Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biricik.. canım çok teşekkür ederim.. ev çok fazla almadım çok şükür... doktorum 6 kilo limit vermişti belki doğuma kadar aşarız onu.....

Son düzenleme:

Emerkende farklı bişey olmıcak ki

ohh 1 kilo ne kadan çok
tatlım emerkende napıcam bilmiyrum ben çok gıdıklanırım dokunamam bileyandımki ne yandımmm
pazar gün annemle bi yere gittik kız görme gibi bi akrabamızın millet inanmıyo 4.ayımın bittiğinehamile olduğumu anlayan yok..azcık göbiş çıkmaya başlıyo gibi.
biricik.. canım çok teşekkür ederim.. ev çok fazla almadım çok şükür... doktorum 6 kilo limit vermişti belki doğuma kadar aşarız onu.....
olsun tatlım kilo verilir napalım..ama çoook yakışmış maşallahhh

kızlar grip olacak gibiyim sankimmm daha yeni geçmiştiii:18:

"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a şükredin..
Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz.."

teşekkür ederiz teyzesii:))

canım peki bu 20-30 tl ye olanlar var manuel... işe yaramazmı ki onlarda?

ayy hadi bakalım, inş. sütün artar birden.. hiç belli olmaz...

CNM ablam almıştı sakın alma işe yaramıyo...ama geçen tv de gördüm kadın anlatıyo çırınganın başını kesmiş onla idare etmiş bilmiyom nekdr faydalı olur...

sütünüz gelsin diye o dönem bol bol hoşaf için bide anacığım aşure yapmıştı bi kazan çok fydası oldu...

süt sağarken gıdıklanmıyomusunuz yada canınız yanmıyormu kızlar???Ben yapamam gibi geliyor

elektrikliler daha iyiymiş bide..

ilk haftalar diyceksiniz ki Rabbim bu nasıl bi işkence..kan gelmişti ödüm koptu bebişimin ağzı kan olmuştu..sonra alışıyonuz hatta şimdi sağdım geldim bak :)) ve utanırım diyodum ama Rabbim okdr bi annelik duygusu veriyoki size o memişleri görmeyen kalmıyo çok rahat açıyonuz walla..

selamlarr
lamem çok tatlı olmuşsun maşallah.

balım , işbaşı yapmışsın hayırlısı olsun, bu arada senin yöntem süpermiş ne güzel kuzundan ayrı kalmıcan, keşke hepimizin senin gibi bi şansı olsa..

casparımında az kalmış, hayırlısıyla doğursun inşallah..

bizde dün kuzumun 6,ay aşılarını yaptırdık, yıktı ortalığı yıktı yıktı (((

bende maaş vermeyen işime devam ediyorum hala, hayrına çalışıyorum

h geldın cnm
kuzm yaa kıyamam

aa nedenkı işler mı yok
ne kadar zamandır almıyorsunnn

kelebek paylaşım harıkaa

neden maaşsız çalışıyon cnm hayırdır

h geldın cnm
kuzm yaa kıyamam

aa nedenkı işler mı yok
ne kadar zamandır almıyorsunnn

kelebek paylaşım harıkaa
canım şirket krizde, battı batacak .. ama batamadı bi türlü.

neden maaşsız çalışıyon cnm hayırdır

en son ocak maaşını vermişler, şubat mart ve nisan sonu geldi 3 aylık maaşlar içerde..
çekleri zor ödüyorlar ,, siparişler hep iptal oldu vs. vs.

bu arada bende lansinoh marka manuel sağma makinesi var, süper diil ama iş görüyor, bilginiz olsun.

cnm bence cık daha cok sende batmadann
başka iş baksann
3 ay ödememışler ve batcaklar dıosun
öle şirketler işçiliere ödemez cekklerı ödeyemıyorlarsa

cnm bence cık daha cok sende batmadann
başka iş baksann
3 ay ödememışler ve batcaklar dıosun
öle şirketler işçiliere ödemez cekklerı ödeyemıyorlarsa

canım nasıl çıkıyım 7 senelik tazminat var içerde, hoş bu gidişle zaten batarlarsa tazminatda yalan olacak.

bu şirket uzun zamandır böyle yaklaşık 3 yıldır ama maaşları hiç bu kadar geciktirdikleri olkmamıştı

nasıl çalıştın 7 yıl cnm
ne bılem ben haftalık alıom en fazla 2 3 hafta almasamm duramam yaa ınsan para alamazsa çalışma arzusu olmazkı
Allah sana sabır versın
hembatınca ödemezlerkı bişi

nasıl çalıştın 7 yıl cnm
ne bılem ben haftalık alıom en fazla 2 3 hafta almasamm duramam yaa ınsan para alamazsa çalışma arzusu olmazkı
Allah sana sabır versın
hembatınca ödemezlerkı bişi
son 3 yıldır böyle, bide gidemedim işte, hala bile elim varmıyor iş aramaya, dediğim gibi içerdeki tazminatımı kurtarma umududa beni engelliyor

çok teşekkür ederim canım..
maaş almadan devam etmek gerçekten çok kötü.. inş. bir çıkar yol bulunur canım..

amin canım sağol,, incicik nasıl bakalım

merhabalar kızlar özlemişim ha sizi.coturnıx canım bende sendenim.inş maaşlarımız bir an önce yatar.sigorta primi yüzünden çalışmaya devam ediyorum işte.lamemm balım nasılsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…