Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patıkk h geldınnn
bu saate bırını bulmak süpermişş
evt iş için cnmm
ben gtmem el memleketıne o bı gtsn bakalımm
amin cnm

bugün hep kötü insan örneklerine denk geldim valla hayat zorlaştı iyice çevremizdeki iyi insanların kıymetini bilmek gerek...
buraya geldim kafam dinlensin balcığımın yazdığı adam işte yine kötü örnek ...
Rabbim kötü kullarından korusun ,uzak tutsun inşallah bizi ,sevdiklerimizi...

Midem ağrıyor

patik ayağını mı sürttün ne topıce bak şenlendıı

amin cnm aminn
ne acı bı drum bı bayan için sonra bu kadın kıme güvensınn

patıkk h geldınnn
bu saate bırını bulmak süpermişş
evt iş için cnmm
ben gtmem el memleketıne o bı gtsn bakalımm
amin cnm

ay böcük burdamısın bende sabah gelemiyorum diye yazayım dedim...bir dünya işim var ama hiç yapasım yok çamaşırlarım birikti
ev temizlenecek , pc de işlerim var..

midemde ağrıyor hap içicem sanırım ...el memleketini düşünme canım yerin eşinin yanı nasılsa ,insanın doğduğu yer değil doyduğu yer...
Bir gitsin baksın bakalım ortama oturup konuşur düşünürsünüz yine...

burdaym
benımde eşim süpürmş evı sılmış iş yok sayılır
bıde o gıdınce derin temızlık etcemm sallıom şimdıkk

neden acep
sıkıntılı gectıyse günün ondand ayrır stres yapma
bakalım cnm Allah kerımmm

oh ne güzel böcük..oh nee iyi yarın son yaa ,ctesi de çalışsaydım hiç dayanamazdım sanırım..kaç gündür de geç yatıyorum..

Anneler ve kızları, hep birbirine benzer. Her kız, içinde, yüreğinde annesinin izlerini taşır. Onun özüyle mayalanmıştır ruhu, onun kokusu geçmiştir tenine, onun bakışları parlar gözlerinde, onun elleri can bulur kendi ellerinde..
Annesinden bilinçli olarak hiç bir şeyi öğrenmeye çaba göstermemiş bile olsa, yıllar sonra hiç tahmin etmediği bir anda, bir çiçeği vazoya yerleştirirken mesela, kendisinde annesini görür kız..
Ellerinin bir hareketinde, aynada farkettiği bir bakışında, vücudunun bir duruşunda annesini yansıtır.
İnkar etmeye çalışması ya da kabullenmesi pek bir şeyi değiştirmez, her kız, annesinin kızıdır...

oh ne güzel böcük..oh nee iyi yarın son yaa ,ctesi de çalışsaydım hiç dayanamazdım sanırım..kaç gündür de geç yatıyorum..

güzel valla
sabah kalktımm sadece banyo wc yıkadımmm o kadan
bgunde ütü ederım başka iş edememyatcam h sonu
cok şanslısın yaa
ben ctesı gene aynı saate kadar çalışıyorummm öğlen bıle değil

günaydınnnnn kızlarr

süperrbı kez daha annemı cok özledığımı anlamadımm

hem işi hem eşi hemde bebeği olan bayanım :)

günaydın ve bu arada benimde midem ağrıyor

hem işi hem eşi hemde bebeği olan bayanım :)

günaydın ve bu arada benimde midem ağrıyor

h geldınn
bebeğın ne kadarlık kız mı erkek mı
çalışıyor musun
anlat hele bacımm
günaydınn kızlar gününüz aydın ve çooookkkk güzellll geçsin inşallah bu arada cumanız mübarek olsunnnnn :)

sağol cnm senınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…