Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ohhh gezin bakalım:))) ayy inş. aman daha gününe var :)

cnm hayırlı yolculuklarr

güle güle gidin güle güle gelinnn

dikkat edin kendinize ve inciyee

kesin böcüğün deydi :))

Allah korusun doğurmassın daha var hem gelmesine cnm..
benim yerimede tatil yapp ahhh bana çok uzak artık o günler (
ayy teşekkür ederim kızlar... bakalım artık, haberdar ederim sizi karasu devlet hastanesinden:)))
hehee

ay buarada ela bana anneler gününde çantayla bluz almış..çok sevindim :))

ayyy aferin elaya tabi görünmeyen hediye sahibi babasınada:))

markete çıkıyorum kızlarr...

aa benimkide aksine memeci, akşamları nasıl yapışıyor eve gidince bi bilsen. biberon devam sütü kesinlikle içmiyor zaten
kahvaltı bulamacı şöyle
1 adet bebek ekmeği + 2 cicibebe,
tuzu alınmış beyaz peynir
az keçiboynuzu pekmezi
az tereyağı
az yumurta sarısı
2 ölçü devam sütüyle ezip bulamaç yapıp veriyorum, çokda seviyor.
bunun içine zeytin ceviz vs katıp verenler de var ama ben bu şekilde veriyorum.

hehehe kızz buarlr ılahı mesajmıdr nedır kımı duysam gorsem mudurm dahılll cok ara verme dıyor haha dogum ıznıne ayrılsam halbukı sorun olurrr ....

ayyyy ben 2.yı yaprsam calsmam dıye dusnyrm yaaa k.v bakmz ztn baksada cok sorun yasarızzzz... oyyoyy bakıcyaa belkı kocam bu fıkre alısr bılmemkkıı

ayy teşekkür ederim kızlar... bakalım artık, haberdar ederim sizi karasu devlet hastanesinden:)))
hehee

ayyy aferin elaya tabi görünmeyen hediye sahibi babasınada:))

markete çıkıyorum kızlarr...

sağol cnm..aman sakın lamecim doğurayım deme oralarda...

yumurtayı çiğmi koyuyosun cnm??
bide anne sütüne koysan bunları olmazmı acaba???

evt ilahi mesaj ona göre cnm..ee ikinciyede otur bak sende mşllh k.v ye güvenme yanee

ay ztn baksada ıstememm yaa zor oluyor ole dıyorumya 2.de ısten cıkrımmm ee ozmnda ara vermek zorundym ztn hehe calsmak para bırktırmkde lazm heheh hyrlısıı allah olmayanlara versınnn

yok çiğ değil canım haşlanmış
anne sütünede koyulur tabi neden olmasın.
ama artık sağacak kadar yok sütüm, geceleri emişiyoruz sadece :)

slm kızlar,nasılsınız
hava nasıl soğuk öyle....eve geldim bir gün önceden biber dolmam kalmıştı 2 tane onu dün çıkarmayı unutmuşum,iyiki de unutmuşum :))) gelir gelmez yoğurtla bir güzel yedim...sonra kesmedi ne alakaysa bir dilim ekmeğin üzerine böğürtlen reçeli sürüp yedim,hiçbir şey yapmadım uzattım ayaklarımı aldım pc.yi kucağıma size bakayım dedim... şimdi oğlum anlatamayacağım şekilde karnımı ve kasıklarımı deşiyor...
az geçmişe bakayım,bir yaramazlık yok değil mi???

caspercanımı aradım meşgule verdi...ya paşayı emziriyor ya da müsait değil neyse dönünce yazarım nasıl olduğunu şimdi...

yat azcık dinlen ya senin yazdıklarını okuyunca ben yoruluyorum vallahi

haftaya pazartesi muayenemiz var çatı kontrolümü yapacak dr.um...ona göre doğum şeklim belli olacak ve 2 hafta sonrasında da izne ayrılıyorum kısmetse...
hadi ben yatayım görüşürüz...

ay ztn baksada ıstememm yaa zor oluyor ole dıyorumya 2.de ısten cıkrımmm ee ozmnda ara vermek zorundym ztn hehe calsmak para bırktırmkde lazm heheh hyrlısıı allah olmayanlara versınnn
aminnnnnnnn

yok çiğ değil canım haşlanmış
anne sütünede koyulur tabi neden olmasın.
ama artık sağacak kadar yok sütüm, geceleri emişiyoruz sadece :)
anladım cnm... olsun o bile kar

hoşgeldin adacımda ben şeye takıldım hamişken o pc yi kucağına almasan diyorum mutlaka vardır bi zararı yaa

sözüm ona uyuyacaktım...annem aradı pazarımı yapmış getiriyormuş...
canım benim hava yağmurlu diye çıkmayacağımı biliyordu dayanamamış yine...

balcım...direk laptop kucağımda değil cnm...hani kahvaltı tepsileri var ya altı puflu ( anlatabildimmi acaba ya :44: ) işte onun üzerine koyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…