Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben 2 yıllık ewliyim hem işim hem eşim hemde kocaman bir göbeğim war sabah 7 de kalkıp yollaar düşüyorum aksam ewe gidiyorum ew topla yemek yap eşim geliyor yemek ye mutfağı toplaa saat 9.30 falan oluyor 1 saat oturup yatıyorum ve bunları 6. aylık hamile iken yapıyorum üstüne çoğu zaman misafir ağırlıyorum çağırıolar gitmez isem kırılıyorlar gidiyorum yorgunluktan ölüyorum benim hayatımda böle işdeee..

artık gireriz menopoza bizim niye olmuyor diye kk da konu açarız
he açarızz

zor annem zor
ama alışcan yapcek bişi yok
cocuk olunca daha zor

annaa aynı benim hamileliğim sanki benim geçen yılki halimi anlattın cnm bende aynıydım moralini bozmak gibi olmasın ama daha dur bunlar iyi günlerin bide bunların üstüne bebişin doğunca gece kalkmaları onun herşeyiyle ilgilenmen gelecek hele bide çalışmaya başladığın zaman benim şimdiki halim iş yerinde uyuklarsın artık :))))

adaer
hoşgeldin canım sen nasılsın bakalım oğluş nasıl keyfi yerinde mi ?

tatlım şimdi gördüm ya...iyiyiz biz şükür teyzesi oğluşla son ayımızın keyfini çıkarıyoruz...geziyoruz bol bol :)))
eminönündeydik bugünde :)))

bu paşana
sonra sırayı görunce len benı unuttun dıye kızcaktım sanakı sonunu okudummm

sağ ol şekerim...alemsin nan iyiki kızmadan okumuşsun

bal kız nerelerde??? önceden evden girerdi şimdi onuda yapmıyor,ela kuzusuyla iyidirler inşallah...
casperım biz eminönündeyken msj çekmiş...gördüğümde ben de aradım,sesi neşeli ama hamileliğin son günlerinin yorgunluğunu yansıtıyordu...
perşembe kontrolü var...sancısı önce gelmezse tabisi :))) paşasına kavuşacağı günü heyecanla bekliyor,hepinize slm.ı var...

günaydın hatunlarr nasılsiniiz bakemm kargalardan erken kalktık bugun 5den beri ayaktayimm oglum yatmak istemiyo nedense acep gelcek mı :))) adaciim da söylemiş son günlerin keyfini cikariyorum bol bol dinleniyorum göbeğim de asagi indi biraz hareketlerimi kisitliyo artik pasaciimmm ama gececek elbet... Bı daha yazmaya fırsatım olmazsa şimdiden hePinizin anneler gunünü kutluyoruum genelimiz anne adayı bocukle sipidiim de aday adayı hePinizi kocamaan optuum tekrar kocamaan Gunaydiiiiiiin

günaydınnn cnm benimm çok özledim seni...yerim senin paşanıııı anneler günümüzz kutlu olsunnn

Günaydınlar kızlarrrr bugün dükkanı ben açıyorum hayırlı işler olsun:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…