Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

spedyycim... 6 ücretisiz kullandıktan sonra da dönebilirisn aynı yerine....

nevgülüm, hoşgeldin.. ohh maşallah hepinize:)

speddy hadi bakalımm ee sen ne dedin eşine pekii

nevgülüm hoşgeldinnnn ....

ay kolum kanadım kalkmıyo bugün yahu

hade spedy hade yen şu korkularını hayde

:2: YENEbilirim herhalde

spedyycim... 6 ücretisiz kullandıktan sonra da dönebilirisn aynı yerine....

nevgülüm, hoşgeldin.. ohh maşallah hepinize:)

4 ay ücretli 6 ay ücretsiz yani dimi.

speddy hadi bakalımm ee sen ne dedin eşine pekii

nevgülüm hoşgeldinnnn ....

ay kolum kanadım kalkmıyo bugün yahu

hiç bişey şuan için erken dedim.
oda haziran da tatile çıkmayı düşünüyoruz o zaman oradan gelince dr gidersin kontrol için dedi
öyle kaldı bi daha bişey konuşmadık
işte 6 ay ücretis izin kullanırsın işsizlik maaşı da alırsn falan dedi

sayınca cok varmış gıbı gercekten
neden sezeryan cnm ben kaçırdım sanırım o kısmı
eşim dün bebek istediğini söyledi bana aha böyle oldum işte

haydı hayrlısı cnm
aman benım hrıf kıskanır şimdık sızı
:18::18::18:

sipid Allahım ısteyene versın cnm şuan ne iş ne ev durumu bellı ınş.kısmet olurda bende eşimin dılınden kurtulurum

sipid Allahım ısteyene versın cnm şuan ne iş ne ev durumu bellı ınş.kısmet olurda bende eşimin dılınden kurtulurum

haklısın canım iş oldu evde olursa sizde ona göre plan yaparsınız.
gerçi bende evlenene kadar evim olsun diye uğraşıyordum ama bakıyorum şimdide borcum bitsin diyorum
kendimi hep olumsuzluklar içinde buluyorum..

haklısın canım iş oldu evde olursa sizde ona göre plan yaparsınız.
gerçi bende evlenene kadar evim olsun diye uğraşıyordum ama bakıyorum şimdide borcum bitsin diyorum
kendimi hep olumsuzluklar içinde buluyorum..

nerde oturcamm bı bellı olsa işimizde şükür olur bakalım ya hayırlısı

öle cnm 10 yıl kredı var dıyede 10 yıl cocuk yapmamak olmaz tabısı bz onu bıle beceremedık daha

nerde oturcamm bı bellı olsa işimizde şükür olur bakalım ya hayırlısı

öle cnm 10 yıl kredı var dıyede 10 yıl cocuk yapmamak olmaz tabısı bz onu bıle beceremedık daha

tabiki de aklımda devamlı kredi oluyor işte nasıl öderiz nasıl yaparız falan diye.

bizimki de bi anda olsun diyince şaşırdım çocuktan soğudum he

tabiki de aklımda devamlı kredi oluyor işte nasıl öderiz nasıl yaparız falan diye.

bizimki de bi anda olsun diyince şaşırdım çocuktan soğudum he

çoçuk rızkıyla gelir allah yardımcınız olur canım..allah büyüktü diyeceksin:26:

şunuda demeden gecemicem ama ben kürtaj olduktan sonra işte korkular falan yaşadık tabi.sorumluluk bilinci falan 2 ay..şuan git eşime sor.. çoçuk zor ya der.düşünmüyorum diyecek sana direk

haklısın canım mutlaka gelirken rızkı ile birlikte gelecektir. Allah yardım eder herhalde.

bu arada kürtaj oldu diye bişeyler duyduğumda gruba geldim sordum herkes yok dedi senin için şaşırdım şimdi he. :2: ama üzülme sizinle yiyecek ekmeği yokmuş.
Rabbim yine nasip eder inşallah eşin de napsın seni üzgün görünce de korkmuştur.
dr kürtajdan sonra dinlenme süresi veriyor sanırım sende vucudunde dinlensin sonra gel beraber yapalm

Casperim gelmişimizi geçmişimizi okumuş msj atmış bana:)
-speddy hayırlısını diliyomuş senin için
-bide ben kelebeğe akşam uykusu gibi varmı dedim yaa,oda demiş var var sabah uykusu demiş nispet yapmış
-İnci kuzuda acele ediyo sanırım demiş
şimdilik bu kadar demişşş
alacağın olsun casperimmmmm

kalabalıkta karışmıştır sohbet canımyiyecek ekmegi yokmuş aynen canım..biz şuan hiç düşünmüyoruz canım çok uzak bize..böyle iyi..

korktu eşim evet..hemde üstümden yük gitti dedi delü..baktıki zor

olmasa olur diyoruz o derece hem yaşım küçük ikimiznde 87liyiz..belki 30lu yaşlarda yaparız ..ssk primlerin dolsun kendim bakıcam büyütücem..kimseye vermem işi bırakırım.şimdi hayatımız yaşayalım yinede herşeyi allah bilir..hayırlısı canım

He bide ALYA garusu beni hiç sormuyo dövecem onu demiş casperim..
elinde olan imkanlarla okuyo bizi

casperim seni çok seviyorum ve özlüyorm tatlım anca burdan cvp yazabiliyorum biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…