tühh bozulmuşturyeni nesil bozuk sütlere alışması gerek gerçi,neydi o süt meselesi ne üzücü bir durum..anne olsam kesinlikle okulda verileni içmemesi için uyarırdım..
şimdi haftanın 2 günü mü geliyosun cnm iş yerine,okudum yazdığını ..gelemiyorum ama durumları takip ediyorum kaçırdıklarım olmazsa :) aklım sizde...
çok sevindim kendin bakman en güzeli olcak..
lameciiimmm
offf midem yanıyorrr yanıyorrrr ağzımdan geliyorrrrr
mafedio bu paşa beni heee
brck ben çok çektim gece bile 10 defa kalkıyodum o sebeple çok berbat...
paşamıydı senin ben unutmuşum yaaa
patrondan bıle önce cıktı lensenın bu caycı garudaa patron gıbı haaa hep sendn once fırarıııı
Böcük 7:30 cnm....çaycıda kraliçe mübarek...
çıkmak istiyorum..acıktım..kızımı özledim..sıkıldım...
Süt sağmıştım dışarda unutmuşum( çok üzüldüm gitti kızımın sütü ya .((
bozulmuştur kesin(
evet cnm paşa gelecek Rabbim nasip ederse..
Hiç sorma bal ne yesem ağzımda acı acı midem yanıyor hep bide..Herşey dokunuyor
Bide ağızdan gaz çıkarıyorum çok
patrondan bıle önce cıktı len
bende 6:30 da cıkcamm
otobus kaçıoo dıycemm
çaycı olmak varmış hepsı böle len
başka garularda var sanayıde 5 dedı mı hepsı kaçışıyo
ben garıban çalış babam çalış
ayy yazık yaa
lameciiimmm
günaydınnlar herkese
sancıyı verip açılma gerçekleşmezse hemen sezaryene alıyorlar aslında, niçin bekletmişler anlayamadım .. Çünkü o sancıyı aldıkdan sonra doğum bir şekilde gerçekleşmeli ilk 24 saat içinde diye okumuştum internette, neyse vardır herhalde bir bildiği doktorların,, ayy canım Allah yardımcısı olsun kolay değil..
dün kuzuma mama sandalyesi aldık, çok garipsedi ilk oturduğunda, kumaşı falan naylonya dokunup duruyor bu acaba nası bişi diye, şekerparem benim
sorma teyzesi tam yoğurmalık, akşamları boğuşup duruyoruz ama acayip yoruyor beni artık :)pınarrrrr o şimdi tam ısırmalık sevmelik yaw :))) 6 aylık olmuş bile maşallahzaman ne çabuk geçiyor...
yaa kendiside artık sezeryan istiyor, ama doktorlar denemeye devam ediyor.. rabbim yardımcısı olsun...
ayy kıyamam ben inci meleğime... büyümüşter mama sandalyesine oturuyo... maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?