ee bız resmı nerden görcez
var ama eşim kullanıo cnmyaanan face varmı sende adını özelden atsana ekliyim seni
var ama eşim kullanıo cnmyaa
sinir oluyom onada
sayesınde bıde evde hıc gıremım
yok bu kım dıye dıye fenalık getırıyoo
bende garuları adıyla pek anımsamıom
sorun oluyoo
sen yaz ıstersen ben açtığımda senı ekleyım akşam falan
güneş,brck ,melodi hoşgeldiniz kızlar....
kokiştalar sizin :)
senide öpem böcükten sonra bana benzeten 2.garusun ama kocişimi görmediniz ondan zaar benzetiyonuss
ne kocan var nan..gitsin ozmn yazarım
ya inan doğumdan sonra kesinlikle hayır diyodum ama şimdi böyle hergün büyüdüğünü görünce değişik değişik hareketler agular filan bayılıyorum ilham veriyo bana ama geleceğini hazırlamak lazım önce kuzuların başkalarına muhtaç olmadan büyütücek kıvamda değilim daha o sebeple zor be ccnmm..tabi herşey kısmet...
aynen bende senin gibi düşünüyorum, en iyisini sağlayabilmem için tek kalması daha doğru, bide şöyle bi durum var, biliyosun zaten istemeden olan bir hamilelikti ve ben kızıma ancak yetiyorum, ikinci bir bebek olursa nasıl bölünürüm, nasıl annelik yapabilirim bilemiyorum.
Allah olmayanlara versin ben ikinciyi düşünmüyorum yani ama kısmet tabi, ne zaman büyük konuşursam başıma geliyor çünkü :)
kelebek abin güzel yere düşmüş:)
yaa tek bebekte olmasın ama ya kardeşı olsun ınankı kardeşi olmayanların cektıklerı maddıyatla ölçülmez
3 4 yaşında bı dene daha yaparsın olmadı okula başlayınca
güneş bilmiyim benziyomuyuz kocemle....
contur istemeden olduğu için daha datlu geliyodur kuzun..planlı hamişlik heyecan vermez onun adr :))
böcük nan daha birinciyi yapmadan akıl verme nan yap öle gel konuşak hacııı
güneş bilmiyim benziyomuyuz kocemle....
contur istemeden olduğu için daha datlu geliyodur kuzun..planlı hamişlik heyecan vermez onun adr :))
böcük nan daha birinciyi yapmadan akıl verme nan yap öle gel konuşak hacııı
hele bırı yapemm ıkı kolay
ama kardeşbaşka bişi keşke daha cok kardeş olaydıkk
ee cocuk ıkınızede benzyrsaa sızde bırbırınızee benzyrsnz demktrr hehehehehe ole bır baglantı kurdumm kendımcee cınımmm
Bu pazar kızımın odasını almaya gidicez annenesiyle :)
bekara karı boşamak kolay misali yapta görem nan
:)) eferim bağlantını yirimmm
AYYYY NE GÜZELLLL hemen fotolarını çek ama tamammı kuzuuuu
ayy 1 saattir yazıcam yazamıyorum... o kadar yoğunumki... off gider ayak...selamlarrr
lamem işte son haftanmış, ayy hem heyecanlı hem buruksundur, az kaldı kızımın adaşının gelişine, hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah, habersiz bırakma bizi.
off canım çok sıkılıyo kızlar, görüşmeye gittiğim yerdende dönüş olmadı, para pul almadan çalışmaya devam ediyorum, delimiyim neyim((
ama hayatta sağlıkdan önemli hiçbişi yok, bunu şu son günlerde çok yakın bir arkadaşımın bebeği epilepsi oldukdan sonra çok daha iyi anladım,, Allah tüm hastalara şifalar versin, evlerden uzak olsun böyle kötü hastalıklar((
ayy evt canım yaaa... sezeryanı değilde sonrasını düşünüp duruyorum valla... bakalım neler bekliyor biizi..lame az kaldı sende gidiyon doğuma
tmm lenyapamde gör ama sonraa
ooo bu filmi çok gördük :))
bu arada hediye daha almadım anneme ve valideye fırsat bulamıyorum(
sizler ne aldınız????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?