte
eşim dün bebek istediğini söyledi bana aha böyle oldum işte
bu çok güzel bi haber:)
oo hadi bakalım.....
benimki ilk günden istiyordu...
nedense erkekler pek maddiyat düşünmeden böyle şeyleri dile getiriyorlar...
ya aslında bizde durum ters ondan çok ben istiyordum eşim hep maddiyatı dile getiriyordu.
dün bir anda işte istediğini söyledi bide çalışıpta gelmiş belli
ben doğumdan sonra 1 sene evde olmak istiyorum 6 ay hakkın olan ücretsiz izni kullanırsın falan diyip durdu
canım geç olmadan yapmak taraftarıyım ben ama özellikle maddiyat konusunu iyi hesaplamak lazım.... 1 yıl evde oturcaksan....
güzel ama nedense içim kötü oldu
ya aslında bizde durum ters ondan çok ben istiyordum eşim hep maddiyatı dile getiriyordu.
dün bir anda işte istediğini söyledi bide çalışıpta gelmiş belli
ben doğumdan sonra 1 sene evde olmak istiyorum 6 ay hakkın olan ücretsiz izni kullanırsın falan diyip durdu
canım siz çok istiyorsunuz yapın bence artık..mantıkla kapama şu isteklerini
merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.ben iyiyim büdüşümde iyi mercimeğimde iyidir inşallah.
spidy eşin çocuk istiyormuş hadi hayırlısı.
aynen çok istiyordum hala da çok istiyorum.
ama ya 1 sene sonunda hemen iş bulamazsam ya bebeğe alışıpta bi daha uzun süre çalışmak istemezsem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?