büdüşün anası hoşgeldin cnmmm iyiyz çok şükür...ediş nasıl ???
son 3 yıldır böyle, bide gidemedim işte, hala bile elim varmıyor iş aramaya, dediğim gibi içerdeki tazminatımı kurtarma umududa beni engelliyor
amin canım sağol,, incicik nasıl bakalım
merhabalar kızlar özlemişim ha sizi.coturnıx canım bende sendenim.inş maaşlarımız bir an önce yatar.sigorta primi yüzünden çalışmaya devam ediyorum işte.lamemm balım nasılsınız.
hoşbuldum canımmm balımm bizde iyiyiz hamdolsun.ediş kim :26:
göbiştekiii de edişş.....edişle büdüş :))
lamem yazdım çok şekersinizzzzzz yazdım zateeeee
17. haftada çok net hissetmeye başlamıştım canım.. ama kişiye göre değişiyor..
nevgülüm, hoşgeldin....
sabret canım, hissetceğin zamanalrda yakın... her anın tadını çıkarmak lazım..
kelebeğimin eklediği yazıyı okuyunca bir daha anladım bunu...
bende daha tık yok cnm yaa arada içimde pıt pıt atışlar oluyor ama bebekmi bilmiyorum bağırsak hareketimi anlayamıyorum.
canım oda olabilir.. ama 1-2 hafta ya emin olursun zaten.. eğer o pıtpıtlar bağırsak değilse daha da netleşir..bende daha tık yok cnm yaa arada içimde pıt pıt atışlar oluyor ama bebekmi bilmiyorum bağırsak hareketimi anlayamıyorum.
yeterki sağlıklı olsun lamem ben beklerim.ozaman hani kıpırdadığı zaman bebek iyi diye annede kendini iyi hissediyorya ondan.
nevgül cnm hissetmemem normal ozaman dimi
dimi lamecim hareket etmeyincede telaşlanır insan hissetmeye başlayınca hep stres:)
benim kuzu okdr sakindi ki 9 aylık olmuştum hanımefendi totosunu kımıldatmıyodu hala :)) doktora kaç defa dedim niye oynamıyo bu diyee....keyfine düşkündü kuzum benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?