- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
tatlım şimdi gördüm ya...iyiyiz biz şükür teyzesi oğluşla son ayımızın keyfini çıkarıyoruz...geziyoruz bol bol :)))
eminönündeydik bugünde :)))
selam kızlarrrrrrrr
soğuk birgünden sıcacık merhaba....
geçmişi okuyamıyorum(( zaten 2 güncük geliyorum ya işe anca işlerimi toparlıyom kusra bakmayın hemi..işllh herşey yolundadır hanımlar...
kuzumun fotosunu eklemiştim ptesi günü ama diyemedim bakın diye patiğim ama keşfetmiş hemncik yazmış bile :))
sizlerde ne var ne yok bacılar????
selam kızlarrrrrrrr
soğuk birgünden sıcacık merhaba....
Geçmişi okuyamıyorum(( zaten 2 güncük geliyorum ya işe anca işlerimi toparlıyom kusra bakmayın hemi..işllh herşey yolundadır hanımlar...
Kuzumun fotosunu eklemiştim ptesi günü ama diyemedim bakın diye patiğim ama keşfetmiş hemncik yazmış bile :))
sizlerde ne var ne yok bacılar????
canım benim hoşgeldin...
Evt yaa hava birden soğudu valla.. Aman neyse bu hali daha iyi sıcak olmasından saa...
Hemen bakıyorum elamın resmine..
Kelebeğim, spedyycim, brckçim... Slm hepinize.
hoşbulduk kızlar....
Lamem son haftan demi(( bi hasret gideremedik ya...
Keleboş ananemiz sağolsun her hafta yeni kreasyon alıyo kuzuma...
günaydın hatunlarr nasılsiniiz bakemm kargalardan erken kalktık bugun 5den beri ayaktayimm oglum yatmak istemiyo nedense acep gelcek mı :))) adaciim da söylemiş son günlerin keyfini cikariyorum bol bol dinleniyorum göbeğim de asagi indi biraz hareketlerimi kisitliyo artik pasaciimmm ama gececek elbet... Bı daha yazmaya fırsatım olmazsa şimdiden hePinizin anneler gunünü kutluyoruum genelimiz anne adayı bocukle sipidiim de aday adayı hePinizi kocamaan optuum tekrar kocamaan Gunaydiiiiiiin
bal h geldın cnmm hemen ela kuzuma bakıoyorumm
lame şeker brck sızler nasılsınız
sipidimmmmmm nerdesınn
balım, evt canım son haftaa...
sorma yaaa... ben de bu hafta pek yoğunum. işleri bitiriyim diye çok yoruyprum kendimi... off offfff..
kelebeğim, sanırım normal bu uyku hali.. bende bugün çok zor uyandım...
bal h geldın cnmm hemen ela kuzuma bakıoyorumm
lame şeker brck sızler nasılsınız
sipidimmmmmm nerdesınn
ah o ananelerde olmasa benim kuzumada bi sürrü şeyler almış annanesi daha babannemiz kılını kıpırtatmadı napcak bilmiyom ...
Lamecimin bu hafta son ve ben çok üzülüyorummm
işte buradayım
yoğunum bugun aslında
yetişebılldğim kdar
cnm yorma kendini ya olduğu kadr..meleğini düşünnn
hoşgördük böcük garusu..gitmedi demi kocen??
:)) şimdiye kadr kıpırdamadıysa kılı daha bekleme cnm
ona mı sıkıldın sen
maaleseff
bayan buldunz mu:26:
yok ya aslında eşimin işine
gtcekse gtsın kalcaksa kalsın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?