Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balım, evt canım son haftaa...
sorma yaaa... ben de bu hafta pek yoğunum. işleri bitiriyim diye çok yoruyprum kendimi... off offfff..

kelebeğim, sanırım normal bu uyku hali.. bende bugün çok zor uyandım...

AY BİLMİYORUM KUZUM YAAA
DÜN AKŞAM ANACIĞIMDAYDIM YEMEKTEN SONRA NASIL UYKUM GELDİ ANLATAMAM EVE KENDİMİ ZOR ATTIM
SABAHTA resmen kazıyarak kaldırcaktı eşim

AY BİLMİYORUM KUZUM YAAA
DÜN AKŞAM ANACIĞIMDAYDIM YEMEKTEN SONRA NASIL UYKUM GELDİ ANLATAMAM EVE KENDİMİ ZOR ATTIM
SABAHTA resmen kazıyarak kaldırcaktı eşim

nan okadan hamiş oldum bikere uyku aramadım..şimdi de gece 3 defa süt için uyanıyom sabah gene çakı gibiyim..ne garuyum beee PPPP

cnm yorma kendini ya olduğu kadr..meleğini düşünnn

hoşgördük böcük garusu..gitmedi demi kocen??

:)) şimdiye kadr kıpırdamadıysa kılı daha bekleme cnm

demi doğru diyosun bu saatten sonra beklememek lazım :)

nan okadan hamiş oldum bikere uyku aramadım..şimdi de gece 3 defa süt için uyanıyom sabah gene çakı gibiyim..ne garuyum beee PPPP

kuzum hafta sonu hem haftanın yemeklerini yap yıka kurut ütüle derken haftasonundan yorgun oluyomm
abimde bu hafta askerden izne geldi
ee her akşam geç yattık
kız senin eline su dökemem valla

ee kadın var kadıncık var cnm :)))

nan ben sanki dediklerini yapmıyodum evde hizmetçi var..hemide ramazanda oruç tutup misafir ağırlamış garuyum...

bu arada gözün aydın cnm abin için...

uyanık
ya ela kzum u kadar tatlı olmak mı zorunda

ee anası şekerci babası helvacı P

yap kızım bitane kocan dönene kadr doğurursun hazır bebek işte:))

selamlarrr
ela kuzucuğa maşallah, büyümüş valla kuzucuk.
böcük hala netleşmedi mi kocanın iş durumu ?
lamem işte son haftanmış, ayy hem heyecanlı hem buruksundur, az kaldı kızımın adaşının gelişine, hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah, habersiz bırakma bizi.
casperim , kızzzz hadi doğur artık paşamızı :) sağlıkla gelsin Ömer bebek..

off canım çok sıkılıyo kızlar, görüşmeye gittiğim yerdende dönüş olmadı, para pul almadan çalışmaya devam ediyorum, delimiyim neyim ((

ama hayatta sağlıkdan önemli hiçbişi yok, bunu şu son günlerde çok yakın bir arkadaşımın bebeği epilepsi oldukdan sonra çok daha iyi anladım,, Allah tüm hastalara şifalar versin, evlerden uzak olsun böyle kötü hastalıklar ((

cnm hoşgeldin...
senin inci meleği göremedik ama bi türlü????
Rabbim sana yardım etsin nasıl bukdr özveride bulunuyosun şaşırıyorum en azından bi çek senet sepet yap ya yarın öbürgün nasıl hak talep ediceksin elinde resmi bişey olsun..bence git konuş vermiyosunuz amenna ozmn çek kesin de...ayy yırtarım ortalığı walla :))

arkadaşının kuzusuna Rabbim sağlık versin işllh erken teşhisle önlenebilecek durumdadır cnm..bu hastalıkta erken teşhis çok önemli..bi arkadaşım kızını 7 yaşında farkediyo ve önlüyolar..herkes bilgi sahibi olsu diye anlatıyım arkadaşımın komşusunun başından geçmiş bu olay o sebeple bilinçli yani..arkadaş kızıyla komşusuna gidip gelirkn kadın kızın gözlerinin arada dalıp gittiğini kzın 3 saniye donduğunu farkediyo ve bilinçli olduğu için hemen arkadaşıma söylüyo ve yapılan muaynede başlangıç aşamasında olduğu öğreniliyo..o dalıp gitmeler hep nöbetmiş..o sırada beyine oksijen gitmiyo yani..ilerleyen durumda yani dalıp gitmelerin ilerlemiş hali bayılmalar kasılmalar..burdaki hatunlarda bilinçlensin istedim..Rabbim hasta olan tüm kuzular şifalar versin..

selam kızlar nasılsınız

bal naber cnm bugün işgünü sanırım ela nasıl resimlerde çok tatlı gerçi

lame az kaldı sende gidiyon doğuma

casper daha doğurmamış onunda her an haberini alcaz

kelebek Allah kavuştursun cnm hayırlı teskereler abine

böcükk eşinde hayırlısıyla gitsin inşallah

ada nın da az kaldı günü zaman çabuk geçiyo

unuttuğum varsa hepiniz iyisinizdir inşallah

dedim ya kuzu senin gibi olmak her yiğidin harcı değil daha ben ufakım ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…