balım ben bol bol uyuyorumm bi daha uyuyamam böyle die napiyimmTAVSİYEDEMİ :))
BOL BOL UYUYUN DERİM DİNLENİN BUGÜNLER GERİ GELMEZ
40 GÜN BUNALCAKSINIZ HATTA DEPRESYONA GİREBİLİRSİNİZ BENİM GİBİ BİR ANNENİZ VARSA İŞİNİZ KOLAY
BEBİŞİNİZ İLK GÜNLER EMSEDE SÜT GELMİCEK BENDE SAĞMA MAKİNASI VARDI SÜREKLİ SÜT GELENE KADR SAĞDIM MECBUREN
VE AÇ KALIP SARILIK OLMASIN DİYE MAMA VERDİM BAZILARI VERME SÜTÜ ALMAZ FİLAN DERSE İNANMAYIN BOŞUNA BEBEĞİ AÇ KOMAYIN :))
SEZERYAN OLUCAKLAR İÇİN DİYİM AYAĞIMI BİLE ZOR KALDIRIYODUM HATTA YATAMADIM OTURAMADIM BİKAÇ GÜN SAKIN KORKUP PANİKLEMEYİN GEÇİCİ Bİ DURUM AMA CANINIZ TATLIYSA BENİM GİBİ ZOR GEÇİYO :))
KIYAFET KONUSUNDA BİŞİ DİYEMİCEM BENİMKİ KIŞ BEBESİ AMA ASLA AYAKLI TULUM ALMAYIN TOPU TOPU 2-3 DEFA GİYDİREBİLDİM BİR TULUMU OKDR ÇABUK UZUYOLARKİ ŞAŞIRCAKSINIZ..
balım pahalımı o süt sağma makianaları ....
balım ben bol bol uyuyorumm bi daha uyuyamam böyle die napiyimm
Artık geceleri nedense saat 4 gibi uyanıyorum tekrar uyuyorum..yavaş yavaş başlıcakmı böyle uyanmalar yoksa..
Ben anneme çok güveniyorum onunla işim kolay olur ama..
Kayınvalidem çok seviyo konuşmayı o halimle ben bide onun muhabbetiyle naparım bilmiyorum saniye susmaz..
Umarım ilk günler kalmaz yanımdaa..
albümümde canım:))ball kızzz kopadın beni
sosyete kızı suzan alemsin kız
lamemmmmm kız ben senin göbüşünü görmedim ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HTML:
EVT ALMA CNM ilk başta ben işe başlıycam nasılsa diye aldım ve artık okdr özdeştikki heryere götürüyorum onu çünkü benim kuzu emmiyo geceleri hariçç sürekli sağıp veriyorum..
süt gelmeye başlayınca mesela bebiş az emiyo ya o arada dondurucuya brisürü süt sağıp attım şimdi onlar kurtarıcım benim..
canım evde netim varda, o dönemde girebilirmiyim bilmiyorum.. evde kimler olur, nasıl oluruz hiçbir fikrim yok...
ball kızzz kopadın beni
sosyete kızı suzan alemsin kız
lamemmmmm kız ben senin göbüşünü görmedim ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evde kalabalığı sevmeyen biri olarak naparım bilmiyorum benn
görümcemler eltimler çocuklarr :) pöffff
slm
bal kız h geldınnn ben cok yoğunum gelemım yaaa
nasılsın ela kuzm nasıl
gelışmelere sevındım ama 600 tl cok az yaa patron bıraz daha versın cımrı olmasın bı evın kirsı kadar maaş olmasın yaa gelenede yazık
sonuçta hergun çalışcakmışş:26:
tatlım ben sordum markasını hatırlamıyorum 180 falan dahada artıyo kalitesine göre sanırım
HOŞGÖRDÜK BÖCEEEMMMMM
GİTTİMİ NAN KOCAN???
