Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım benim saol bende alıştım valla bu duruma sallamıyorum senin doğum hikayenden sonra daha da rahatladım zaten kısmette var ise Rabbim nasip eder..
bende kaç yıl kullandım ilacı 3 ay daha kullanırım napıyım,doktora sordum kullanırken ilacı korunsak mı diye gerek yok dedi ilk başlangıçta sorun olmuyormuş gebelik oluşursa hemen bırakırsın dedi..
bende 200 ü görmüştüm 66 yı görünce hiç ürkmedim adenomun yükseldiğini düşünmüyorum niyese içimde bir ferahlık var :)
Kısmet artık bakalım..işim gereği önümüzdeki 3 ay olması gerek yoksa 1 yıl ertelicem..inşallah olur :)

çok öpüyorum seni...saol cnm...

inci melek 7 aylık oldu bile deseneee

cnm bende heveslenin diye yazıyorum..walla dediğim gibi şartlar müsait olsa ikinciyi düşünmeye başlardım..insanın ömrüne ömür katıyoo..bi seviyom sarılıyom içime sokucam oda garibim gözlerini dikiyo bana bakıyo bu garu napıy diyodur :)) neyse heves ettirdiysem ne mutlu baksana sağlık çalışmalarını hızlandırmışsın yakında demek güzel haberiini alabiliriz işllh..
bende özeniyom aynen emine ablaya annem diyo arada bizede gelse bu :))

Ay bugün kolum kanadım kalkmıyo yahuuu sanki biri dövmüş dövmüş atmışş

bal bu arada sen toplamda ne kadar kilo aldın hamileliğinde

lamecim doğumdan sonra çalışıcak mı yazdı mı hiç denk gelemedim...

2. bebeği bende düşünürüm balcım kısmetse 1. de olsunda..bence kardeşi olmalı birbirlerine hep destek olurlar...hem çocuk paylaşmayı öğrenir...

inşallah istediğin gibi hayırlı vakitte olur canım , özledimde ben seni... eski muhabbetleri...

inci melek 7 aylık oldu bile deseneee
yaa teyzesi kocaman oldu 10 sn durmuyo artık sürekli hareket halinde, yorulmuyoda sıpa :)

Bu tetanoz aşısıda ama acıtıyo yaaa dün hiç bişi yoktu 3-4 saat sonra şişmeye başladı çürük gibi acıyo bide kaşınmaya başladı şimdi

patikcim rabbim vermek istedikten sonra onlar önemli değil yawruuuu
rabbim tez zamanda versin inşallah

3 ay olmassa 1 yıl ertelemek çok değil mi kuzum
eşin istemeye başladımı artıkınnnn :)

Ay bugün kolum kanadım kalkmıyo yahuuu sanki biri dövmüş dövmüş atmışş

bal bu arada sen toplamda ne kadar kilo aldın hamileliğinde
kamyon çarpmış gibimi nan ::))

16 kilo aldım cnm 8 kilosu hala bende duruyo malesef ((

hayır cnm çalışmıcak kendi bakçak yawrusuna...

inşallah istediğin gibi hayırlı vakitte olur canım , özledimde ben seni... eski muhabbetleri...

yaa teyzesi kocaman oldu 10 sn durmuyo artık sürekli hareket halinde, yorulmuyoda sıpa :)

benimkide bi başlasa öle oturmaya emeklemeye filan..hep yatıyo kuzum onu gördükçe ben sıkılıyorum yaa..

Bu tetanoz aşısıda ama acıtıyo yaaa dün hiç bişi yoktu 3-4 saat sonra şişmeye başladı çürük gibi acıyo bide kaşınmaya başladı şimdi

benim hiçbişi olmamıştı kişiye göre değişiyo demek..2.dozmu bu ilkmi??

