Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evet tatlım misafir olarak okuyabiliyor sanırsam:)

hım oda güzelmiş selamlar o zaman

sanırım karışmış hayırlısı olsun
ama istemiyorum deme ya hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun 5 yıl sonra dolacak mı ssk prim günün bari.
ne kadarın var biliyor musun *

ay kızlar size birşey anlatayım benim kociş ne yapmışş

benim birkaç eltim var..birini uyuzum gıcıgım..bir mevzu yaşandı onların evde..bana kendi evinde görümcemle bir köşede konuşurken sessiz konuşun dedi.şok olmuştum o an.zaten sevimsiz şey kısa kesiyim..o ana hemen ne oluyor ya dedim sus falan ben gidiyorum hemen dedim.çıktım selamlaşmadan kimseyle..eve gelen misafire hiç öyel denirmi

terbiyesiz işte.birde eşimi görünce terbiyesizlik yaptı demiş benim için.gelde gülme cahil resmen .eşime baya sohbete girmiş..katı katı..sen yüz veriyorsun falan demiş.g..kaldırıyorsun demiş.

eşimde dün diger eltime demiş onun ona yetiştirecegini biliyor ya..benim eşim onu sevmiyor demiş oda sevmiyormu ısınmıyormu demiş.hayır sevmiyor demiş..nerden estiyse hahaha

1600 küsür günüm var..bayanların ki 36oo miydi kız? tabi canım lafıma bakma sen..böyle diyince zaten insanlar tuhaf tuhaf bakıyor.. allah bilir:26:

eşine bak ya nasıl güzel laf söylemiş aman iyiki eltim falan yok he

1600 küsür günüm var..bayanların ki 36oo miydi kız? tabi canım lafıma bakma sen..böyle diyince zaten insanlar tuhaf tuhaf bakıyor.. allah bilir:26:

bende merak ediyorum bazen acaba kaç günüm kaldı diye 7 yıldır aynı yerde çalışıyorum daha önce de çalışmadım

kaç gün bizim prim.kız sende küçükmüşün ben seni büyük sanıyordum.. yaş 26 imiş.

kaç gün bizim prim.kız sende küçükmüşün ben seni büyük sanıyordum.. yaş 26 imiş.

hayır canım ya ben daha 22 yaşımdayım. yarın 23 olucam
o tarihi değiştiremiyorum.

prim hakkında hiç bilgim yok e devlet şifrem vardı ne güzel onu da unuttum yine almam lazım.
15 yaşımdan beri çalışıyorum. işte. staj dahil hep aynı yerde bu sene ağustosta 7. yılım oluyor

Son düzenleme:
He bide ALYA garusu beni hiç sormuyo dövecem onu demiş casperim..
elinde olan imkanlarla okuyo bizi

casperim seni çok seviyorum ve özlüyorm tatlım anca burdan cvp yazabiliyorum biliyosun

kız gamzeli güzel asafın anasııı

seni sordum kokoşlarda brck bacıya dediki öbür topike yazdım
kalp kalbe karşı
annem seni sordum
beşiği sordum brcke p.tesi günüydü
unutmadım seni kızzzzzzzz özledimmmm ahhhh kendine ii bak evde olmak nasıl de hele
öptüm muckkkkkkkkk

yok canım kk geldiğinden beri varım hatta seninle düğün tarihim de aynı 1 sene farkla
gelin el çiçeğim beyaz pembe karışıktı

baktım şimdi bulmadım sildin sanırım konuyu,hatta eşin beyaz takımlıydı..:123::123:

seni küçük cimcime seni ben senden bir yaş büyüğüm

okudum ama yazamadım yaaa

casperımm senı cok özledıkkkk
balım senıde cok özledıkkkkkk okursunuz ınş

aynen ya...
casperrrrrr cnmsın ne özledik ((
bal kız da gelemiyor...
amannnn topikkkk bir dolup bir boşalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…