Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar..

böcük, umarım gerektiği gibi bir cvp vermişsindir o hakaret edene.. en azından uyarmalısın...

spedycim.. valla bizim temmuz annelerinde de eylül gelinleri var.. ben bu kadar erken çocuk yapmalarından dolayı tebrik ediyorum onları ... iyi cesaret.. bizde aman evliliğin tadını çıkaralım diye geziniyorduk habire:))

bende bugün izinliiym.. kapl doktorumda kontrollerim var.. kahvaltımı yapıp çıkıcam.. hepinizi öpüyorumm..

haa bu arada o alya hatununu görürseniz diğer topikte özellikle selamımı iletin...

hemen ıletırım selamını cnmm akşamları okuyor sabahları gezıo garuu
haydı hayrlı haberlerle dön cnmm

günaydın kuzummm
güzel haberle dön inşallah
arabayla gitmiyosun değil miii

sabah sabah hakaret duydum ondan cnm

kimmiş be o toplanalım gelelim dövelim

bizim topikten değil ya o o kadar hızlı çıkan yok.
bende gezme çabasındayım ama inşallah hata yapmıyorumdur gerçi istesekte çocuk için erken daha

kimmiş be o toplanalım gelelim dövelim

bizim topikten değil ya o o kadar hızlı çıkan yok.
bende gezme çabasındayım ama inşallah hata yapmıyorumdur gerçi istesekte çocuk için erken daha

gerek yok cnm kötü söz sahıbıne yakışır
hanımefendı çizgimden cıkmam
sadece statlarda cıkıom

hallederiz kardeş...

ben yarın evdeyim çok şükür inşallah bi aksilikte olmaz

ınş.cnm mısafırın gelıyor mu
bende ınş kocem gtsın param olsun karşıya taşınınca ıyı bı iş bulcam şöle ctesı falan olmayan yanı ınş.hele bı kocemgtsın plan cok
evı bıle temızleyemıyorum o varken
camlar falan sılıncek halıları vercem yıkamayada dıomkı acep yazın taşınır mıyımmm beklesem mı

yok canım ya misafir falan yok görünür de
eşin bi gitsin duruma göre beklersin yada halledersin.
sonuçta o gidince taşınma olasılığın artacak yıkatıp kaldırabilirsinde

yok canım ya misafir falan yok görünür de
eşin bi gitsin duruma göre beklersin yada halledersin.
sonuçta o gidince taşınma olasılığın artacak yıkatıp kaldırabilirsinde

olmasın ya dınlen
eşimde h sonu kuzene gıdelım mı dedı sırf kuaföre gtmek ıcın gtcektım ama akşamhallettım
gtmıycek bı yere kocemle gtmeden gezelım hemde dınlenelım
düğünlerdi sünnettı her hafta gttık karşıyaa

evt haklısn az daha sabredımmm

selam öpüşelim mi

puhahah

dinlenin evinde yada birlikte gezin dolaşın.
bizim bu aralar sünnet düğün falan yok ama sezon açılacak sanırım

SELAM KIZLARRR.....

KİMSECİKLER KALMAMIŞ ama ben yazam kaçam...

lamem dikkatli ol lütfen güzel haberlerinizi duymak istiyorum..bak cacperım ve brck işllh normale döner sende üzme bizi...

kızçem uyanır diye hemen yazıp kaçıcam..dün işteydim yazamadım bitürlü size...

sabah ilk defa kuzuma kaşıkla mama vermeyi denedim..yani eti cici bebe ile anne sütünü karıştırdım sırf ilerde zorlanmıyım değişik tatlara alışsın diye..kuzucum yedi mşllh... ama az önce sebze haşladım ezdim tatsız tuzsuz pek gönüllü değildi buruşa buruşa 1 kaşık yedi :))

böcük annenin oraya taşınırsan anama yaklaşmış oluyosun görüşürük heralde demi nen...

nevgül güzel haber vermişsin sevindim cnmmm...edişin iyimiş yani...

h geldın cnmcımmm
ayy meleğımız büyümüşte kaşık kaşık mama yıyoo
azcık tuz ataydın sebzesınede

ınş.cnmkk tüm tanıdıklarımın coğu dıyımm en ıyısı o taraftaa kocemde olmas bol bol görüşürükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…