Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya bız alamzdık cnm düğünü ettık ben 2 yıl boyunca ayda 2000 3000 tl kredı borç kira ödedımm
ödeyemezdım
şimdıden sonra para koycem kenara .çoğunu nakıt verme taraftarıyımmm ınş eşimde cokdestek olurda alırız bıan evvel
sızınde cokmuşya 1150 tl bı kişinin maaşı yada daha azı
aman cnm boşver yaa senın aılen yeteronlarda oturur gıder öle
ama ben yerınde olsam derdım
büyüyüncede sız alırsınız dıye
hade leynn kıskanmaa senınnde olurr zuhahahaha öpüşelimmiiiii:)

spedddddd hayırlı olsun ev mi aldınız...biz de 1190 Tl ödüyoruz...ödeniyor bir şekilde,Rabbim kolaylığını veriyor...
15 ayımız kaldı şükür...

cok az kalmışş
ne zaman aldınız herhalde az cektınız kredıyıı

bide karnındaki onların torunu
sana almasalarda bari çocuğu bi don atlet al öyle gel. ya...
ben bile bebekli yada çocuklu yere giderken bişeyler almaya çalışıyorum. büyük bişey olmak zorunda değil ama gönlü hoş tutmak lazım
aman salla gitsin canım çok şükür oğluşun herşeyi de var

spedddddd hayırlı olsun ev mi aldınız...biz de 1190 Tl ödüyoruz...ödeniyor bir şekilde,Rabbim kolaylığını veriyor...
15 ayımız kaldı şükür...

2010 nisanda aldık çok şükür ki 1. yılımız bitti ama bizimki çok uzun 9 yıl kaldı geriye 10 yıl çekmiştik sanki hiç bitmeyecek gibi.
maşallah sizin çok az kalmış ya ne güzel bizde görecek miyiz acaba öyle günleri siz kısa vadeli mi çektiniz. biz tüm evi kredi ile aldık

bundan sonra ev için bol bol para biriktirin
bizim düşük bile canım vade uzun olduğu için 1150 düştü daha da düşük yoktur herhalde tüm evi kredi ile alınca böyle oldu.
aynen dediğin gibi maaş gidiyor ama bizim burada kiralar 700den başlıyor daha ucuzu yok yani :18:

ınş.cnmm ee bıde bebe olunca masrafta cok olur ınş olana kadar bıraz bırıktrelım
kesınlıkle haklısn cnm 700 verene kadar o para verılır hemde kendı evın olur
bız 450 tl verıyoz o bıle cok gelıyoo yazık günah yaa

bak sizin evinize göre cidden ucuz ama ev geniş ve ferah 450 hiç bişey değiil.
kredi içinde en az 1200 gözden çıkartın biz 1150 duyunca 50 TL için bile ohh demiştik. daha yüksek ödeyecek gücümüz olsa
çok daha iyi olurdu 5 yılda bitirirdik ama çok sıkışırdık

casprımden haber var mı

balım bugun gelmıycek işe demı
lamem nerdesınnn

canım geldimde yazamadım...

belki önümüzdeki hafta izne ayrılıcam, doktorum artık çalışmama müsade etmedi(
işlerim yoğunlaştı:((
casperım hastanede, doktorunu bekliyor.. nst yine kötü çıkmış...
son gelişmelerden haberdar ederimm...

PEKİ neden doğuma almıyorlar canım..
bilmediğim için soruyorum beklemesi daha kötü değil mi ?

kızlar biz 60 ay çekmiştik kredi az çektik miktarı da kalanı da peşinat verdik...2009 da çekmiştik aralık ayında sonra yapılandırdık 18 ay mı ne düştü :))) iyi oldu....

zil çalacakkkkkkk

kızlar biz 60 ay çekmiştik kredi az çektik miktarı da kalanı da peşinat verdik...2009 da çekmiştik aralık ayında sonra yapılandırdık 18 ay mı ne düştü :))) iyi oldu....

zil çalacakkkkkkk

süper olmuş canım elde peşinat olunca daha rahat oluyor dediğin gibi.