Abim aradı şimdi 1 haziran gibi şırnağa yollama durumları varmışşşş
beni merak etmeyn diyo o derken bile yaşlar aktı gitti benden

ay benim hiç bişey olmamıştı sadece kolum 10-15 dk ağrıdı o kadar

kamyon değil tır çarpmışş gibinnn
hımmm 8 kilo çok mu bee

benim hiçbişi olmamıştı kişiye göre değişiyo demek..2.dozmu bu ilkmi??
ilk doz cnm bu hafif şişti kolumm
Abim aradı şimdi 1 haziran gibi şırnağa yollama durumları varmışşşş
beni merak etmeyn diyo o derken bile yaşlar aktı gitti benden
cnm benim rabbim hayrlısıyla gelmesini nasip etsin çok zor biliyorum

aman maşallah hayırlı uğuelu olsun bebişi şimdi dünyalar onun olmuştur sıkıntılar falan geçmiş unutmuştur. hayırlısıyla çıksınlar hastaneden :)

ay benim hiç bişey olmamıştı sadece kolum 10-15 dk ağrıdı o kadar

kamyon değil tır çarpmışş gibinnn
hımmm 8 kilo çok mu bee

kilosu olana çok beee...sen kuş kadansın seni etkilemez...
ağlama kuzu yaa abin hayırlısıyla gidip gelcek işllhh hem daha net bişi yokkiii

az daha dur balcım, 1,5 ay daha geçsin toton yer görmücek evdeyken :)
akşamları beni nasıl yoruyor sıpa bir bilsen, ki daha emeklemeye falanda yeni başladı sürünüyor. ama ne oturmak ne yatmak, ya kucakta gezsin, ya oraya buraya saldırsın, sabit durmak günah sanki kıza :)

cnm ben zaten oturmuyorumkii..doyur uyut altını temizle üstünü giyidr ütüle evi temizle yemek yap hop akşam oluyo büyüsünde az parka filan çıkarırım barii :)) yirim kara inciyi çok datlu oda yaaaaaa

kilosu olana çok beee...sen kuş kadansın seni etkilemez...
ağlama kuzu yaa abin hayırlısıyla gidip gelcek işllhh hem daha net bişi yokkiii

ben toplamda 8 kg aldım, hepsi gitmişti, sonra süt olsun die yedikçe geri geldi :)
şimdi hamile kaldığım kilodan 3 kg fazlayım ama tır gibiyim.

ben toplamda 8 kg aldım, hepsi gitmişti, sonra süt olsun die yedikçe geri geldi :)
şimdi hamile kaldığım kilodan 3 kg fazlayım ama tır gibiyim.

negüzel çok az almışsın yaaa...ben başladım dikkat etmeye..aynen süt olsun diye çok yedim (
kuzu nekdr doğdu senin??

lamecim doğumdan sonra çalışıcak mı yazdı mı hiç denk gelemedim...
canım çalışmaı düşünmüyorum ama zaman ne getirir belli olmaz tabi..

Lamecim yine dün yazdım silindi,çok sevindim canım adına ne kadar rahatladım mutlu oldum bir bilsen öpüyorum seni çok
canım benim yaa çok teşekkür ederim, bende aldığınız karardan dolayı çok sevindim, ayy yine teyze olcazz, inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..

ayy hava mı nee
bende yatmak ıstıyomm işe gelesım yokk
yapasım yok
koce evde yatııyy ben işe gelıomm
havalardan mı nee
benımyerımede uyu lamem
hehe... nazar ettiniz nan.... duşumu aldım sütümü içitim gittim koçişimn yanınaa.. uıykum kaçtı..... döndümn durdum yok gelmiyorr.... 1 saat sonra kalktım... kahvaltı hazırlayıp eşimi bekledim....
biraz önce de kendisini yolcu ettim..
keşke izin alabilsende eşinle şu günlerin tadını çıkarabilseniz canım..

CNMMM BU HABErede sevindim..Rabbim aldığın dualr sayesinde yardım ediyo sana eminim..işllh sonuna kdr hep böyle güzel haberler alırız cnm..incinide senide tebrik ediyorum..koooocaaamannn mşlkk sizeeeee...
canım yaaa çok teşekkür ederim.. allah razı olsun tüm dua edenlerden...

lamem çok teşekkür ederiz cnm uykundan uyanıp bize haber verdiğin için.Hadi git yatağını soğutma:)
canım valla aradığı gibi hemen topiğe girdim... rica ederim ne demek..

alyaaaaaacım.. ben yazdım yaaa neen görmüyonnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…