kıs patik bendede prolaktin 150lerdeydi bekarken , sonra 2 sene dostinex kullandım, adenomum da tam hatırlamıyorum ama 8 mm falandı, derken evlendim hamile kalmadan 2 ay önce falan aksatmaya başladım prolaktini, ki kullanırken hamile kalmak çok tehlikeli.
nasıl bir tesadüfki bıraktığımdan 1 ay sonra hamile kalmışım.. herşeyin çaresi ve tedavisi var, bil diye anlattım bunları sakında üzülme tatlım ..
öpüyorum seni.
kıs patik bendede prolaktin 150lerdeydi bekarken , sonra 2 sene dostinex kullandım, adenomum da tam hatırlamıyorum ama 8 mm falandı, derken evlendim hamile kalmadan 2 ay önce falan aksatmaya başladım prolaktini, ki kullanırken hamile kalmak çok tehlikeli.
Nasıl bir tesadüfki bıraktığımdan 1 ay sonra hamile kalmışım.. Herşeyin çaresi ve tedavisi var, bil diye anlattım bunları sakında üzülme tatlım ..
öpüyorum seni.
çok güzel haber buuuuunihayet nazlı paşamız gelmiş...Casper ım cnm yaa nasıl dayandı,annelerin nasıl kutsal olduğunu bir kez daha anladık...İnşallah anne babasının kıymetini bilir,hayırlı evlat olur....
dün yazdım silindi bende onu dicektim kimse iş yerinden bu kadr izin alamz babası olmadan doğurcak sonunda diye yalnızmış kıyamam...
çok tatlı yaaa...
Beni heveslendiriyonuz yapçam bende heee..
gecenin 2 sinde hastanededim ..
Hormon testim iyi çıktı denebilir sadece ploraktin 66 çıktı ,bünyem 200 ü gördüğü için pek yadırgamadım,birde yarayı tekrar muayene etti yara için değişik ilaçalr verdi, yine dostinex e başaldım ploraktinim düşsün die ,MR ın randevusu yoktu gece 1 de gittik yarım saat sürüyo zaten eve gelmemiz 2 oldu..İnşallah oda iyi çıkar 7mm adenomum vardı büyümemiştir inşallah,küçüleceğine karşı ümidim yok zaten..10 mm yi aşarsa ameliyatla alıyorlar inş. aşmamıştır du edin bana canlarım..perşembe gecesi sonucu alıcam...
ploraktinim düşerse teyze olabilirsiniz ,bozdum yeminimiiiii
aynen balcım azıcık zengin olsam hemen evimi değiştirir birde yardımcı alırım :)
çocuklar duymasındaki emine ablayı özeniyom ne güzel sofrayı kuruyo kaldırıyo her bi iş ondasabahı akşamı yok
inşallah istediğin gibi hayırlı vakitte olur canım , özledimde ben seni... eski muhabbetleri...canım benim saol bende alıştım valla bu duruma sallamıyorum senin doğum hikayenden sonra daha da rahatladım zaten kısmette var ise Rabbim nasip eder..
bende kaç yıl kullandım ilacı 3 ay daha kullanırım napıyım,doktora sordum kullanırken ilacı korunsak mı diye gerek yok dedi ilk başlangıçta sorun olmuyormuş gebelik oluşursa hemen bırakırsın dedi..
bende 200 ü görmüştüm 66 yı görünce hiç ürkmedimadenomun yükseldiğini düşünmüyorum niyese içimde bir ferahlık var :)
Kısmet artık bakalım..işim gereği önümüzdeki 3 ay olması gerek yoksa 1 yıl ertelicem..inşallah olur :)
çok öpüyorum seni...saol cnm...
yaa teyzesi kocaman oldu 10 sn durmuyo artık sürekli hareket halinde, yorulmuyoda sıpa :)inci melek 7 aylık oldu bile deseneee
canım benim saol bende alıştım valla bu duruma sallamıyorum senin doğum hikayenden sonra daha da rahatladım zaten kısmette var ise Rabbim nasip eder..
bende kaç yıl kullandım ilacı 3 ay daha kullanırım napıyım,doktora sordum kullanırken ilacı korunsak mı diye gerek yok dedi ilk başlangıçta sorun olmuyormuş gebelik oluşursa hemen bırakırsın dedi..
bende 200 ü görmüştüm 66 yı görünce hiç ürkmedimadenomun yükseldiğini düşünmüyorum niyese içimde bir ferahlık var :)
Kısmet artık bakalım..işim gereği önümüzdeki 3 ay olması gerek yoksa 1 yıl ertelicem..inşallah olur :)
çok öpüyorum seni...saol cnm...
kamyon çarpmış gibimi nan ::))Ay bugün kolum kanadım kalkmıyo yahuuu sanki biri dövmüş dövmüş atmışş
bal bu arada sen toplamda ne kadar kilo aldın hamileliğinde
lamecim doğumdan sonra çalışıcak mı yazdı mı hiç denk gelemedim...
