Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük... mejaj kutuna bakkkk

NEVGÜL MAŞALLAH MİNİŞİNE

LAME SENİ YARAMAZ NEDEN YORUYORSUN KENDİNİ. BİDE ARABA MI KULLANIYORSUN. DİKKAT ET KENDİNE CANIM.

SPEDY NABER?

SIkıca tutunsun sana melek.
hadi hayırlıs olsun canım
inş canım sağol.

cnm ben anneme yakın olmak ıstıyorummm bebeğe o bakacağı için
süreklı taşınmayayım ıstıyorumm
olsa süper olurdu benımde komşumolurdun ohh

gözun aydın cnmm

lame kendıne neden dıkkat etmıonn kızcam sana hee
dıkkat et cnm yaa dınlen yorma kendını
msjıda aldım tşklerr

çok teşekkür ederim böceğim.kızlar bu arada kiloda almadım hiç doktorumun hoşuna gitti bi aferim aldım.

iyi olmaya çlışıyoruz spedyim sen nasılsın neler yapıyorsun.
Ece nasıl uzun zamandır görüşemedik. Pek gelmiyor buraya sanırım.

LAME SENİ YARAMAZ NEDEN YORUYORSUN KENDİNİ. BİDE ARABA MI KULLANIYORSUN. DİKKAT ET KENDİNE CANIM.
canım ben kendimi iyi hisediyordum... yani yorduğumu farkında değildim..
evt işe gelip giderken rahat oluyordu.. otobüste çok zorlanıyorum.. ama artık yapcak bireşly yok.. son 1 hafta dayanıcaz...sağol canım..

lame kendıne neden dıkkat etmıonn kızcam sana hee
dıkkat et cnm yaa dınlen yorma kendını
msjıda aldım tşklerr
sağol canım.. dikkat edicem artık...

rica ederim

selam hanımlar nasılsınız

nevgül maşallah bebeğine

lamecim seninde az kaldı izne ayrılmana zaman ne çabuk geçiyo....

ee kızlar sizlerde ne var ne yok anlatın hele

cnm ben anneme yakın olmak ıstıyorummm bebeğe o bakacağı için
süreklı taşınmayayım ıstıyorumm
olsa süper olurdu benımde komşumolurdun ohh

gel ben bakarım bebeğine
haklısın canım en güzeli annenin yanı hem ablanlar falanda orada birlikte yaşarsınız
gerçi bana sorsan annemin yanını istemezdim.
babam diyormuş evi satıp bana yakın bi yerden 2 ev alalım diye ama ne biliyim yok dedim böyle güzel.
evlerini de seviyorlar 2 katlı tam babamın istediği gibi çiçekleri domatesi patlıcanı da var.
çok uzak değiliz nasılsa

iyi olmaya çlışıyoruz spedyim sen nasılsın neler yapıyorsun.
Ece nasıl uzun zamandır görüşemedik. Pek gelmiyor buraya sanırım.

iyiyim canım bende bildiğin gibi.
Ece ile özelden sık sık görüşüyoruz. msnden falan oda iyi gelmiyor kk ya

organik ; hoşgeldin nasılsın

Son düzenleme:
öyle lüks bi yerde de yaşamıyoruz ama dibimize hilton yaptılar ahanda böyle oldu

bizim buraya da yeni yaptılar hiltonu...metrobüs durağını da yeni koydular...anemmmm aynı yerde mi oturuyoruz yoksam???

Rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin cnm...büdüşün de iyidir inşallah...kendine dikkat et emi...

organikkkk hoşgeldmişsin sen de...maşallah yolun yarısını geçmişsiniz kuzunla...

öyle lüks bi yerde de yaşamıyoruz ama dibimize hilton yaptılar ahanda böyle oldu

bizim buraya da yeni yaptılar hiltonu...metrobüs durağını da yeni koydular...anemmmm aynı yerde mi oturuyoruz yoksam???

Rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin cnm...büdüşün de iyidir inşallah...kendine dikkat et emi...

organikkkk hoşgelmişsin sen de...maşallah yolun yarısını geçmişsiniz kuzunla...

Son düzenleme:

amin adammm çok sağolasın.büdüşümde iyidir.eltim yok birkaçgündür sabah halanla git diyorum ııhh deyip kafa salladı durdu büdüşüm.enson halası cüzdanını verdide öyle gitti.iyi hamdolsun.yine bu aralar yemek yeme isteği azaldı hayırdır inş.diyorum.enes kardeş nerde diye sorunca kendi göbeğini gösteriyor.

ya cok yakın olmakta ıstemezsın bellkı ama benım kocem yurtdışında olcekya bı telle hemen gelmlerı lazım
cnm sıkıldı cık gece yarısına kadar otr kalk evıne
ama zaten bulamadımkı yakın ev

ayy o ev satılmaz yaa nasıl kıycaklar
canım normal gebeler için öylede ben pkoluyum ya benim kilo almam çok daha çabuk oluyor.büdüşümde hemen almaya başlamıştım.

he anldım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…