Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anne sütünün bir damlası bile çok öenmliyken nasıl bozulur yaa kendime kızıyorum (

evt cnm 2 gün çarşamba perşembe burdayım artık nasipse..sende gel artık aramıza bu garular doğuruyo bir bir azaldık ve özledik seni cnmm

brck ben çok çektim gece bile 10 defa kalkıyodum o sebeple çok berbat...

paşamıydı senin ben unutmuşum yaaa

evet cnm paşa gelecek Rabbim nasip ederse..

Hiç sorma bal ne yesem ağzımda acı acı midem yanıyor hep bide..Herşey dokunuyor

Bide ağızdan gaz çıkarıyorum çok

senın bu caycı garudaa patron gıbı haaa hep sendn once fırarıııı
patrondan bıle önce cıktı len
bende 6:30 da cıkcamm
otobus kaçıoo dıycemm

çaycı olmak varmış hepsı böle len
başka garularda var sanayıde 5 dedı mı hepsı kaçışıyo
ben garıban çalış babam çalış

ayy yazık yaa

ayy son tarıh kıtabım cok kalın 700 kusur sayfa
anam nasıl ağırlık edıo çantama
bı btsede kurtulsamm

evet cnm paşa gelecek Rabbim nasip ederse..

Hiç sorma bal ne yesem ağzımda acı acı midem yanıyor hep bide..Herşey dokunuyor

Bide ağızdan gaz çıkarıyorum çok

hadi hayırlısı cnm...
o acılık varya 8 ay çektim..gece hep tükürüyodum kalkıp kalkıp ağzıma geliyodu Rabbim kimseye yaşatmasın..şurup murup verdi doktor biraz rahatlamıştım ama geçmiyo son aya kadr (
kızartma yeme yatarkende yastığını yüksek tut...

sende çaycı ol nennn

bugün de oğluşumun kıyafetlerini ütüledik,yerleştirdik anneannesiyle o yüzden bir türlü uğrayamadım derken...casperım.....
ayyy canım benim ya arasam,duysam şimdi sesini...Rabbim hakkınızda her şeyin hayırlısını nasip etmiştir umarım...

günaydınlarrrr
bugün kız kardeşim getirdi okula beni...hazır arabayla geliyorum diye pc.de getirdim...
yazabileceğim yani sizlere bir terslik olmazsa...

casperımmmmmm hayırlı haberlerin gelsin inşallah...

eşimin kanser olan amcası gece vefat etti...bugün köye götüreceklermiş...ben gitmedim eşimle,cenazeye hamile gidilmez derler ya...eşim de burada gömüleceğini sanıyordu zaten o da yeni öğrenmiş memlekete götürüleceğini...cenaze evine gidecek,oradan da gece işine gidecek...
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
hayırlı cumalar hepimize...

günaydın kızlar...
casperımdan maalesef henüz doğuramadı..
dün 3 doz sancı veridler ama değişen birşey olmamış.. akşam odasına alıp bekletmişler.. biraz öncede nts ye bağlamışlar...

evet ya hala doğuramamış caspercım...Allah'ım ona yardım etsin...hayırlısıyla kucağına alsın bebeğini...

günaydınnlar herkese
sancıyı verip açılma gerçekleşmezse hemen sezaryene alıyorlar aslında, niçin bekletmişler anlayamadım .. Çünkü o sancıyı aldıkdan sonra doğum bir şekilde gerçekleşmeli ilk 24 saat içinde diye okumuştum internette, neyse vardır herhalde bir bildiği doktorların,, ayy canım Allah yardımcısı olsun kolay değil..

dün kuzuma mama sandalyesi aldık, çok garipsedi ilk oturduğunda, kumaşı falan naylonya dokunup duruyor bu acaba nası bişi diye, şekerparem benim

yaa kendiside artık sezeryan istiyor, ama doktorlar denemeye devam ediyor.. rabbim yardımcısı olsun...

ayy kıyamam ben inci meleğime... büyümüşter mama sandalyesine oturuyo... maşallah..

pınarrrrr o şimdi tam ısırmalık sevmelik yaw :))) 6 aylık olmuş bile maşallah zaman ne çabuk geçiyor...
sorma teyzesi tam yoğurmalık, akşamları boğuşup duruyoruz ama acayip yoruyor beni artık :)

yaa kendiside artık sezeryan istiyor, ama doktorlar denemeye devam ediyor.. rabbim yardımcısı olsun...

ayy kıyamam ben inci meleğime... büyümüşter mama sandalyesine oturuyo... maşallah..

hakkında hayırlısı olsun casperimin, beklemek büyük işkence, insan bi an önce doğsun ne olucaksa olsunda alsın kucağına istiyor :)
yaa teyzesi büyüdüde koca koca sandalyelere oturup mamasını yicek artık, darısı sizlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…