hade spedy hade yen şu korkularını hayde
spedyycim... 6 ücretisiz kullandıktan sonra da dönebilirisn aynı yerine....
nevgülüm, hoşgeldin.. ohh maşallah hepinize:)
speddy hadi bakalımm ee sen ne dedin eşine pekii
nevgülüm hoşgeldinnnn ....
ay kolum kanadım kalkmıyo bugün yahu
:2:
4 ay ücretli 6 ay ücretsiz yani dimi.
valla canım bende öyle düşünmeye başladım artık.. çok şükür kıyafet anlamında bir eksiği kalmadı... yatağıda hazır.. envresim takımı ve bakım malzemeleri kaldı.. birde benim gecelik pijama.. sayınca baya birşey kalmış gibi oldu vallaaa:)
onları da artık en kısa zamanda hazırlıycam.. zaten doktrum haziran ortası sezeryan dedi.... 2 ayımız kaldı yani:))
eşim dün bebek istediğini söyledi bana aha böyle oldum işte
ect canım öyle..
işsizlik maaşı alabilmen için seni işten çıkarmaları lazım...
yapın o zaman yaw bak biz istiyorz ama icraat falan yok
sayınca cok varmış gıbı gercekten
neden sezeryan cnm ben kaçırdım sanırım o kısmı
sipid Allahım ısteyene versın cnm şuan ne iş ne ev durumu bellı ınş.kısmet olurda bende eşimin dılınden kurtulurum
sipid Allahım ısteyene versın cnm şuan ne iş ne ev durumu bellı ınş.kısmet olurda bende eşimin dılınden kurtulurum
haklısın canım iş oldu evde olursa sizde ona göre plan yaparsınız.
gerçi bende evlenene kadar evim olsun diye uğraşıyordum ama bakıyorum şimdide borcum bitsin diyorum
kendimi hep olumsuzluklar içinde buluyorum..
nerde oturcamm bı bellı olsa işimizde şükür olur bakalım ya hayırlısı
öle cnm 10 yıl kredı var dıyede 10 yıl cocuk yapmamak olmaz tabısı bz onu bıle beceremedık daha
tabiki de aklımda devamlı kredi oluyor işte nasıl öderiz nasıl yaparız falan diye.
bizimki de bi anda olsun diyince şaşırdım çocuktan soğudum he
çoçuk rızkıyla gelir allah yardımcınız olur canım..allah büyüktü diyeceksin:26:
şunuda demeden gecemicem amaben kürtaj olduktan sonra işte korkular falan yaşadık tabi.sorumluluk bilinci falan 2 ay..şuan git eşime sor.. çoçuk zor ya der.düşünmüyorum diyecek sana direk
haklısın canım mutlaka gelirken rızkı ile birlikte gelecektir. Allah yardım eder herhalde.
bu arada kürtaj oldu diye bişeyler duyduğumda gruba geldim sordum herkes yok dedi senin için şaşırdım şimdi he. :2: ama üzülme sizinle yiyecek ekmeği yokmuş.
Rabbim yine nasip eder inşallah eşin de napsın seni üzgün görünce de korkmuştur.
dr kürtajdan sonra dinlenme süresi veriyor sanırım sende vucudunde dinlensin sonra gel beraber yapalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?