Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

casperi tanımıyorum pek.. arada topikte görüodum ama..

dualrım onunla.. rabbim yanında olsun... meleğide kendide sağselim kurtulsun inşallah...

selam kızlar hayırlı cumalarınız olsunn

rabbim casperımı ve bebeğini sağ sağlim kurtarsın inşallah bugün güzel haberlerini alırız umarımm

casperımın güzel haberini okurum diye geldim demek olmamış henüz..

Rabbim mübarek günün hürmetine sağlıcakla yapsın kulun doğumunu ...İnşallah dualarımız kabul olur dua edicem yine..

casperımla konuştum, hiççç açılması yokmuş hala, suni sancı vermeye devam ediyorlamış.. henüz sezeryan düşünmüyorlamış doktorlar, bebeğin kalp atışları iyi olduğu için.. ayrıca bebek yukardaymış.. rahmide yukardaymış....

ay yemınederım aklım onda sankı burda bende acı cekıom
kuzum yaa bıde sabredıo sezeryan olmuoo

caspercanımla şimdi ben de konuştum...
sesi çok iyi geliyordu,hatta güldük dedim benden iyi konuşuyorsun bacım ben daha sancılı,ağrılı açacaksın tlf.nu zannederken maşallah sana diye...
ama işin bir diğer boyutu da sancısı yok açılması yok orada öylece bekliyor olmak onu psikolojik olarak yormuş bu belli...
gelseler ve sezaryen deseler hemen derim diyor...
madem açılma sancı yok neden bekletiyorlar diyorduk ya...
bebek 36+3 olarak gelişimini durdurmuş o sebeptenmiş...
eeee o halde gelişimi durmuş hemen alsalar ya dersekte...ama sağlıklı ve kalp atışlarında falan bir şey yok sancı olana kadar beklenecek...verilen cevap buymuş...
hayırlısı olsun...Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah...

ya bişi anlamadım ben
sız daha ıyı bılırsınız
gelışımı durmuş ne demek:26:cocuk anne karnında olduğu sürece eğer yaşıyorsa gelışım duurur mu
aydınlatın benım az

bu bebe gece gelmesın 11 gıbı

canım şöyle ki...
kilo almamış bebek son gittiği kontroldeki haliyle aynıymış...
o sebeple doğmasını istiyor dr.lar ama sezaryene de almıyorlar çünkü kalp atışlarında ya da annede bir sıkıntı yok...işte böyle ilginç bir durum...

he anladım cnm
ne kadar cahalım lenn
demekkı güne var cnm değilmı
zaten cocuk gelışe gelışe nere sığcak
ınş.cnm kurtulur bı an evvell

merhaba gelir gelmez casperimın haberini okudum allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bu mubarek gün dualarımız kabul olsun canım benim yaa

bu arada herkese iyi hafta sonları cep tel. takip edicem casperimın durumunu

organiğim, yarım saat sonra göbüşleri tokuşturmak için buluşuyozzz:))

casperım için bütün dua edenlere allah razı olsun diyorum..

bütün annelerin anneler günü kutlu olsun..

bu arada bugün işyerinde son günümdü...

ben bi veda konuşması yapmak istemiyorum, evden fırsat buldukça giricem zaten...

duygusala bağlamayaım hiç, hepinizi kocaman öpüyorum:))

casperım için bütün dualarım rabbim yardım etsinde sağ salim alsın paşasını kucağına

lamecim gidişine inan üzülüyorummm ama arada bize yazcağınıda biliyorum
burda hatrı sayılır ender insanlardansın benim için yüzyüze görüşmedik belki ama her zaman her konuda destek oldun bana hakkını ödeyemem en bunladığım anda koşa koşa geldim sana sende bıkmadan usanmadan anlattın bana iyi ki tanımışım seni iyi ki arkadaşım olmuşunnn ...

rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağ salim kavuş inci kuzuya ..
kendine çok dikkat et seni çok seviyoruz alya duayla ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…