Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

senin için iyi olur sıkıldıkça gider görürsün. benim yakınıma 5 dk ara var aramızda amcamın kızı gelecek.
annemle minibüs ile 10 dk var. yeter.

evi satmasınlar istemiyorum zaten. stıcaklarsada satıp yesinler gezsinler. miras bırakmasınlar yani
kendilerine doya doya harcasınlar

yeter cnm o kadar keşke bende bulabılsem bakalım

evt yaa mıras bırakmasınlar yesınler içsınler
benım aılemde öle tarla satak ev alak sıze sadece sızın yok falan dedım anne baba sağolun ama ben alamam dedım
sız ne etceksınız köyde tarlasız
asla kabul etmem
zaten ev alsam sağolsun gene yardım eder annem babam abımler ablamlar

Aynen canım benim annemde babamda çalışıyor bi evleri var işte özellikle benim için satmalarını bende istemem
kendi zevklerine keyiflerine satarlarsa bilemem. bekar bi abim var o evlenince de ev onlara büyük gelecek belki o zaman satıp daha küçüğünü alırız diyorlardı.
gerçi evlenip giden kalabalıkla geri dönüyor

yok cnm satmasınlar ınan öle ev bulamazlar bıde yaşlandıkca ınsan bahceydı cıcektı özenıoo
bı uğraş olur
evlat nasıl anne baba kazandıysa kazansın
genç ıken çalışsın sevmemben tembel olup anadan babadan bişi bekleyenı

kesınlıkle
benım annem ev kadınıydı ama babam ustabaşı olduğundan ona yardıma gıderdı hatta sabah öpüp bızı bırakırdı cok üzülürdümmşimdık az keyıf yapsınlar

Bizim ikisi de çalışıyor. annemin son 2 yılı falan işte sonra 1 çocuk parası öder ise direk emekli Allahın izniyle :2:

speddddd uzakmışız yavrum be ((
ben avcılardayım...
sütlüce dedin de,en son pikniğe gittiğimizde oradan aldığımız kokoreçi yapmıştık,süper olmuştu süperrrrr...

ben karnıyarık yapmaya gidiyorum yavrular görüşürüz...

bizim buralarda uykuluk meşhur
ben et yememem ama komple sütlük uykuluk vardır.
aslında aman aman uzak değiliz benim evim metrobüse 5 dk metrobüs resmen hayat kurtarıyor

evet dün gittik izlemeye tophaneye güzel oldu 1-0 yendiler bizim işimize yaradı ama olsun bjk kardeş takım :)
bende eylül gelinlerindeeyim. 3 tane hamile var üstüste geldi onlarla sohbet ediyorum

gardaşız cnmmmm
ne güzell benım gelınlerden hamıle olmayan bı ben varım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…