YA ZORLA DEĞİL ZATEN BEĞENEN GELSİNp
amin cnm bakıcaz inş anlayışlı olurlarrRabbim yardımcın olsun ama konuş hemen karar verme yapmazlar etmezler diye..sonuçta doğum izni hakkın senin cnmmm
ama öyle napıyım yaa bilmiyorum napıcamm çok seviyo muhabbet etmeyi..döner döner başından anlatırağzını bantlarsın ay brck koptum hee saniye susmaz heee
albümümde canım:))
ama hafta sonu çekindikleirm var, onları da bir ara eklerim, süslü halim:))
hmm ok canım, almıyım ben..
Desene en büyük yardımcın şu anda...
evt haklısın cnmm
kop anam ihtiyacınız varr
ayy ilk hafta ben bunalıma girdim gelen giden surat beş karış
anam gelseler suç gelmeseler suç..neyse yatıca anacığım kaldı ve kayınvalide ama oda 1-2 hafta anca yani..
çok rahatsız olmadım açıkçası ilk hafta gelen geldi sonra zaten ayaklandım arada gelen oldu gelemeyen mevlütte geldi hepsi bitti gittiii
ama ilk 1 hafta bence doğum yapana gidilmesi çok saçma inanın kendinize zor geliyosunuz hiç gözünüz öisafir görmüyo yeni hayata adapte vss
hoşgördük böceeemmmmm
gittimi nan kocan???
Ya zorla değil zaten beğenen gelsinp
balım pahalımı o süt sağma makianaları ....
balım ben bol bol uyuyorumm bi daha uyuyamam böyle die napiyimm
Artık geceleri nedense saat 4 gibi uyanıyorum tekrar uyuyorum..yavaş yavaş başlıcakmı böyle uyanmalar yoksa..
Ben anneme çok güveniyorum onunla işim kolay olur ama..
Kayınvalidem çok seviyo konuşmayı o halimle ben bide onun muhabbetiyle naparım bilmiyorum saniye susmaz..
Umarım ilk günler kalmaz yanımdaa..
tatlım ben sordum markasını hatırlamıyorum 180 falan dahada artıyo kalitesine göre sanırım
elim ayağım gibi bişii ama süt gittikçe azalıyo doktor 1 ay daha sabret ek gıdaya geçeriz aptamil filan istemiyooalbümümde canım:))
ama hafta sonu çekindikleirm var, onları da bir ara eklerim, süslü halim:))
hmm ok canım, almıyım ben..
Desene en büyük yardımcın şu anda...
teşekkür ederiz teyzesii:))oyy yerim ben sizi ne kadarda şirin olmuşunnn kuzum sen öleeee
inciyede sanada maşallah ...
canım peki bu 20-30 tl ye olanlar var manuel... işe yaramazmı ki onlarda?cnm 150-200 arası sanırım manueller
elektrikliler daha pahalı...
ayy benimki ne etliye ne sütlüye :))
ben markafoniden almıştım kampanyadaydı aventin 150 piyasası sanırım 100 e aldım
elim ayağım gibi bişii ama süt gittikçe azalıyo doktor 1 ay daha sabret ek gıdaya geçeriz aptamil filan istemiyoo
cnm 150-200 arası sanırım manueller
elektrikliler daha pahalı...
Ayy benimki ne etliye ne sütlüye :))
ben markafoniden almıştım kampanyadaydı aventin 150 piyasası sanırım 100 e aldım
elim ayağım gibi bişii ama süt gittikçe azalıyo doktor 1 ay daha sabret ek gıdaya geçeriz aptamil filan istemiyoo
LAMECİMM ÇOK TATLI ŞİRİN ANNE HAMİŞ OLMUSSUN YAAAAAAAA BAYILDIM
GÜLEN YÜZÜN HİÇ SOLMASIN YAAA KIZCENDE GÜLYÜZLÜ MÜ OLCAK ACEP SENİN GİBİİİ
HA BU ARDA SÜSLÜ FOTODA İSTERİMMM
süt sağarken gıdıklanmıyomusunuz yada canınız yanmıyormu kızlar???ben yapamam gibi geliyor
elektrikliler daha iyiymiş bide..
lamecim maşallah yaaa çok yakışmış hamilelik
Kiloda almamışsınnn..
Kızlar sanırım ben sonunda sanırım 1 kilo aldım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?