bal ben varım kızz kımselr ugrmz oldu buraya :2:hoşgödükk kuŞUMM
minik kuzumu bırakTIM ANNEME GELDİM..YANİ ANNECİĞİM SAĞOLSUN GELDİ BİZE BAKMAYA...
BAKICI BULDUM AMA GÖNLÜM KUZUMDAN AYRI KALAMIYCAK O SEBEPLE A PLANINI UYGULIYCAM BURAYA KIZ ALICAM VE HAFTADA 2 GÜN GELİCEM ANNECİĞİMEDE YÜK OLMAMIŞ OLUCAM KUZUMLADA VAKİT GEÇİRMİŞ OLUCAM İŞLLH HAYIRLISI BÖLE OLUR KIZLAR...
HERKES NERDE???? CAsperımın demek az kaldı nasıl heyecanlandım yaa...Rabbim yardım etsin...
selam güneşimmmmm
evt burası baya kimsesiz kalmış ya((
yeni gelen garular hoşgeldiniz...nannn ne oldu sizeeee
hoşgödükk kuŞUMM
minik kuzumu bırakTIM ANNEME GELDİM..YANİ ANNECİĞİM SAĞOLSUN GELDİ BİZE BAKMAYA...
BAKICI BULDUM AMA GÖNLÜM KUZUMDAN AYRI KALAMIYCAK O SEBEPLE A PLANINI UYGULIYCAM BURAYA KIZ ALICAM VE HAFTADA 2 GÜN GELİCEM ANNECİĞİMEDE YÜK OLMAMIŞ OLUCAM KUZUMLADA VAKİT GEÇİRMİŞ OLUCAM İŞLLH HAYIRLISI BÖLE OLUR KIZLAR...
HERKES NERDE???? CAsperımın demek az kaldı nasıl heyecanlandım yaa...Rabbim yardım etsin...
bal nasıl olck kız alınca haftada 3 gunmu calscnnn
hoşgördük brck nasılsın cnmmmmm yawruşun nasıl???
cnmmm yerim senin o minik kuzunu ee peki
sen 2 gün gelcen ya kız ona göremi çalışck yani oda 3 gün mü çalışck
ne kadar vercen ?
yok ya kız tam gelcek valla patrona ben dedim 500 verebilirim iyi dedi 100 de ben veririm dedi :)) o paraya birini bulabilirmiyiz bilemiyorum tabii
patron 1 gün gel dedi ama bana yetmez 2 gün gelcem işte annemde 2 gün bakıcak yawruma kalan günler ben bakçamm
hakkında hayırlısı olsun balımmm
patronunada helal olsun kimse böle bişey istemezdi yani
çok ii cnm 600 tl az değil sigorta olayı nolck kızın kuzumm
amann olsun hep kuzuna hasret kalmıcan hemde işine devam etcenn
500 tl bakıcıya vercen aklın hep orda kalcaktı çok ii olmuş senin için kuzum
anldm bole bır sansın varsa ne guzelll
kız bu patron bazen çok iyi baksana geldi şimdi hayırdır diyo sen niye geldin perşembeleri geliyodun diyo :)) ay dedim rapor bitti artık demesem haberi olmıcak :))
bakıcıyla 600 e anlaşmıştık haftada 2 kere evide süpürcekti :))
neyse onu askıya alıcam bi süre bu yolu denicemmm
çok şükür rabbime evt böle şansım var cnmm
balcım çalıştığın yer çok yoğun olan bi yer olmadığı için mi patronun bu kadar anlayışlı cnm...
Yani sürekli satış yapan zır zır tel çalan bi firma diilmi
çok şanslısın cnm çokk elana kendin bakıcaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?