canım facede çarşaf çarşaf var fotolarımız, senin facein vardı bi aralar , eklesene beni.cnm hoşgeldin...
senin inci meleği göremedik ama bi türlü????
Rabbim sana yardım etsin nasıl bukdr özveride bulunuyosun şaşırıyorum en azından bi çek senet sepet yap ya yarın öbürgün nasıl hak talep ediceksin elinde resmi bişey olsun..bence git konuş vermiyosunuz amenna ozmn çek kesin de...ayy yırtarım ortalığı walla :))
arkadaşının kuzusuna Rabbim sağlık versin işllh erken teşhisle önlenebilecek durumdadır cnm..bu hastalıkta erken teşhis çok önemli..bi arkadaşım kızını 7 yaşında farkediyo ve önlüyolar..herkes bilgi sahibi olsu diye anlatıyım arkadaşımın komşusunun başından geçmiş bu olay o sebeple bilinçli yani..arkadaş kızıyla komşusuna gidip gelirkn kadın kızın gözlerinin arada dalıp gittiğini kzın 3 saniye donduğunu farkediyo ve bilinçli olduğu için hemen arkadaşıma söylüyo ve yapılan muaynede başlangıç aşamasında olduğu öğreniliyo..o dalıp gitmeler hep nöbetmiş..o sırada beyine oksijen gitmiyo yani..ilerleyen durumda yani dalıp gitmelerin ilerlemiş hali bayılmalar kasılmalar..burdaki hatunlarda bilinçlensin istedim..Rabbim hasta olan tüm kuzular şifalar versin..
iyi napsın kafasına göre takılıyo içerde bazen oynuyo bazen uyuyoşükürler olsun bi sıkıntımız yok şu an
senin bebeiş vardı dimi ya da benmi karıştırıyorum:S
ee kadın var kadıncık var cnm :)))
nan ben sanki dediklerini yapmıyodum evde hizmetçi var..hemide ramazanda oruç tutup misafir ağırlamış garuyum...
bu arada gözün aydın cnm abin için...
ee anası şekerci babası helvacıP
yap kızım bitane kocan dönene kadr doğurursun hazır bebek işte:))
aman iyi ol cnm...yakın olsak bütün hamişler buluşup o göbişlerinizi tokuştururdum...dört gözle kızımın kardeşlerini bekliyomm
hehe benmkı bebişlkten cıktı 1 ay sonna 2 yasında olacakk iyi iyi kuduryrrr okula gıdp gelıyorr
oyy maşallahh iyi olsunda kudursun
canım facede çarşaf çarşaf var fotolarımız, senin facein vardı bi aralar , eklesene beni.
canım benim departman aynı zamanda finans departmanı, biliyorum ne kadar paraları var yada yok. çekleri bile ödemiyorlar, artık icralar gelmeye başladı ufak ufak(
slm kuzummm yoğunsun sanırımkelebeğim, spedyycim, brckçim... slm hepinize.
hoşgeldin cnm yaa bu nasıl bi melek böyle yerim yaaa kıyafetlerde süperrselam kızlarrrrrrrr
soğuk birgünden sıcacık merhaba....
geçmişi okuyamıyorum(( zaten 2 güncük geliyorum ya işe anca işlerimi toparlıyom kusra bakmayın hemi..işllh herşey yolundadır hanımlar...
kuzumun fotosunu eklemiştim ptesi günü ama diyemedim bakın diye patiğim ama keşfetmiş hemncik yazmış bile :))
sizlerde ne var ne yok bacılar????
günaydın cnmmGünaydın herkeseee
ne kadan mutavazsın len sen
o bı gtsın2. gelışte belkı
ya bıde gtmezse
sağol cnmm keşke yakın olsak negüzel olur:) zaten bi doğsun kız kardeşlerinin saçlarını çekicek oğluşumm
coturnix cnm hakkında hayırlısı olsun inş.en kısa zamanda maaşlarınız alırsınızda iyide biiş bulursun
balll senın kuzu aynı sen yahuu maşalllah onaa
senide öpem böcükten sonra bana benzeten 2.garusun ama kocişimi görmediniz ondan zaar benzetiyonuss
conturun facete kuzusunu görünce bikere daha doğurasım geldi ne tatlı kuzusu mşllh yaaa
hee öyleyimdir :))
oğluşunu yerim ben..kız benim elam cadı saçını çektirmez pipisini koparır bak oğluşunun bulaşmasın fazla :))
kıızzz dur daha yeni doğurduk, önce bunlar büyüsün,, sağol canım ben kara böcüğümde senin akça pakça böcüğünde çok tatlılar gerçekten
kız ball kardeş yapcanmı elaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?