Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

öyle yazıyım dedim genelde kimsecikler olmuyor cevap gelmez diye yazdım
eeee nasılsın bakalım neler yaptınız kocenle ? gelişmeler var mıdır ?

bende patron gelmeden yazıomm yazdığım kadar
koçişle ılgılı şuan bı gelışme yok beklemedeyız cnm
sız neler edıysınız

bende patron gelmeden yazıomm yazdığım kadar
koçişle ılgılı şuan bı gelışme yok beklemedeyız cnm
sız neler edıysınız

hımm benimde işlerim çok yoğun şu sıralar kötü gidiyor o yüzden akşam eve pestilim çıkmış şekilde gidiyorum :2:
inşallah bi an önce haber gelir ya olacaksa olsun artık işi bırakmadı dimi devam ediyor

hayır cnmbıraktı hemen haber gelınceşimdık evde zaten 5 aydır evdede neysekurtulcaz ınş bu durumdanda
haber gelse bı gtse artık yaa
bızımde öle iş yokta başımda adam cok saçmasapan işler edıokk boşolunca

Mecbur bırakmıştır. işlemler pasaport falan izin alıpta yapamazdı koşturması lazımdı inşallah bi an önce olur ya..

Mecbur bırakmıştır. işlemler pasaport falan izin alıpta yapamazdı koşturması lazımdı inşallah bi an önce olur ya..

EVT CNM onun için bıraktı sımdık pasaporttu aldı haber beklıyoz
bende işten sıkıldımbunaldım
bıan evvel gtsede rahatlasak
adam demış 10 15 güne ama bunu geçen hafta demıştı ınş ayın ortalarında falan ararlar

ÖYLE demişse vardır bi sebebi dediğin gibi mayıs ortasına doğru arar işte..
gitsin bi an önce benim bile aklıma takılıyor. evde oturmak erkeklere göre değiil ya

ÖYLE demişse vardır bi sebebi dediğin gibi mayıs ortasına doğru arar işte..
gitsin bi an önce benim bile aklıma takılıyor. evde oturmak erkeklere göre değiil ya

hemde hıc değil hele bızım gıbı kirada oturup kredı ödeyenlere cnm
bunaldım cok
o da aynı tabı
ınş hemencık haber gelır bı tarıh deseler onada razıyız ama bekleme

hemde hıc değil hele bızım gıbı kirada oturup kredı ödeyenlere cnm
bunaldım cok
o da aynı tabı
ınş hemencık haber gelır bı tarıh deseler onada razıyız ama bekleme

aynen günü belli olsa da beklemek kolay olur.
neyse sıkmayın canınızı en azından sen çalışıyorsun. az çok maddi destek oluyor ikinizinde çalıştığı gibi olmaz mutlaka
ama buna da şükür. inşallah bundan sonra da kendi evinize çıkarsınız sürekli böyle dua ediyorum ev isteyen herkese..
gerçi oda maddi açıdan çöküntü oluyor ama kendi evime ödüyorum diyip avutabiliyorsun

patron geldı yazım yarım kaldı
ah ahh bı gtsın bı para yollasın ılk aldığım eşimin parasıyla tatlı ısmarlıycamm
öle cnm da o cok zor yaa
bende dıomm maddı olarak bıraz daha paramız olsun sankı cok varda ondan sonra kredı işi
yoksa cok yüksek kredı ödenmekle bıtmıyoo
ınş kredılerde düşer

Gunaydınnn bebeklerımmm

sizler benım bebeklerımsınızz öpüşelimmmmiii:)

inşallah canım bak bana da ısmarlıcaksın heee hemde güllaç isterim
baktınız ev almaya niyetlendiniz. bakarsınız kredilere duruma göre alırsınız nasılsa faiz düşünce yapılandırma olyor.
bizim hiç göremiyeceğimiz bi şey annemler öyle 6 bin Tl düştüler. düşünse insanın içi rahatlar ya. bi anda 6 kredi ödenmiş olacak.
kredi konusunda bazen öyle umutsuzluğa düşüyorum ki anlatamam :2::2:

Gunaydınnn bebeklerımmm

sizler benım bebeklerımsınızz öpüşelimmmmiii:)

ayh çok güldüm heeee

günaydınn kızlarrrr

hoşgeldin..

zuhahaha cumle içinde kullanmak ıstedım
cok ıyı ettınnn
ah cnm yaa keşkee ınş düşer yaa herkes için süper olurr
öle düşünme valla bak 3 yıla yakın kira öduyom 450 tl den hesapla yazık günah

güneş yağladı heryerı

kelebekkkk

hehe gul gul herkes hep gulsun hihihih

ah cnm yaa keşkee ınş düşer yaa herkes için süper olurr
öle düşünme valla bak 3 yıla yakın kira öduyom 450 tl den hesapla yazık günah

güneş yağladı heryerı

kelebekkkk

öyle canım 3 yılda kredi ile evinin borcunu ödemiş olurdun işte ama kısmet ..
yapsaydım etseydim deme boşver. bundan sonrasını düşün olsaydı zaten olurdu
bizim kredi 0,86 olduğu için daha da düşmez diye düşünüyorum. 1150 ödeyeceğiz işte

günaydınnnnnnnnnn
okuldan bağlanıyor Ada kız yine :)))
dün geçti gitti...çok muhattap olmadım görümcekle,hayınpeder de beni sinirlendirecek laf etmeye vakit bulamadı...17:30 gibi geldiler 21:00 de de gittiler...
oğlumun odasına baktılar...kız kardeşimin aldığı sepeti görünce hımmm en fazla 5 ay yatar bunda deyip geçtiler salona...bir gıcık oldum ki sormayın,o an niye diyemedim ondan sonraki ay yatacağını da siz alırsınız o zaman diye amannnnn neyse ne...her zamanki gibi davranmadım bu sefer hakettikleri muameleyi gördüler...
çektiler gittiler...
kız kardeşimle eşi geldiler tam onlar çıktıktan bir 10 dk. sonra falan...
oğluşuma 1 body,1 de eşofman takımı almış teyzesi...bana da günlük süt,muz,kuru siyah üzüm ve kara dut getirmiş...faydalı diye...
alınan la yapılan değil belki insanın değeri ama onlar ne getirdi derseniz hiiiççççççç ellerini sallaya sallaya geldiler ki kaldı ki 2 ay olmuştur bize gelmeyeli...bu varyemezlikle ne olacak halleri bilmem...
amannnnnn her şey ortada,çok şükür benim ailem yetiyor bana ben eşimin haline üzülürüm...tabi o gerçekleri farkediyorsa !!!

hade leynn kıskanmaa senınnde olurr zuhahahaha öpüşelimmiiiii:)

spedddddd hayırlı olsun ev mi aldınız...biz de 1190 Tl ödüyoruz...ödeniyor bir şekilde,Rabbim kolaylığını veriyor...
15 ayımız kaldı şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…