CNM kızmıyoruz ve doğru diyosun bir dönem o şekilde bunalıcaksın sıkılıcaksın ağlıycaksın çaresiz kalıcaksın ama yawrundan değil sürekli evde olmaktan yeni başladığın hayata alışamamaktan gelenden gidenden vs... ama hepsi geçici çok üstünde durma ve bilinçli ol cnm..bu dönemde geçicek de ve yoluna bak cnm...
ben öyle bi hal olduki annem evine gidince arkasından oturup çok ağladığımı bilirim..gayet normal yaşanması gereken şeyler bunlar..alıştım bak şimdi kuzumda kuzum diyorum..
cnm ne kadar güzel anlatmışsınn içimden geçenleri..
evliliğede belki alışamayız sorumluluğa diye korkuyoruk ama nasıl alıştık dimi..
belki bu çok farklı bişi ama bu tempoyada alışacağız...
gelenin gidenin müdahalelerin elbet sonu olacak geçici bi süre hepsi değilmi??
bide benim bebeğim orda burda büyüyecek biliyosun çalışmam gerek ve arabamız da yok bazen babannesindede kalabilicek 1-2 gün.bazen onlar gelicek..çok içli dışlı
olunacak ben ondan korkuyorum.bebeğim beni bilmicek onları anne bilecek die.Ama evlat anne kokusunu tanır değilmi
kayınvalidem torunu olacağı için okadar mutlu ve hevesli ki...Sanki bebeğim doğunca onu sahiplenecek bana vermicekmiş düşüncesine kapılıyorum kıskanıyorum
teyzemin kızının çocuğuna annesinin binasında biri bakıyo haftalık 50 tl mi ne istemiş..dedim bende bulsam kimseye boyun eymem baktırırım.Çünkü bu türlü vereceğim yol parasına gidecek zaten aylık 200 tl nedirki..Keşke benimde güvendiğim bildiğim biri olsada evimin yakınında bırakabilsemm
Böcük nereye kıvranıyım nan kapının önüne koyar patron anca oraya kıvranırım :))
evt annelik okdr başka ki..rabbim inan güç veriyo bi şekilde yoksa düşünsene 4 aydır geceleri toplasan 4 saat filan uyuyorum,annelik dışında hiçbişeye bukdr güç kuvvet yetmez,allah kolaylığını veriyo işte...
Alya nan naber...
Böcük nereye kıvranıyım nan kapının önüne koyar patron anca oraya kıvranırım :))
evt annelik okdr başka ki..rabbim inan güç veriyo bi şekilde yoksa düşünsene 4 aydır geceleri toplasan 4 saat filan uyuyorum,annelik dışında hiçbişeye bukdr güç kuvvet yetmez,allah kolaylığını veriyo işte...
Alya nan naber...
:2::2::2:cnm yaşadıklarım tekrar film şeridi gibi gözümden geçti tekrar sulandı gözlerim...
şimdi onları düşünme Rabbim kolayını veriyor bişekilde ozmana kdr ne olacağı bellimi..bak ben bakıcı buldum tami yarın gel başla diycektim patron bana fikrini sundu herşey birden nasıl değişti..sanada bi kolaylık sağlıyacaktır emin ol..
hem dua et yakınların var bakıcak..bakıcıya bırakmak inan babanesine bırakmaktan bin kat kötü..babanesinde gözün arkada kalmıycak ama bakıcı olsa inan hep aklın fikrin onda olucak..
merak etme yawrun sana dahada bağlı olucak..ablamın kızına annem ve babanesi dönüşümlü bakıyo ama yeğenim annem diyor başka bişey demiyor..o konuda için rahat olsun,yawru anasının kokusundan vazgeçermi hiç..hemde dahada bağlı olucak sana sürekli göremediği için..
sadece kuzunu ve güzel günlerinizi düşün böyle boş şeylerle yorma kendini enerjini kuzuna harcarsın gelince cnm..
Günaydın herkeseee
ada ozmn geç git işler bitmiş olur
halıları nekdr geç verirsen okdr kardasın cnm mevlütüde yakın bi tarihte yapıcaksan eğer geç vermeye bak...
yok nan kıyamam anacığıma beli ağrıyor,dizinden ameliyatlı ama o da bana kıyamıyor...hiç olmazsa yanlarında dururum :)))
ya ben de geç verme taraftarıyım...bir de 40 mız çıktığın da ramazan mı oluyor acaba ya???
hoşgeldin kelebek...abin için hayırlısı olsun...Rabbim tezkere aldığı günleri göstersin size...
ozmn kadın tutaydın adacım yaaa..bu halde sen nasıl yapçan???
amin cnmmm evet çok çabuk geçiyor zamannbrckkkk yavrum hoş buldum...takvimine baktım da zaman hakket çabuk geçiyor be...Rabbim doğduğu günleri de göstersin...
göbeği sorma, bende hamilelikden öncede vardı şimdi hiçç sorma halimi
aa benimkide aksine memeci, akşamları nasıl yapışıyor eve gidince bi bilsen. biberon devam sütü kesinlikle içmiyor zaten
kahvaltı bulamacı şöyle
1 adet bebek ekmeği + 2 cicibebe,
tuzu alınmış beyaz peynir
az keçiboynuzu pekmezi
az tereyağı
az yumurta sarısı
2 ölçü devam sütüyle ezip bulamaç yapıp veriyorum, çokda seviyor.
bunun içine zeytin ceviz vs katıp verenler de var ama ben bu şekilde veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?