- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
evet tatlım misafir olarak okuyabiliyor sanırsam:)
kalabalıkta karışmıştır sohbet canımyiyecek ekmegi yokmuş aynen canım..biz şuan hiç düşünmüyoruz canım çok uzak bize..böyle iyi..
korktu eşim evet..hemde üstümden yük gitti dedidelü..baktıki zor
olmasa olur diyoruz o derece hem yaşım küçük ikimiznde 87liyiz..belki 30lu yaşlarda yaparız ..ssk primlerin dolsun kendim bakıcam büyütücem..kimseye vermem işi bırakırım.şimdi hayatımız yaşayalımyinede herşeyi allah bilir..hayırlısı canım
hım oda güzelmiş selamlar o zaman
sanırım karışmış hayırlısı olsun
ama istemiyorum deme ya hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun 5 yıl sonra dolacak mı ssk prim günün bari.
ne kadarın var biliyor musun *
ay kızlar size birşey anlatayım benim kociş ne yapmışş
benim birkaç eltim var..birini uyuzum gıcıgım..bir mevzu yaşandı onların evde..bana kendi evinde görümcemle bir köşede konuşurken sessiz konuşun dedi.şok olmuştum o an.zaten sevimsiz şey kısa kesiyim..o ana hemen ne oluyor ya dedim sus falan ben gidiyorum hemen dedim.çıktım selamlaşmadan kimseyle..eve gelen misafire hiç öyel denirmi
terbiyesiz işte.birde eşimi görünce terbiyesizlik yaptı demiş benim için.gelde gülmecahil resmen .eşime baya sohbete girmiş..katı katı..sen yüz veriyorsun falan demiş.g..kaldırıyorsun demiş.
eşimde dün diger eltime demiş onun ona yetiştirecegini biliyor ya..benim eşim onu sevmiyor demişoda sevmiyormu ısınmıyormu demiş.hayır sevmiyor demiş..nerden estiyse hahaha
1600 küsür günüm var..bayanların ki 36oo miydi kız? tabi canım lafıma bakma sen..böyle diyince zaten insanlar tuhaf tuhaf bakıyor..allah bilir:26:
eşine bak ya nasıl güzel laf söylemişaman iyiki eltim falan yok he
canım iyiki de yok..yat kalk allaha dua et..gercekten,,ben mesafeliyim..gerekmedikçe görüşmüyorum.o derece birşeyler çıkartıyorlar..sıkıfıkı olsam neler olurdu hiç bilmiyorum yane
resmen tokat gibi mesaj göndermiş kız..dimi? eşime demiş ya işte seviyordum artık sevmiorum diye benimkide demiş.benim eşim sevseydi oda severdi demiş annesine
bende merak ediyorum bazen acaba kaç günüm kaldı diye7 yıldır aynı yerde çalışıyorum daha önce de çalışmadım
kaç gün bizim prim.kız sende küçükmüşün ben seni büyük sanıyordum..yaş 26 imiş.
hayır canım ya ben daha 22 yaşımdayım. yarın 23 olucam
o tarihi değiştiremiyorum.
sahimihadiya miyon değilsin o zaman sen..ben seni hatırlıyorum .kk ya ilk geldiğimden beri varsın mor çiçekli gelin değil mi.?
He bide ALYA garusu beni hiç sormuyo dövecem onu demiş casperim..
elinde olan imkanlarla okuyo bizi
casperim seni çok seviyorum ve özlüyorm tatlım anca burdan cvp yazabiliyorum biliyosun
yok canım kk geldiğinden beri varım hatta seninle düğün tarihim de aynı 1 sene farkla
gelin el çiçeğim beyaz pembe karışıktı
baktım şimdi bulmadım sildin sanırım konuyu,hatta eşin beyaz takımlıydı..:123::123:
seni küçük cimcime seniben senden bir yaş büyüğüm
günaydın lamem
bıraz kapalı burda ama güzel düne göre
burada da hava güzelleşiyor
ooo hadi bakalım...
bu arada doğum günün kutlu olsun canım... nice seneleree:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?