- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ya cok yakın olmakta ıstemezsın bellkı ama benım kocem yurtdışında olcekya bı telle hemen gelmlerı lazım
cnm sıkıldı cık gece yarısına kadar otr kalk evıne
ama zaten bulamadımkı yakın ev
ayy o ev satılmaz yaa nasıl kıycaklar
he anldım cnm
senin için iyi olur sıkıldıkça gider görürsün. benim yakınıma 5 dk ara var aramızda amcamın kızı gelecek.
annemle minibüs ile 10 dk var. yeter.
evi satmasınlar istemiyorum zaten. stıcaklarsada satıp yesinler gezsinler. miras bırakmasınlar yani
kendilerine doya doya harcasınlar
yeter cnm o kadar keşke bende bulabılsem bakalım
evt yaa mıras bırakmasınlar yesınler içsınler
benım aılemde öle tarla satak ev alak sıze sadece sızın yok falan dedım anne baba sağolun ama ben alamam dedım
sız ne etceksınız köyde tarlasız
asla kabul etmem
zaten ev alsam sağolsun gene yardım eder annem babam abımler ablamlar
Aynen canım benim annemde babamda çalışıyor bi evleri var işte özellikle benim için satmalarını bende istemem
kendi zevklerine keyiflerine satarlarsa bilemem. bekar bi abim var o evlenince de ev onlara büyük gelecek belki o zaman satıp daha küçüğünü alırız diyorlardı.
gerçi evlenip giden kalabalıkla geri dönüyor
yok cnm satmasınlar ınan öle ev bulamazlar bıde yaşlandıkca ınsan bahceydı cıcektı özenıoo
bı uğraş olur
evlat nasıl anne baba kazandıysa kazansın
genç ıken çalışsın sevmemben tembel olup anadan babadan bişi bekleyenı
Aynen onlarda yatarak kazanmadılar sonuçta evi
kesınlıkle
benım annem ev kadınıydı ama babam ustabaşı olduğundan ona yardıma gıderdı hatta sabah öpüp bızı bırakırdı cok üzülürdümmşimdık az keyıf yapsınlar
speddddd uzakmışız yavrum be((
ben avcılardayım...
sütlüce dedin de,en son pikniğe gittiğimizde oradan aldığımız kokoreçi yapmıştık,süper olmuştu süperrrrr...
ben karnıyarık yapmaya gidiyorum yavrular görüşürüz...
Bizim ikisi de çalışıyor. annemin son 2 yılı falan işte sonra 1 çocuk parası öder ise direk emekli Allahın izniyle :2:
canım hoşgeldin..evt yaaa... azalıyor, zaman daralıyor....lamecim seninde az kaldı izne ayrılmana zaman ne çabuk geçiyo....
günaydınnnnn fıstıklarımm
günaydın yavrucumbugün cuma mutluyum haftanın son günü
bende mutluyum fenerı yendıkkk
ama haftanın son günü deıl ne yazıkkı
evet dün gittik izlemeye tophaneye güzel oldu 1-0 yendiler bizim işimize yaradı ama olsun bjk kardeş takım :)
bende eylül gelinlerindeeyim. 3 tane hamile var üstüste geldi onlarla sohbet ediyorum
gardaşız cnmmmm
ne güzell benım gelınlerden hamıle olmayan bı ben varım herhalde
ben eylül gelini değilim onlarla takılıyorum haziran da evlendim
ama haziranda 2 kişi var hamile olarak2010 geliniydin sanırım tek sen kalmışşındır
tek ben kalmışımdır kesınn
bende hıc bakmıommm kafam başka yerde eylül dıon jeton düşmuyoo
hayırdır ya cnm kafan nerelerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?