- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
:
sipidimmm ben ıyyım cnm çalışıom
sen nasılsın napıyonnn
aynen bende çalışıyorum burada yine kimsecikler kalmadı
herkes doğurunca asıl kımse kalmıycakkbu garular bızı unuttular valla
arayı boş bırakma o zaman yap bitane
ben sıramı sana verdımm
o zaman sende cok beklıycenn
olmaz öyle şey sıra devir edilemez.
sıkıntı yok 10 yıl süren var
kız ondan sonra ıstesekte olmaz len menopozzz
kız ondan sonra ıstesekte olmaz len menopozzz
he açarızzartık gireriz menopoza bizim niye olmuyor diye kk da konu açarız
ben 2 yıllık ewliyim hem işim hem eşim hemde kocaman bir göbeğim war sabah 7 de kalkıp yollaar düşüyorum aksam ewe gidiyorum ew topla yemek yap eşim geliyor yemek ye mutfağı toplaa saat 9.30 falan oluyor 1 saat oturup yatıyorum ve bunları 6. aylık hamile iken yapıyorum üstüne çoğu zaman misafir ağırlıyorum çağırıolar gitmez isem kırılıyorlar gidiyorum yorgunluktan ölüyorum benim hayatımda böle işdeee..
ben 2 yıllık ewliyim hem işim hem eşim hemde kocaman bir göbeğim war sabah 7 de kalkıp yollaar düşüyorum aksam ewe gidiyorum ew topla yemek yap eşim geliyor yemek ye mutfağı toplaa saat 9.30 falan oluyor 1 saat oturup yatıyorum ve bunları 6. aylık hamile iken yapıyorum üstüne çoğu zaman misafir ağırlıyorum çağırıolar gitmez isem kırılıyorlar gidiyorum yorgunluktan ölüyorum benim hayatımda böle işdeee..
adaer hoşgeldin canım sen nasılsın bakalım oğluş nasıl keyfi yerinde mi ?
bu paşana
sonra sırayı görunce len benı unuttun dıye kızcaktım sanakı sonunu okudummm
günaydın hatunlarr nasılsiniiz bakemm kargalardan erken kalktık bugun 5den beri ayaktayimm oglum yatmak istemiyo nedense acep gelcek mı :))) adaciim da söylemiş son günlerin keyfini cikariyorum bol bol dinleniyorum göbeğim de asagi indi biraz hareketlerimi kisitliyo artik pasaciimmm ama gececek elbet... Bı daha yazmaya fırsatım olmazsa şimdiden hePinizin anneler gunünü kutluyoruum genelimiz anne adayı bocukle sipidiim de aday adayı hePinizi kocamaan optuum tekrar kocamaan Gunaydiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?