bu ne yaaa kimsecikler kalmamış...
ben bugün işbaşı yaptım((((((((((((((((((((((
Balım benide oraya aldırsana cnm hehe
Bizim burada 10 kişi falanız herkesin işi ayrı ayrı tabi.Ben ne yapıcam bilmiyorum çıkarırlar diye çok korkuyorum
balım hoşgeldin:))
gelişmelere çok sevindim.. bence de doğrusu buydu, inş. en kısa zaman da bulunur biri..
herkeslere günaydın,
yolu unuttunuz sanmıştım bende, neyseki bulmuşsunuz yine:))
gel walla ama buraya bi gebe yeter :)))
ya niye çıkarsınlar kanuni haklarını kullan cnmmm
Balll yeni doğurcaklara tavsiyede bulun kuzum :)
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anammm bal gelmiş hoşgelmişşş
hoşgeldin bal sultannnnn
hadi hayırlısı olsun balcım.
şu sıralar kokoş değilim. Alerji mevsimi başladı.
Hapşurmaktan maf oluyorum.
Makyaj yapamıyorum. Tek kokoşluğum ojelerim
hoşbulduk canım..Lamecim hoşgeldin cnmm
son 3 haftanmı kaldııı
çok iyiyiz şükür canım... şimdilik herşey yolunda..lamemmmmmmmmmm hoşbulduk cnmmmmm
senin kuzun nasıl bakayımmmm ben geldim siz bir bir yaprak gibi dökülceksiniz(
burda kanuni hak falan geçmez cnm bide tanıdık olunca..bilmiyorum off off maaşımda iyi burda..ama cumartesi bile geliyoruz işe..evimede uzak ama yapacak bişi yok.
Biliyosun bide kredi borcuna girdik işten çıkarırlarsa ne yaparız bilmem
TAVSİYEDEMİ :))
BOL BOL UYUYUN DERİM DİNLENİN BUGÜNLER GERİ GELMEZ
40 GÜN BUNALCAKSINIZ HATTA DEPRESYONA GİREBİLİRSİNİZ BENİM GİBİ BİR ANNENİZ VARSA İŞİNİZ KOLAY
BEBİŞİNİZ İLK GÜNLER EMSEDE SÜT GELMİCEK BENDE SAĞMA MAKİNASI VARDI SÜREKLİ SÜT GELENE KADR SAĞDIM MECBUREN
VE AÇ KALIP SARILIK OLMASIN DİYE MAMA VERDİM BAZILARI VERME SÜTÜ ALMAZ FİLAN DERSE İNANMAYIN BOŞUNA BEBEĞİ AÇ KOMAYIN :))
SEZERYAN OLUCAKLAR İÇİN DİYİM AYAĞIMI BİLE ZOR KALDIRIYODUM HATTA YATAMADIM OTURAMADIM BİKAÇ GÜN SAKIN KORKUP PANİKLEMEYİN GEÇİCİ Bİ DURUM AMA CANINIZ TATLIYSA BENİM GİBİ ZOR GEÇİYO :))
KIYAFET KONUSUNDA BİŞİ DİYEMİCEM BENİMKİ KIŞ BEBESİ AMA ASLA AYAKLI TULUM ALMAYIN TOPU TOPU 2-3 DEFA GİYDİREBİLDİM BİR TULUMU OKDR ÇABUK UZUYOLARKİ ŞAŞIRCAKSINIZ..
memişlerinize mutlaka çatlak kremi bulundurun çektikçe yara yapıcak mümkünse lansinoh alın :))
aklıma gelenler bunlarrr
TAVSİYEDEMİ :))
BOL BOL UYUYUN DERİM DİNLENİN BUGÜNLER GERİ GELMEZ
40 GÜN BUNALCAKSINIZ HATTA DEPRESYONA GİREBİLİRSİNİZ BENİM GİBİ BİR ANNENİZ VARSA İŞİNİZ KOLAY
BEBİŞİNİZ İLK GÜNLER EMSEDE SÜT GELMİCEK BENDE SAĞMA MAKİNASI VARDI SÜREKLİ SÜT GELENE KADR SAĞDIM MECBUREN
VE AÇ KALIP SARILIK OLMASIN DİYE MAMA VERDİM BAZILARI VERME SÜTÜ ALMAZ FİLAN DERSE İNANMAYIN BOŞUNA BEBEĞİ AÇ KOMAYIN :))
SEZERYAN OLUCAKLAR İÇİN DİYİM AYAĞIMI BİLE ZOR KALDIRIYODUM HATTA YATAMADIM OTURAMADIM BİKAÇ GÜN SAKIN KORKUP PANİKLEMEYİN GEÇİCİ Bİ DURUM AMA CANINIZ TATLIYSA BENİM GİBİ ZOR GEÇİYO :))
KIYAFET KONUSUNDA BİŞİ DİYEMİCEM BENİMKİ KIŞ BEBESİ AMA ASLA AYAKLI TULUM ALMAYIN TOPU TOPU 2-3 DEFA GİYDİREBİLDİM BİR TULUMU OKDR ÇABUK UZUYOLARKİ ŞAŞIRCAKSINIZ..
memişlerinize mutlaka çatlak kremi bulundurun çektikçe yara yapıcak mümkünse lansinoh alın :))
aklıma gelenler bunlarrr
hoşgördük sosyete kızı suzannnn
ayyy bakumsuz garuuu geçmiş olsunn
lamemmm buraya gelirsin cnm arada evde netin var demii....
hem daha kuzuların fotolarını görcemmm
göbişleri zor eklediniz bebişleri warya eklemesseniz rüyalarınıza girerimmm :))
canım dediklerini dikkate alıcam...
ben sağma makinası almayı pek düşünmedim açıkcası... nasıl olsa evde olucam diye... gerekirse alırım o dönemde...
lansinohu aldım, 1 hafta öncesinden sürmeye başlıycam..
tulum konusunda 2 tane var sadece ayaklı... kalanları ayaksız aldım..
saol balım engin bilgilerin içinnn
ah o analarda olmasa naparız bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?