Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım facede çarşaf çarşaf var fotolarımız, senin facein vardı bi aralar , eklesene beni.

canım benim departman aynı zamanda finans departmanı, biliyorum ne kadar paraları var yada yok. çekleri bile ödemiyorlar, artık icralar gelmeye başladı ufak ufak (

iyi napsın kafasına göre takılıyo içerde bazen oynuyo bazen uyuyo şükürler olsun bi sıkıntımız yok şu an

senin bebeiş vardı dimi ya da benmi karıştırıyorum:S

hehe benmkı bebişlkten cıktı 1 ay sonna 2 yasında olacakk iyi iyi kuduryrrr okula gıdp gelıyorr

ne kadan mutavazsın len sen

o bı gtsın2. gelışte belkı
ya bıde gtmezse

aman iyi ol cnm...yakın olsak bütün hamişler buluşup o göbişlerinizi tokuştururdum...dört gözle kızımın kardeşlerini bekliyomm

sağol cnmm keşke yakın olsak negüzel olur:) zaten bi doğsun kız kardeşlerinin saçlarını çekicek oğluşumm

coturnix cnm hakkında hayırlısı olsun inş.en kısa zamanda maaşlarınız alırsınızda iyide biiş bulursun

ekledim cnm ve gördüm kuzunu çok datlu 41 kere mşllh...

kelebeğim, spedyycim, brckçim... slm hepinize.
slm kuzummm yoğunsun sanırım
hoşgeldin cnm yaa bu nasıl bi melek böyle yerim yaaa kıyafetlerde süperr
Günaydın herkeseee
günaydın cnmm

ne kadan mutavazsın len sen

o bı gtsın2. gelışte belkı
ya bıde gtmezse

hee öyleyimdir :))

oğluşunu yerim ben..kız benim elam cadı saçını çektirmez pipisini koparır bak oğluşunun bulaşmasın fazla :))

conturun facete kuzusunu görünce bikere daha doğurasım geldi ne tatlı kuzusu mşllh yaaa

kıızzz dur daha yeni doğurduk, önce bunlar büyüsün,, sağol canım ben kara böcüğümde senin akça pakça böcüğünde çok tatlılar gerçekten
kız ball kardeş yapcanmı elaya

kıızzz dur daha yeni doğurduk, önce bunlar büyüsün,, sağol canım ben kara böcüğümde senin akça pakça böcüğünde çok tatlılar gerçekten
kız ball kardeş yapcanmı elaya

ya inan doğumdan sonra kesinlikle hayır diyodum ama şimdi böyle hergün büyüdüğünü görünce değişik değişik hareketler agular filan bayılıyorum ilham veriyo bana ama geleceğini hazırlamak lazım önce kuzuların başkalarına muhtaç olmadan büyütücek kıvamda değilim daha o sebeple zor be ccnmm..tabi herşey kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…