Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nan alem garusun yahu heee yavru çamaşırlığım da çamaşırlarım asılıydı...nan nar ağacının arkasında kalmış nasıl farkettin :)))

ben alıcı gözle bakıyom olmmm
cepten yazmasamm smılede eklıycemde olmuyoo
bıde şemsıyenın ucunfa nevar krıstal avıze keysı gıbı bak onu çözemedım

mumluk canım...bahçe mumlukları...onun içine tealight mı ne deniyor işte o mumlardan konuyor...akşam süper görüntü yapıyor...
mudo'da satılıyor...

bu arada grili olan benim göbüşü farkettin mi

ben farkettim

ben alıcı gözle bakıyom olmmm
cepten yazmasamm smılede eklıycemde olmuyoo
bıde şemsıyenın ucunfa nevar krıstal avıze keysı gıbı bak onu çözemedım

göz değil dürbün

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr huuuuuuuuuuuuuuuu karga pokunu yemeden burdayım
tükkanı ben açtım bre bismillahhh hayırlı işler ve günler olsun inş.

kocem gettide uyuyamadım ne hikmetse
kızçem de uyuyor işimde yok sayılır yazayım dedim

anam tükkanı böcük açmış meğer

öbür topikde çok oyalanmışım

Günaydın hanımlar....

Saat 5:30 dan beri ela hanımla uğraşıyorum besle altını al uyut ama uyumadı gözlerim kapanıyor ( çok uykum var biraz kestirsem patron dicek 2 gün geliyo ondada uyukluyo..

Akşam eve gittim casperım aradı sesi çok iyi geliyodu mşllh...yan taraftanda inatçı ömer asaf paşanın sesini duydum..ikiside sağlıklı sıhatli,casper nasıl mutlu anlatamam rabbim diğer hamişlerede nasip etsin..

bende 7 de kalkıp kahv hazırlıyom koceme

uyy kuzum
azcık kıvran laa
kız yapsın işlerıboşverr
akşam olsada gtsekk demı

casperımpaşasıannelık cok başkadır yaa
gelsede anlatsa

Böcük nereye kıvranıyım nan kapının önüne koyar patron anca oraya kıvranırım :))

evt annelik okdr başka ki..rabbim inan güç veriyo bi şekilde yoksa düşünsene 4 aydır geceleri toplasan 4 saat filan uyuyorum,annelik dışında hiçbişeye bukdr güç kuvvet yetmez,allah kolaylığını veriyo işte...

Alya nan naber...

Günaydınlar güzellerrr

casperimin iyi olmasına çok sevindimmm

balcım bende en çok ondan korkuyorum uyku hastası biri olarak..

Psikolojim bozulurmu die düşünmeden edemiyorum..

Günaydınlar güzellerrr

casperimin iyi olmasına çok sevindimmm

balcım bende en çok ondan korkuyorum uyku hastası biri olarak..

Psikolojim bozulurmu die düşünmeden edemiyorum..

brck annelik duygusu okdr muhteşem bi duygu ki hiç korkma sakın sen istemesende Rabbim o gücü kuvveti veriyo zatenn
karşılıksız tek aşk evlat aşkı emin ol cnmmm

brck annelik duygusu okdr muhteşem bi duygu ki hiç korkma sakın sen istemesende Rabbim o gücü kuvveti veriyo zatenn
karşılıksız tek aşk evlat aşkı emin ol cnmmm

Bunalırım gibime geliyor kızmayın bana ama

evladından insan bunalmaz tabiki ama.

gelenden gidenden karışan büyüklerdennn

bebek ağlasa çok oturup bende ağlarım falan filan naparım die gözüm korkmuyo değil ama herkes senin dediğini söylüyor..

CNM kızmıyoruz ve doğru diyosun bir dönem o şekilde bunalıcaksın sıkılıcaksın ağlıycaksın çaresiz kalıcaksın ama yawrundan değil sürekli evde olmaktan yeni başladığın hayata alışamamaktan gelenden gidenden vs... ama hepsi geçici çok üstünde durma ve bilinçli ol cnm..bu dönemde geçicek de ve yoluna bak cnm...

ben öyle bi hal olduki annem evine gidince arkasından oturup çok ağladığımı bilirim..gayet normal yaşanması gereken şeyler bunlar..alıştım bak şimdi kuzumda kuzum diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…