Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım benimm muslukları açmayalım hiç

çok çok özel birisin hakkını helal ett bazen bunalttım bazen çok sorular sordum korkularımdan ötürü hakkın çok geçtii

vedalaşmaya gerek yok nasılsa telle yada buradan görüşeceğiz hepimiz seni çok seviyoruz...

inci çok şanslı senin gibi mükemmel bi annesi olacak

öpüyorum canımm

lamem
kendıne cok ıyı bak cnm
arada gelceksın nasılsa
veda etmeyekk

kızlar, hepinize çok ama çok teşekkür ederim, işte bu duysallaşma olmasın diye yazmak istememiştim ama siz yine tutamamışsınız kendinizi, bende kötü oldum şimdi...
hepinizin benim için ayrı ayrı yeri var... çok değerlisiniz, bir araya gelip gelmememiz hiç önemli değil...

görüşmeye devam edicez, değişen hiçbirşey yok, ben yine burdayım ve sizlerini, göbüşlerinizdekileri kocamannnn öpüyorum...

bu arada casperımda hiç ama hiç bir değişme yok, verdikleri sancıda işe yaramadı, yine kesmişler sancıyı, bebek dinlensin diye.. sanırım yarın yine vercekler.. ama şimdilik sezeryan yok.. bebeğin kalp atışları normal olduğu için...

off yaayazık ama
ınş.bugun kurtulur ne dıyımmkuzum

günaydın bu arada

günaydınlar selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
burayada ne zamandır bakamadım özledim sizleriii
malum işten ayrıldım ve evdeyim evdeykende zor gelemiyom kk yaaa
neler olmuş bitmiş biraz okuyabildim çok az atladığım yazmadığım varsa kusura bakmayın kızlarrrrrrrrr

öncelikle
,casperimmmm hastahanede bekliyormuşş ayhhh Rabbim kolaylıklar versin hayırlısıyla gelsin paşa

lamecimm son iş günüymüşşş hayırlısı olsun inci hanım dinlenmede demek bol bol vakit geçirin

balkız işe gelip gidiyormuş bakıcı işini hallettinmi cnm

keloboş tatlım napan alya kuzu nasılll

brckkkle öbür topikte görüştük adada aynı şekilde

varmı başka sorun kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
beni merak etmediniz mi laaaaaaaaaaaa
geçmişe bakamadım deyin hele

yaa
casperimdan müjdeli haber okurum die geldim bi heves ama hala değişen bişi yokmuş
allahım hayırlısıyla kavuştursun bebişine ama nie bu kadar uzun sürdü ve nie sezaryene almıyolarki,
herhalde devlet hastanesinde yatıyor, onlar acil gerekmedikçe sezaryen yapmıyorlar, özel hastane olsa daha ilk günden kesip biçmişti bile. belkide hayırlısı böyledir...
kuzum mızıklıyo gidimde bakim, öperim herkesi

casper' ın haberlerini okudum, Allah yardımcısı olsun, hayırlı vakitte kucağına da alsın inşallah bebeğini...

amma yoruldum...altı üstü pazara gittik eşimle...sonra o işe gitti,ben de evde yemek faslına giriştim...
kıymalı semizotu yaptım,makineye çamaşır attım,kuruyan çamaşırlarımı topladım,yıkananları astım derken bittim...bunda ayağımın da ağrımasının payı var sanırım...
şimdi biraz dinleniyoruz paşamla...
casperımı aramayı düşünüyorum birazdan...ama ya doğuma alındıysa...neyse bakacağız artık...
tüm hamişlerin,annelerin,adayların anneler günü kutlu olsun bu arada...

kızlar casperım ile konuştum, öğlenden beri nts de biraz sancıları çıkmaya başlamış, ama henüz yeterli derece de değilmiş. kendisi çok fazla hissetmiyor sancıları, bebekle ilgili sıkıntılar olmadığı sürece sezeryana almıycaklarmış, en geç yarına kadar bekleyeceklermiş. ama düne göre morali daha iyi, doktor baya rahatlatmış, paşası da 100 gr daha almış...

tünaydınlar......bütün annelerin,hamişlerin ve adayların anneler günü kutlu olsun...Sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim...

casperım sabah msj. atmış...ben de az evvel aradım,konuştuk...biraz yürü demişler yürüyordu bir yandan da benimle konuştu nefes nefese :))) canım benim...
sabah nst de sancıları kendisi hissetmese de 2 cm açılması ve 60-70 lere varan sancısı çıkmış...ancak 2. nst de 30 lara düşmüş sancı yeniden...biraz daha bekleyeceklermiş...
anlayacağınız kıza normal doğurtmak için ellerinden geleni yapıyorlar...iyi bir şey normal doğum ama annenin de bu kadar psikolojisini etkilemeye hakları var mı bilmem...
özel de olsa şimdiye kesip biçmişlerdi,dikişleri iyileşmeye başlamıştı...
neyse hayırlısı ne ise o olsun artık bunu dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok...ömer asaf pek nazlandı anacığına,dilerim en güzel anneler günü hediyesini verir gelerek

allahım yardımcısı olsun çok zor bi doğum oldu onun için benim doğumumda bebek ters olduğu için direk sezaryana aldılar normal doğum olr ama sakıncalı diye bence olmuyosa zorlamanın anneyide yıpratmanın bi alemi yok hayırlısı allah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebişini

günaydın kızlr

casper den haber var mı bugunuy kuzum cok yıprandı sankı
ömer asaf ta cok nazlı cıktı
ama en cok 100 gr olsada almasına sevındımmm
ınş.kurtulmuştur cnm benımmm

günaydın kızlr

casper den haber var mı bugunuy kuzum cok yıprandı sankı
ömer asaf ta cok nazlı cıktı
ama en cok 100 gr olsada almasına sevındımmm
ınş.kurtulmuştur cnm benımmm

aslında bebek anne karnınnda nekdr durdu kardır dderler demekkı bır dogruluk payı var 1 gunde olsa cok önemliymsss

Kızlar caspere son kez sancı vereceklermiş.Olmassa sezeryana alınacakmış.Herkese selamı varmış ve dua bekliyormuş..

slm kızlar...

yoğun ve güzel bir hafta sonundan sonra bugün işe gitmek yerine evde olmak güzel bir duyguymuş:)

sabah eşimle güzle bir kahvaltıdan sonra hastaneye gittik, bir tahlilimiz vardı onu yaptırdık ve eşim işe gitti, bende eve geldim..

akşamda doktor amcamıza gidicez..

telefonumu dün annemde unutmuşum, dolayısı ile casperımdan haber alamıyorum...

sizlerden haber alan varsa beni de bilgilendirsin lütfen...

günaydın kızlar....

brck e mesaj attım kk ya giremiyom diye ama girdim sonunda...casperımla görüştüm herkese selamı var çok mutlu ve heyecanlı bebişi bugün işllh gelicek annelik heyecanı sarmış..son kez işte sancı denicekler..işllh herşey hayırlısı neyse o şekilde olur..

biz iyiyz bu arada benim kuzu ağlıyo gene gelirim öptüm özledim çok siiziiii

Günaydınlarr lamem,balcımm hoşgeldinizzz

lamecim ohh ohh keyif yap tatlımmm hakettin dinlenmeyi...inciye selamlarr

balcım çikinnn kızını öppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…