canım doktoru ultrasonda da bakıyor.. henüz gerek yok diyor.. yani normal bunlar...bazen cihazdan da kaynaklı olabiliyor.
şimdi tekrar görüştüm. herşey yolundaymış.. beklemeye devam:)

anladım canım tamam o zaman.
genelde nts te terslik görünce hemen doğuma götürüyorlar diyebiliyordum.
inşallah güzel bir doğumu olur stressiz

ya dayımın 500 tl evlerıne göre cok cok ıyı evım ama genede cok yaa bı işçinin maaşının yarısı düşünsene
herşey ters zaten bu ülkede2 kez evıme zamgeldı bana bkez bıle gelmedı

darısı başımıza ınş bende bugun kendı evımde açarımgözlerımı

anaa
gelışmelerı yaz cnm merak edıom bende nosunu alamadım keşke alaydım yaa
acep sen desen verır mı
bende işeyrınde telde konuşamıom pek annemı bıle evde ararım alıpta arayamazsam utanırım
neyse ınş sorunsuz bı doğum olur

zil çalacakkkkkkk

ohh valla süperrrr

nst olayına ablamdan berı kılım kız dıo sancım yok
makınada var dıyolr ablam aldırış etmedı
benbılmem mı dedı durdu
dr kalsa coktan doğum yaptırrdı ve suyu azalmıştı sonra normal oldu işte
hemde ablam her gıdışınde bunu ona dedıler
aman zor işler yaa
ınş.kımse sorun yaşamaz
su azalınca su içimini arttırması sorunu çözer mı:26:

evet canım kiranız çok iyi. bizim burada 600 e bile en kötü yerde bulursun.
öyle lüks bi yerde de yaşamıyoruz ama dibimize hilton yaptılar ahanda böyle oldu

inşallah canım en kısa zamanda kendi evinin telaşına düşersin

ay inşallah canım :2:
sen nasılsın nasıl gidiyor

canım ben kendimi gayet iyi hissediyorum ve bu yüzden de bolca iş yapıyordum.. hiç bir şeyden kaçmıyorudm..
ama dün akşamki kontolümde şok üstüne şok yaşadım..

doktorum kendimi çok yoduğum için ve beslenmeme dikkat etmediğim için bebeğişn gelişiminin gerilediğini ve benim hemen izne ayrılmam gerektiğini söyledi... istirahat şart dedi... bende önümüzdeki hafta dan sonra izne ayrılıcam sanırım...
12 haziranda sezeryan olucam.... ve maaleseg genel anestezi..

en kötüsüde araç kullanmamı yasakldı ve bunu eşim kızkardeşim duydu.. duymasalardı kullanırım ben yinee..

benım semtımde güzel hılton halt yemışş yakında dolu park yeşillık her ev otoparklı bahçelı falan
ona göre normal cnm
600 tl aboww yazık be yaa

ınş cnmmm

gel bakıyım sen buraya hamiel falan dinlemicem heeee
dr ne dedi ise onu yap iş yapma izne çık dinlen araba da kullanma doğumdan sonra bol bol kullanırsın..
şuanda bebeğin çok daha önemli. ve dikkat etmemişsin demek ki yemene de dikkat et güzel güzel şeyler ye.
öğle yemeği ne yedin bakıyım

benım semtımde güzel hılton halt yemışş yakında dolu park yeşillık her ev otoparklı bahçelı falan
ona göre normal cnm
600 tl aboww yazık be yaa

ınş cnmmm

bizimde dibimizde sahilimiz var o ayrı gerçi daha 1 yıldır buralardayım.
ama evler pahalı her tarafa yakın olduğu için sanırım. metrobüse , minibüse otobüse
sizde gelin bizim buralardan alın evi komşu olalım evimizin tam karşısındaki kadın çıkmş gelin oraya

merhabalar kızlar.doktor kontrolumu oldum geldim.herşey çok güzel çok şükür.gönülçelenim ellerini kollarını sallamaya başlamış bile.düşük riskimiz kalmamış.2 hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığına bakacakmış.3 ay bitsin tamamen rahatlayacaz dedi.bide 2 hafta sonra ikili testi konuşacaz dedi yaptırmayı düşünürseniz iyi olur dedi.allahıma çok şükür.

SIkıca tutunsun sana melek.
hadi hayırlıs olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…