Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

son 3 yıldır böyle, bide gidemedim işte, hala bile elim varmıyor iş aramaya, dediğim gibi içerdeki tazminatımı kurtarma umududa beni engelliyor

amin canım sağol,, incicik nasıl bakalım

hayırlısı cnm ınş ödenır ne dıyımmm cok zor cunku
merhabalar kızlar özlemişim ha sizi.coturnıx canım bende sendenim.inş maaşlarımız bir an önce yatar.sigorta primi yüzünden çalışmaya devam ediyorum işte.lamemm balım nasılsınız.

h geldın büdüşün anası

göbiştekiii de edişş.....edişle büdüş :))

ayy canım yaa. iyidir herhalde inş.hareketlerini bir hissetmeye başlasam.bu cuma kontrolum var ama gidemem herhalde.eşimde maaşını almamış olacak ben zaten alamıyorum.mahfetti beni bu iş yerim.:2: mayısın ilk haftası giderim büyük ihtimal kredi kartına çektiriz ne yapayım.

nevgülüm, hoşgeldin....
sabret canım, hissetceğin zamanalrda yakın... her anın tadını çıkarmak lazım..
kelebeğimin eklediği yazıyı okuyunca bir daha anladım bunu...

nevgülüm, hoşgeldin....
sabret canım, hissetceğin zamanalrda yakın... her anın tadını çıkarmak lazım..
kelebeğimin eklediği yazıyı okuyunca bir daha anladım bunu...

yeterki sağlıklı olsun lamem ben beklerim.ozaman hani kıpırdadığı zaman bebek iyi diye annede kendini iyi hissediyorya ondan.

bende daha tık yok cnm yaa arada içimde pıt pıt atışlar oluyor ama bebekmi bilmiyorum bağırsak hareketimi anlayamıyorum.
canım oda olabilir.. ama 1-2 hafta ya emin olursun zaten.. eğer o pıtpıtlar bağırsak değilse daha da netleşir..

yeterki sağlıklı olsun lamem ben beklerim.ozaman hani kıpırdadığı zaman bebek iyi diye annede kendini iyi hissediyorya ondan.

çok haklıısn canım.. bu seferde aman hareket etmedi diye kasmaya başlıyorsun.. ahh ahh, sürekli br telaş işte...

nevgül cnm hissetmemem normal ozaman dimi

dimi lamecim hareket etmeyincede telaşlanır insan hissetmeye başlayınca hep stres:)

Son düzenleme:
benim kuzu okdr sakindi ki 9 aylık olmuştum hanımefendi totosunu kımıldatmıyodu hala :)) doktora kaç defa dedim niye oynamıyo bu diyee....keyfine düşkündü kuzum benimmm

Kızlar merhaba casperım aradı şimdi doktor randevusu vardı bugünn
nts ye bağlamışlar sancı çıkmış
bebeğin kalp atışları normalmiş ama sancı çok fazla çıktığı için doktoru yatıralım serum takalım demiş
şimdi yatıcını yapıyomuş doktoru eve gidiyormuş duş alıp yatıck hastaneye ..
bol bol dualarınızı bekliyor ve eşi kk yı pek bilmediği için o uygun bi zamanda arıck bizi bana sorun yaratmasın dedi
hepinize çok çok selamı varr

seside pek telaşlıydıı yawrum bnm ya rabbim bi avazda kurtarsın inşallah minik casperımızı :18::18::18::18:

kızlar birde birşey belirteyim, casperım aramadan aramayın, eşi yanında olcak, sorun olmasın.. o bizi haberdar edicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…