- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
işyerınde birine cok kızdm bana bı laf ettı bende senın karın ve kızına ıade edıyorum dedım
brck yok daha gtmedı cnmm
kelebekçim hoşgeldin..
gözün aydın abin gelmiş canım..
işyerınde birine cok kızdm bana bı laf ettı bende senın karın ve kızına ıade edıyorum dedım
brck yok daha gtmedı cnmm
aaa ne dedı len bocukkk terbıyesıuzeee bak kotu bişi dedı baya demekkı hee ııdemıssn sndeee
günaydınnnnnn
herkesler gelmiş gitmiş...
brck.yavrum diğer yerde yazdım yine söyleyeyim...Rabbim bir daha yaşatmasın,bebeğini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin...
casperrrrrrrr kuşum meraktayım biliyorsun :)))
arayacaktım şimdi baktım da 19:00 olmuş bile,eşin gelmiştir :))) vazgeçtim...
hoşgeldin cnm başınız sağolsun bu arada..hayırdır brck' e ne oldu?
geçmiş olsun brck ' e.
günaydın uğur böcüğüm, herkese günaydın, günaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir inşaallah.
uğur böcüğüm sen nasılsın, az önce okudum birine kızmışsın, verdiğin cevap yakışıklı olmuş :)
20 gün önce eşimin amcasını kaybettik, cenaze, 7' si derken şuan hayat normala döndü ama ben çok üzüldüm amcamız için,
9 aydır tanıyordum kendisini ama çok sevmiştim, kayınbabamın küçüğüydü, babam yıkıldı resmen
bunun dışında; ders çalışıyorum günlerdir, sınavım 30 haziranda. kendime bir Türk kahvesi yapıp öyle oturacağım ders başına yine :S
hoşgeldin cnm başınız sağolsun bu arada..
kanamam olmuştu 1 hafta istirahateydim şimdi iyiyim ama teşekkür ederim..
günaydın kızlarr
günaydın uğur böcüğüm, herkese günaydın, günaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir inşaallah.
uğur böcüğüm sen nasılsın, az önce okudum birine kızmışsın, verdiğin cevap yakışıklı olmuş :)
20 gün önce eşimin amcasını kaybettik, cenaze, 7' si derken şuan hayat normala döndü ama ben çok üzüldüm amcamız için,
9 aydır tanıyordum kendisini ama çok sevmiştim, kayınbabamın küçüğüydü, babam yıkıldı resmen
bunun dışında; ders çalışıyorum günlerdir, sınavım 30 haziranda. kendime bir Türk kahvesi yapıp öyle oturacağım ders başına yine :S
günaydınnnnnn garular
yoksunuz yine
dün kuzumu gördük demiş miydim...randevumuz vardı...çok şükür her şey yolunda...oğluşum iyi teyzeleribayağı büyümüşüz...
45 cm 2500 gr
Rabbim hepimizi bütün hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah...
casperım sürekli aklımda...hayırlısıyla kurtulsun
sonra sıra bana gelsin
sonra
lame
kelebek
brck
organik
büdüşün anası
unuttuğum var mı :44:
hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah'ım...
deliasena başınız sağ olsun...
iyi çalışmalar tatlım,Allah zihin açıklığı versin
hoşgeldin cnm başınız sağolsun bu arada..
kanamam olmuştu 1 hafta istirahateydim şimdi iyiyim ama teşekkür ederim..
günaydın kızlarr
Allah razı olsun canım.BAŞINIZ sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin
çalış bakalım bol bol ne sınavı senin ki kpss falan mıdır ?gerçi o temmuzda
Allah razı sağol canım.
iyyim cnm azcık streslıyım o kadar
sen naılsın
öncelıkle başınız sağolsun mekanı cennet olsun ınş.kardeş acısı yakmıştır yüreğını ınş Rabbımsabrını verır
Allah zıhın acıklığı versın cnm
kolay gelsın
Allah razı sağol canım.
canım her iş yerinde stres oluyor valla, olayları fazla önemseyip üzme tatlı canını. benimde stressiz günüm geçmiyor gibi birşey...
:
sipidimmm ben ıyyım cnm çalışıom
sen nasılsın napıyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?