Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nan face varmı sende adını özelden atsana ekliyim seni
var ama eşim kullanıo cnmyaa
sinir oluyom onada
sayesınde bıde evde hıc gıremım
yok bu kım dıye dıye fenalık getırıyoo
bende garuları adıyla pek anımsamıom
sorun oluyoo
sen yaz ıstersen ben açtığımda senı ekleyım akşam falan

güneş,brck ,melodi hoşgeldiniz kızlar....

kokiştalar sizin :)

hoşbuldukkkkk cnmmm

senide öpem böcükten sonra bana benzeten 2.garusun ama kocişimi görmediniz ondan zaar benzetiyonuss

valla ben sana cok benzettımmmmm... yanı kocanada benzıyorsaa ozmnda kocanla sende bırbırınızee benzıyorsunz heheheh:):)

kım fecedeymıs kımı gorcezzzz

aynen bende senin gibi düşünüyorum, en iyisini sağlayabilmem için tek kalması daha doğru, bide şöyle bi durum var, biliyosun zaten istemeden olan bir hamilelikti ve ben kızıma ancak yetiyorum, ikinci bir bebek olursa nasıl bölünürüm, nasıl annelik yapabilirim bilemiyorum.

Allah olmayanlara versin ben ikinciyi düşünmüyorum yani ama kısmet tabi, ne zaman büyük konuşursam başıma geliyor çünkü :)

yaa tek bebekte olmasın ama ya kardeşı olsun ınankı kardeşi olmayanların cektıklerı maddıyatla ölçülmez
3 4 yaşında bı dene daha yaparsın olmadı okula başlayınca

yaa tek bebekte olmasın ama ya kardeşı olsun ınankı kardeşi olmayanların cektıklerı maddıyatla ölçülmez
3 4 yaşında bı dene daha yaparsın olmadı okula başlayınca

kıs böcük, fiziksel ve maddiyat problemi bir yana inanılmaz bir sorumluluk duygusu, inanılmaz bir manevi bir unsur oluyor insan hayatında,, ve bu sonsuza dek devam edecek bir sorumluluk. inanki bazen eziliyorum bu yükün karşısında.
çok güzel ama bazen öyle zor ki...

güneş bilmiyim benziyomuyuz kocemle....

contur istemeden olduğu için daha datlu geliyodur kuzun..planlı hamişlik heyecan vermez onun adr :))

böcük nan daha birinciyi yapmadan akıl verme nan yap öle gel konuşak hacııı

hele bırı yapemm ıkı kolay
ama kardeşbaşka bişi keşke daha cok kardeş olaydıkk

ee cocuk ıkınızede benzyrsaa sızde bırbırınızee benzyrsnz demktrr hehehehehe ole bır baglantı kurdumm kendımcee cınımmm

ayy 1 saattir yazıcam yazamıyorum... o kadar yoğunumki... off gider ayak...
canım evt son günlerim.. aslındsa biraz burukluk var ama son günlerimde bu halimle beni bu kadar yorukları içinde bir an önce kurutlmak istiyorum...
evden bağlanırım canım fırsat buldukça... onlineee:))
canım vardor bir yerde seninde rızkın.. biraz daha sabır, eminim çok iyi bir yer denk gelicektir...

lame az kaldı sende gidiyon doğuma
ayy evt canım yaaa... sezeryanı değilde sonrasını düşünüp duruyorum valla... bakalım neler bekliyor biizi..

ooo bu filmi çok gördük :))

bu arada hediye daha almadım anneme ve valideye fırsat bulamıyorum (
sizler ne aldınız????????

canım söyemiştim galiba sana ama yine söyliyim...
ikisine de şık birer piyama takımı aldık biz...
ama annemin tost makinası eskimiş, erken fark etseydim alırım.. neyse artık bir dahaki ay doğum günü, o zamna alırız..

sen ne düşünüyorsun??
bu arada benimde anneler günü hediyem geldi dün akşam:)) sabırsız kocam dayanamadı verdi..

parfümlerimden biri bitiyordu... lolita.. çokta severim.. almış sağolsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…