Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nice yıllara cnm
yenı yılında sağlık huzur parada senınle olsunnıyıkı doğdunnnnnnnn

süper günaydınnnnnnnnn

teşekkür ederim canım çok sağol

nice sağlıklı,mutlu yaşlar dilerim kocişinle speedy dogum günün kutlu olsun

sağolasın bacım çok teşekkür ederim.

bugün hem benim doğum günüm hemde evimizin 1. yılı geçen yıl bugün almıştık tapumuzu maşallah 1. yılımız dolmuş bile

:123: şekerim evlilik yıl dönümümüz de yaklaşıyor,ne aldırıcan kocişe:103:

Son düzenleme:
TABİKİ DE önce sağlık sonra mal mülk iş para

ben söylemem doğum günüm içinde sordu hiç bişey söylemedim süpriz olsun severim süprizleri

süprizi kim sevmezki ama hep soruyor eşim bende yormuyorum ama gecen yıl beni çok şaşırttı:)

ilkkez benden habersiz bana birşey almıştı.dogum günümde bende herkesin içinde afallamıştım..şaka yapma ya gercekten senmi aldın olmuştum.çok güzeldi

demek isteyince oluyormuş

ne istedin canım.
evet koç burcuyum.
benim eşime 1/2 aklımda hediye var ama yine ilginç şeyler int bakıp bulmm lazım

yıl dönümümde tamtur yüzük,doğum günümde de bileklik isticem:)

begen butonu iyi oluyor..mesaja cevap yazıldıgını anlayıp..topiğe geri geliyoruz

hellooooo

herkesler iyidir umarın bikaç geçmişe göz attım ama detaylı okuyamadım...

Ben iyiyim şükür..

günaydın hatunlr nasılsınız?

kırmızı patık cok guzller yaaa o dolabı nasıl kaplıcaksın ölee yapınca bizede gosterrrr cok merk ettım ve bayıldım bayıldımm

beğenileriniz için teşekkür edrim güzeller..

Güneşim karikatür topladım ama bnmki türk karikatür olacak (en sevklerimden 'fırat' yerim ben onu )
dijital baskı yaptırıcam..kaplıcam dolabı...üstünede siyah cam kestiricem canım kullanışlı olsun yıpranmasın diye hem daha şık duruyo...ama siyah camın temizliğinden şüphem var :) beyaz cam olarak bi modellerim bakalım beğenirsem öyle olur...yaptığımda eklerim tabi...söz verdiğim başka fotoarda var evle ilgili herkes sitemde,onlarıda eklerim inş :)

yemek vakti,çok acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…