Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yanlış hatrlamıyorsam
adaer lame bal görüştü
brck ıle bılmım
bı 3lü buluşma olduda kımlerdı yaasenle bende görustuk

toplamda iki görüşme oldu,
ilkinde ben, pasaklım ve cutem..
ikincisinde ben, balım ve cutem..

birde organiğim bana yakın, ben ona kahvaltıya gittim.. oda bana hastaneye gelmişti sağolsun..

balım, teşekkür ederim canım... mümkün olduğunca dikkat ediyorum...
o zilli kızını da yerim ben.... bak büyümüşte kaşık mamalarına başlayacakmış....maşallah..

günaydın kuzummm
güzel haberle dön inşallah
arabayla gitmiyosun değil miii
sağol canım..
ayy arabasız gittim ama öldüm bittim yollarda... eve zor attım kendimii..

bizim topikten değil ya o o kadar hızlı çıkan yok.
bende gezme çabasındayım ama inşallah hata yapmıyorumdur gerçi istesekte çocuk için erken daha

:))

rabbim hayırlı zaman da versin canım...
biraz daha gezin tozun siz:)
yaşınız da küçük nasıl olsa...

hımm anladım.
bi görüşme oldu ama kim kimle belli değil ?
genel bir buluşma olmadı ozaman
ben taşınınca toplaşırızzherkes bebesı ıle gelır sen ben hariç

3 kişilik bı resım hatrlıyom ben ama bıde pasaklımı hatrlamıomm
o zllı ılede görusemedık yaa uzağız bu taraftaym ya
neyse kısa zamanda ınş toplaşırık

aynen gerçi eşim pekte küçük değil ama bekleyecek eli mahküm..

cute yok sanırım artık

önemlı olan senın yaşınbenımkıde 30 dayandı ben dıo 50 yaşıma gelınce cocuk baba mı dıycek dede mı
keşke maddı durumıyı olsada erkenden anne olsak emınım cok farklı bı duygudur

günaydınn
bugun tatıl edenlere totosunda piriler uçuşanlara sinir oluommmm

Günaydın herkese bende bu hafta çalışanlardanımm ...

dün akşam eşim süpriz yapmış bize abiciğimi askerden bugün beklerken dün geldiii kıyamam ben ona nasıl özlemişim
ayın 11 inde tekrar gidecek maleseffff

birde eşimle bnm bi resmimizi ıspartada halıya işlettirip çercevelttirmiş çok beğendikkkk

balımmm ela kuzu kaşıkla mamadamı yermişş ....

lamecim arabasız zor olcak senin için ama bi süre daha idare et kuzucum az kaldııı

bu arada bende nurdanla buluşmuştumm ne günlerdi beee :)

herkese güzel hafta sonları diliyorummm hepinizi kocaman kocaman öpüyorummm aşkla kalınnn

gözünaydın cnmm
olsun yaa 11 e daha cok var
zaman geçırın bol bol
sen nıye çalışıon bugun:26:

Selaaamm hatunlar nasiilsiniz bakalım koceemin telden bakayım dedim ve giriş yapti Cook mutluyuuummmm hemen özet geceyim Perşembe kontrolumuz vardi paşam iyiymis sukur kilosu da 3e yakın artk ağrı sancı bekliyorum paşama kavuşmak icin çizelgede 7 Dio ama bakalım ne zaman gelecek oglum maksimum 14 gunümüz kaldi herseyimiz hazir heyecan dorukta bekliyoruz Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ins hayirli zamanda... Hergun okuyorum sizi cOOoooooook özledim yaa brckm ins en kısa zamanda toParlanirsin canimm lameciim senin de az kaldi hadi hayirlis boceekiim eşinin is durumu ne oldu? Balimm kuzunu optm koccamaan adaciim sende pasanda iyidir ins sona yaklaşıyorsun yOrma kendini artk dikkat et kelebosum prensesime iyi bak olaar...spidii Alya güneşim nevgull melodi coook optuum siz msji sabah goreceksinz hepinize gunaydiiiiinnnn guzel bı hafta olsun doguma gidiyoruuzz haberini vereceğim gunü sabırsızlıkla bekliyorumm sizi seviyooruuumm

Adaciim bı sen online sin ama görmedin beni anne topigindeymissin :))) optuum kuzuuum

canımmmmmmm aklımdaydı burası da dedim bu saatte kimsecikler olmaz biraz sonra bakarım diye diye geçmiş zaman...sen gelip gitmişsin ((
göreydim seni...neyse iyisin ya gerisi mühim değil...
bizde seni özledik,herkes merak ve heyecanla sağ salim doğum yaptığın haberini bekliyor emin ol...
Rabbim bir avazda kurtaracak inşallah...doğum anında yar ve yardımcın olsun inşallah...
benim paşam da çok iyi teyzesi yarın akşam 17:00 de kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu kuzum...
seni seviyorum unutma emi

günaydınnnnnnnn

casperım h geldın cnm cok az kalmış süperr sağlıcakla kucağına alırsın ınş.cnm
benım eşim henüz gtmedı maalesef hala beklemedeyız

lamem gördüm senı

casperım... canım...
allahtan sesini duyuyoruz istediğimiz zaman.. yoksa çok özlüyoruz seni...
canım benim, çok az kaldı.. her an senden haber gelcekmiş gibi bekliyorum, rabbim kolaylık versin, sağlıkla paşanı al kucağına...
bizde iyiyiz çok şükür.. bugün kaçamak arabayla geldim, bu hafta son nasıl olsa.. arabayla gelicem.. başka türlü çok zor.. ayrıca direksiyonda göbeğimden epey uzak... sıkıntı olcağını sanmıyorum yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…