kilosu olana çok beee...sen kuş kadansın seni etkilemez...
ağlama kuzu yaa abin hayırlısıyla gidip gelcek işllhh hem daha net bişi yokkiii
negüzel çok az almışsın yaaa...ben başladım dikkat etmeye..aynen süt olsun diye çok yedim(
kuzu nekdr doğdu senin??
kelebeğim lütfen üzme kendini.... orda yapanlarda anne evladı... hayırlısıyla gidip dönecek inş..
doğru dyosun cnm ama dağın tepesinde terörüslerin bol olduğu bi yerde olunca insan ister istemez bi tuhaf oluyooo
bal bende 3 kilo aldım şuana kadar bakalım ben nolcam
ben zaten çok kilolu hamile kaldığımdan istiap haddim o kadardı zaten :)
kuzu minnoş doğdu 2400 gr.
ben toplamda 8 kg aldım, hepsi gitmişti, sonra süt olsun die yedikçe geri geldi :)
şimdi hamile kaldığım kilodan 3 kg fazlayım ama tır gibiyim.
nen oda bişimi..7.aydan sonra benim fren patladı..bide son ay çatır çatır çatladım
göbeğimden sanırm ikiz gibiydi çok iriydi..sen belki çatlamassın..
enee minnoş ama iyi toparlamış cnm..şimdi ek gıdalara başladınız demi..neler veriyon cnm kuzunaa
lamee hoşgeldin cnm..nazar etmedik ama kaçmış işte uykun..
kelebeğim bebişini üzüyosun..hayırlısıyla abin gidip gelicek bişi olmaz üzme kendini...
lamee hoşgeldin cnm..nazar etmedik ama kaçmış işte uykun.....
hoşbulduk canımm
o zaman böcüğün nazarı değdi:)))
kızlar bu arada 2 gün yokum.. gece karasuya gidicez.. c.tesi döncez....inş. yolarda doğurmam:)
cnm hayırlı yolculuklarrkızlar bu arada 2 gün yokum.. gece karasuya gidicez.. c.tesi döncez....inş. yolarda doğurmam:)
balcım 1-2 haftadır ihmal ettim baya bi yağda sürmüyorum çok kaşınıyorum ama 2 aydır nerdeyse:)
inşallah çatlamam
ay bebeğim oynuyo yaaa pıt pıtt
hoşbulduk canımm
kızlar bu arada 2 gün yokum.. gece karasuya gidicez.. c.tesi döncez....inş. yolarda doğurmam:)
nen oda bişimi..7.aydan sonra benim fren patladı..bide son ay çatır çatır çatladım
göbeğimden sanırm ikiz gibiydi çok iriydi..sen belki çatlamassın..
enee minnoş ama iyi toparlamış cnm..şimdi ek gıdalara başladınız demi..neler veriyon cnm kuzunaa
lamee hoşgeldin cnm..nazar etmedik ama kaçmış işte uykun..
kelebeğim bebişini üzüyosun..hayırlısıyla abin gidip gelicek bişi olmaz üzme kendini...
bende de aynı problem var süt olsun diye yedim yedim maşallah bidona döndüm bide göbek var çok moralimi bozuyor sinir ediyo
uyyamamışsıncanım çalışmaı düşünmüyorum ama zaman ne getirir belli olmaz tabi..
canım benim yaa çok teşekkür ederim, bende aldığınız karardan dolayı çok sevindim, ayy yine teyze olcazz, inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..
hehe... nazar ettiniz nan.... duşumu aldım sütümü içitim gittim koçişimn yanınaa.. uıykum kaçtı..... döndümn durdum yok gelmiyorr.... 1 saat sonra kalktım... kahvaltı hazırlayıp eşimi bekledim....
biraz önce de kendisini yolcu ettim..
keşke izin alabilsende eşinle şu günlerin tadını çıkarabilseniz canım..
canım yaaa çok teşekkür ederim.. allah razı olsun tüm dua edenlerden...
canım valla aradığı gibi hemen topiğe girdim... rica ederim ne demek..
alyaaaaaacım.. ben yazdım yaaa neen görmüyonnnn...
komutanları sölemiş cnm
1 haziranda gidiceksiniz diyeee
offf alllahımm sağ salim gelsin inşallah
hoşbulduk canımm
ay buarada ela bana anneler gününde çantayla bluz almış..çok sevindim :))
başladık 4,5 ay itibariyle
kahvaltı bulamacı veriyorum, meyve püreleri veriyorum bazen kavanoz bazen ev yapımı ama kavanozdakileri çok seviyor.
kaşık mamaları veriyorum,
sebze çorbası & yoğurt çorbası veriyorum,
yoğurt veriyorum bebek yoğurdu.
bazen yediğimiz yemeğin suyuna ekmek banıp veriyorum kemiriyor.
öyle yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?