Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

geldim kızlar...

tanıdığım bi çift var....adam karısını aldatıyo ( karısına desemmi bilemedim (

selam kızlar nasılsınız?

balcım söylesen bir türlü söylemesen bir türlü.
söylemen gerekir diye düşünüyorum ama bunun bir ispatı olamlı. elinde bir delil olmalı.
allah korusun yarın bigün bişey olur. bizi kıskandı ayırmaya çalıştı,
kocamda gözü var filan der. allah korusun tabi.
ama söylemesen için rahat etmeyecek zor bir durum.

CİCİBEBE vermeyin kızlar içinde çok fazla şeker var.
oğlum bugüne kadar 1 apekt cicibebe bile yememiştir.
hipp organik büsküvi var ondan alın yada evde kendiniz bebe büsküvisi yapın.
ben bugüne kadar şeker vermedim. özellikle 1 yaşına kadar. şimdi yine vermiyorum.
haftada 1 gün çikolata günü. kinder alıyorum onuda çok fazla yemiyor.
kreşte tatlı olursa ev yapımı kek filan çok az tatsın diyorum.
onun yerine bol bol meyve yesin.
şeker dişler içinde çok zararlı.
bu benim düşüncem.

geldim kızlar...

ben söyleyemezdim heralde yaa..karı-koca arasına girilmez derler yaa,birde affeder falan sonra kocasını kötü kişide söyleyen olur.

melodicim hoşgeldin...
arada bikaçkere verdim bende cnnmm...

ya ikiside çok yakın tanıdığım... kadında burda çalışıyodu ayrıldı ama hala sık sık görüşüyoruz...söylesem kıyamet kopar eminim ama nasıl derimm ( adam bide o bayana para yollamış tesadüf dekontu elime geçti masasının üstünde bırakmış..işler baya ciddi sanırım

ÇOK EMİNİM...yeni evli değiller brck (

ama bu yük beni yoruyo...çıkıp adama desem yaptığın yanlış vs inkar edicekk zaten diyememde sanane filan der..kocemde burda oda duyarsa...

Bal cnm eşine söyle bi istersen bakalım ne diyecek?

Bilmiyorum cnm yaa söyleyincede vicdan azabı çekeceksin,söylemeyincede...

çok zor bir karar

geldim kızlar...

balcım zor bi karar kocası nasıl bi insan yani karşına alıp konuşabileceğin bi insansa bi konuş nedir ne değildir bi ihtimal yanlış anlama yok mu ? tabi ne kadar doğru olur bilmiyorum ama kadıncağıza söylediğinde yıkılır bence kendimi onun yerine koydum allah korusun böyle bi şeyi duymak istemezdim (((

biraz daha masasını karıştırdım telefon faturasının dökümlerini gördüm yüzlerce mesaj aynı numaraya..gelen fatura 400 küsür...
ayrıca bide kargoyla bişey yollamış o kişiye kargo fişide var (

üfff durum kötü o zaman iyice kaptırmış kendini bu adam yazık yaa ama brckin dediği de doğru bu durumda bence en mantıklısı senin eşinle bu konuyu paylaşman sanırım

bal o faturanın ve kargonun fotokopisini al mutlaka.
karı koca arasına girilmez ama bile bile susmakta olmaz.
ya bu adamları geberticem. madem karınla bitiridin bişeyleri boşan a zaman ne halt edersen et. bide evli adamlarla birlikte olan garuları parçalayasım var.
eşinle konuş belki eşin kenara çekip konuşur. inkar ederse delileri suratına çarp ama sende yedeği dursun.

bal o faturanın ve kargonun fotokopisini al mutlaka.
karı koca arasına girilmez ama bile bile susmakta olmaz.
ya bu adamları geberticem. madem karınla bitiridin bişeyleri boşan a zaman ne halt edersen et. bide evli adamlarla birlikte olan garuları parçalayasım var.
eşinle konuş belki eşin kenara çekip konuşur. inkar ederse delileri suratına çarp ama sende yedeği dursun.

kızlar bi deli cesaret geldi gittim yanına başka şey sormak için sonra konuyu oraya getirdim...
ilk başta inkar etmeye çalıştı..bak dedim ben çocuk değilim farkındayım herşeyin..dahası adını dekonttan biliyorum bayanın o kim dedim..arkadaşın bi tanıdığı filan borç dedi..neyse dedim bak dedim eşine söylerim daha uzatma bu işi..geçici bi macera ciddi değil dedi..öyle başlar ama kapılır gidersin iyi bişeyse ozmn söyle eşine bakalım nasıl karşılıcak dedim..yuvamın yıkılmasını istemiyosan söyleme dedi sende istemiyosan yapma dedim..en ufak bi işaret daha göreyim yemin ederim söyliycem haberin olsun dedim..

geçici heves geçici macera bu ne yaaaaaaaaa.
çok iyi yapmışsın bal senin bildiğini bilmesi iyi olmuş.
ayağını denk alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…