2. bebeği bende düşünürüm balcım kısmetse 1. de olsunda..bence kardeşi olmalı birbirlerine hep destek olurlar...hem çocuk paylaşmayı öğrenir...
inşallah istediğin gibi hayırlı vakitte olur canım , özledimde ben seni... eski muhabbetleri...
yaa teyzesi kocaman oldu 10 sn durmuyo artık sürekli hareket halinde, yorulmuyoda sıpa :)
Bu tetanoz aşısıda ama acıtıyo yaaa dün hiç bişi yoktu 3-4 saat sonra şişmeye başladı çürük gibi acıyo bide kaşınmaya başladı şimdi
Bu tetanoz aşısıda ama acıtıyo yaaa dün hiç bişi yoktu 3-4 saat sonra şişmeye başladı çürük gibi acıyo bide kaşınmaya başladı şimdi
kamyon çarpmış gibimi nan ::))
16 kilo aldım cnm 8 kilosu hala bende duruyo malesef((
hayır cnm çalışmıcak kendi bakçak yawrusuna...
benimkide bi başlasa öle oturmaya emeklemeye filan..hep yatıyo kuzum onu gördükçe ben sıkılıyorum yaa..
benim hiçbişi olmamıştı kişiye göre değişiyo demek..2.dozmu bu ilkmi??
ilk doz cnm bu hafif şişti kolummbenim hiçbişi olmamıştı kişiye göre değişiyo demek..2.dozmu bu ilkmi??
cnm benim rabbim hayrlısıyla gelmesini nasip etsin çok zor biliyorumAbim aradı şimdi 1 haziran gibi şırnağa yollama durumları varmışşşş
beni merak etmeyn diyo o derken bile yaşlar aktı gitti benden
veeee topiğimizin en nazlı veledi gece 02.15 te doğmuş.... 3.100 gr, 51 cm...
casperım 13 saat sancı çekmiş dün, 10 cm açılması olmuş ancak Ömer Asaf açılma oldukça yukarı kaçmış ve mecburen sezeryana almışlar.. az önce konuştum, sesi gayet iyiyidi, ancak saatlerdir birşey yiyip içemediği için dilim damamğım kurudu diyor..
paşa da hemen almış memeyi ama casperım yalnız olduğu için gece pek ilgilenememiş, kolunda da serum varmış.. birazdan serum bitince rahat rahat ilgilenir oğluşuylaa... oğlumu kucağıma alınca çektiğim bütün sıkıntıları unuttum diyorr...
sizlere de çook slm var..
canım arkadaşım, rabbim bu çektiğin sıkıntıların karşılığını verdi, sağsalim paşanı kucağına aldın, inş.hayırlı bir evlat olur...koçişin ve paşanla çok mutlu ol emii:)
ay benim hiç bişey olmamıştı sadece kolum 10-15 dk ağrıdı o kadar
kamyon değil tır çarpmışş gibinnn
hımmm 8 kilo çok mu bee
az daha dur balcım, 1,5 ay daha geçsin toton yer görmücek evdeyken :)kamyon çarpmış gibimi nan ::))
16 kilo aldım cnm 8 kilosu hala bende duruyo malesef((
hayır cnm çalışmıcak kendi bakçak yawrusuna...
benimkide bi başlasa öle oturmaya emeklemeye filan..hep yatıyo kuzum onu gördükçe ben sıkılıyorum yaa..
benim hiçbişi olmamıştı kişiye göre değişiyo demek..2.dozmu bu ilkmi??
az daha dur balcım, 1,5 ay daha geçsin toton yer görmücek evdeyken :)
akşamları beni nasıl yoruyor sıpa bir bilsen, ki daha emeklemeye falanda yeni başladı sürünüyor. ama ne oturmak ne yatmak, ya kucakta gezsin, ya oraya buraya saldırsın, sabit durmak günah sanki kıza :)
kilosu olana çok beee...sen kuş kadansın seni etkilemez...
ağlama kuzu yaa abin hayırlısıyla gidip gelcek işllhh hem daha net bişi yokkiii
ben toplamda 8 kg aldım, hepsi gitmişti, sonra süt olsun die yedikçe geri geldi :)
şimdi hamile kaldığım kilodan 3 kg fazlayım ama tır gibiyim.
canım çalışmaı düşünmüyorum ama zaman ne getirir belli olmaz tabi..lamecim doğumdan sonra çalışıcak mı yazdı mı hiç denk gelemedim...
canım benim yaa çok teşekkür ederim, bende aldığınız karardan dolayı çok sevindim, ayy yine teyze olcazz, inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..Lamecim yine dün yazdım silindi,çok sevindim canım adına ne kadar rahatladım mutlu oldum bir bilsen öpüyorum seni çok
hehe... nazar ettiniz nan.... duşumu aldım sütümü içitim gittim koçişimn yanınaa.. uıykum kaçtı..... döndümn durdum yok gelmiyorr.... 1 saat sonra kalktım... kahvaltı hazırlayıp eşimi bekledim....ayy hava mı nee
bende yatmak ıstıyomm işe gelesım yokk
yapasım yok
koce evde yatııyy ben işe gelıomm
havalardan mı nee
benımyerımede uyu lamem
canım yaaa çok teşekkür ederim.. allah razı olsun tüm dua edenlerden...CNMMM BU HABErede sevindim..Rabbim aldığın dualr sayesinde yardım ediyo sana eminim..işllh sonuna kdr hep böyle güzel haberler alırız cnm..incinide senide tebrik ediyorum..koooocaaamannn mşlkk sizeeeee...
canım valla aradığı gibi hemen topiğe girdim... rica ederim ne demek..
lamem çok teşekkür ederiz cnm uykundan uyanıp bize haber verdiğin için.Hadi git yatağını soğutma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?