gel bakıyım sen buraya hamiel falan dinlemicem heeee
dr ne dedi ise onu yap iş yapma izne çık dinlen araba da kullanma doğumdan sonra bol bol kullanırsın..
şuanda bebeğin çok daha önemli. ve dikkat etmemişsin demek ki yemene de dikkat et güzel güzel şeyler ye.
öğle yemeği ne yedin bakıyım
canım söylemiyim şimdi hamileler var ama sağlıklıydı:))
valla mecburen dinliycez... başımda gardiyanlarım var artık..
merhabalar kızlar.doktor kontrolumu oldum geldim.herşey çok güzel çok şükür.gönülçelenim ellerini kollarını sallamaya başlamış bile.düşük riskimiz kalmamış.2 hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığına bakacakmış.3 ay bitsin tamamen rahatlayacaz dedi.bide 2 hafta sonra ikili testi konuşacaz dedi yaptırmayı düşünürseniz iyi olur dedi.allahıma çok şükür.
canım gözün aydın. aman maşallahh:)
inş canım sağol.SIkıca tutunsun sana melek.
hadi hayırlıs olsun canım
böcük... mejaj kutuna bakkkk
çok teşekkür ederim lamem.gel bakıyım sen buraya hamiel falan dinlemicem heeee
dr ne dedi ise onu yap iş yapma izne çık dinlen araba da kullanma doğumdan sonra bol bol kullanırsın..
şuanda bebeğin çok daha önemli. ve dikkat etmemişsin demek ki yemene de dikkat et güzel güzel şeyler ye.
öğle yemeği ne yedin bakıyım
canım söylemiyim şimdi hamileler var ama sağlıklıydı:))
valla mecburen dinliycez... başımda gardiyanlarım var artık..
canım gözün aydın. aman maşallahh:)
NEVGÜL MAŞALLAH MİNİŞİNE
LAME SENİ YARAMAZ NEDEN YORUYORSUN KENDİNİ. BİDE ARABA MI KULLANIYORSUN.DİKKAT ET KENDİNE CANIM.
SPEDY NABER?
bizimde dibimizde sahilimiz var o ayrı gerçi daha 1 yıldır buralardayım.
ama evler pahalı her tarafa yakın olduğu için sanırım. metrobüse , minibüse otobüse
sizde gelin bizim buralardan alın evi komşu olalım evimizin tam karşısındaki kadın çıkmş gelin oraya
merhabalar kızlar.doktor kontrolumu oldum geldim.herşey çok güzel çok şükür.gönülçelenim ellerini kollarını sallamaya başlamış bile.düşük riskimiz kalmamış.2 hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığına bakacakmış.3 ay bitsin tamamen rahatlayacaz dedi.bide 2 hafta sonra ikili testi konuşacaz dedi yaptırmayı düşünürseniz iyi olur dedi.allahıma çok şükür.
cnm ben anneme yakın olmak ıstıyorummm bebeğe o bakacağı için
süreklı taşınmayayım ıstıyorumm
olsa süper olurdu benımde komşumolurdun ohh
gözun aydın cnmm
lame kendıne neden dıkkat etmıonn kızcam sana hee
dıkkat et cnm yaa dınlen yorma kendını
msjıda aldım tşklerr
çok teşekkür ederim böceğim.kızlar bu arada kiloda almadım hiç doktorumun hoşuna gitti bi aferim aldım.
canım ben kendimi iyi hisediyordum... yani yorduğumu farkında değildim..
LAME SENİ YARAMAZ NEDEN YORUYORSUN KENDİNİ. BİDE ARABA MI KULLANIYORSUN.DİKKAT ET KENDİNE CANIM.
sağol canım.. dikkat edicem artık...lame kendıne neden dıkkat etmıonn kızcam sana hee
dıkkat et cnm yaa dınlen yorma kendını
msjıda aldım tşklerr
cnm ben anneme yakın olmak ıstıyorummm bebeğe o bakacağı için
süreklı taşınmayayım ıstıyorumm
olsa süper olurdu benımde komşumolurdun ohh
iyi olmaya çlışıyoruz spedyim sen nasılsın neler yapıyorsun.
Ece nasıl uzun zamandır görüşemedik. Pek gelmiyor buraya sanırım.
bende dıyemm eferımmmama alman ıcınde erken deıl mı:26:
selam hanımlar nasılsınız
nevgül maşallah bebeğine
lamecim seninde az kaldı izne ayrılmana zaman ne çabuk geçiyo....
ee kızlar sizlerde ne var ne yok anlatın hele
öyle lüks bi yerde de yaşamıyoruz ama dibimize hilton yaptılar ahanda böyle oldu
öyle lüks bi yerde de yaşamıyoruz ama dibimize hilton yaptılar ahanda böyle oldu
bizim buraya da yeni yaptılar hiltonu...metrobüs durağını da yeni koydular...anemmmm aynı yerde mi oturuyoruz yoksam???
..[/B][/COLOR]
bizim buraya da yeni yaptılar hiltonu...metrobüs durağını da yeni koydular...anemmmm aynı yerde mi oturuyoruz yoksam???
Rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin cnm...büdüşün de iyidir inşallah...kendine dikkat et emi...
organikkkk hoşgeldmişsin sen de...maşallah yolun yarısını geçmişsiniz kuzunla...
gel ben bakarım bebeğine
haklısın canım en güzeli annenin yanı hem ablanlar falanda orada birlikte yaşarsınız
gerçi bana sorsan annemin yanını istemezdim.
babam diyormuş evi satıp bana yakın bi yerden 2 ev alalım diye ama ne biliyimyok dedim böyle güzel.
evlerini de seviyorlar 2 katlı tam babamın istediği gibi çiçekleri domatesi patlıcanı da var.
çok uzak değiliz nasılsa
iyiyim canım bende bildiğin gibi.
Ece ile özelden sık sık görüşüyoruz. msnden falanoda iyi gelmiyor kk ya
organik ; hoşgeldin nasılsın
canım normal gebeler için öylede ben pkoluyum ya benim kilo almam çok daha çabuk oluyor.büdüşümde hemen almaya başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?