Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selaaammm

ay çok hoş :) canım hayvanlarla beraber büyümesi evt güzel ama malesef acı sonlar olabilir kafesin kapısı açılıp balkondan kuşu uçurup geri beklemek gibi :) yaşanmış olaydan söyledim bunu :)
tavşan bakımı evde çok zor olurdu zaten bakan bir tanıdık var çocukları bile yok iken başedemeyip vermek zorunda kaldı..
geldim kızlar...

tanıdığım bi çift var....adam karısını aldatıyo ( karısına desemmi bilemedim (
(
birde rızkını veriyo yuvasının offf...

canıım nası ldiyebildin..ben yetişemedim dicektimki faturalın fotokopisini al bilinmeyen emailden mail at görsün ama geç kaldım,bu uyarın faydalı olur mu bilemedim...bir kere niyet etmiş adamın sütü bozuk Allah karısının yardımcısı olsun (

bence devam etcekk
ıftıra neyım atmasın sana
pıslukk

yok atamaz itiraf eder gibi oldu..adamın kafasını koparırım walla..
bide beni tehtid eder gibi konuştu işten filan çıkarttırırmış beni..olucaklara katlanırsın dedi..onu kastediyo
umrumda değil walla dedim naparsan yap..patronun yalakası kendisi ona güveniyo

PATİĞİM dedim bile kuşum ne ediyim yoksa uyuyamazdım ben dünden beri iz peşindeyim...

brck cidden umrumda olmaz Rabbim o konuda yardım eder bana...

ÇOK EMİNİM...yeni evli değiller brck (

ama bu yük beni yoruyo...çıkıp adama desem yaptığın yanlış vs inkar edicekk zaten diyememde sanane filan der..kocemde burda oda duyarsa...

bal ben olsam gızlı msj atardım karısınaa hehe solesem bır turlu solemesm baska turluuu hatta ıspatlaırn fotkopısylee :) ama sen halltmssn kendı yontemlerınleee

Son düzenleme:
bal ben olsam gızlı msj atardım karısınaa hehe solesem bır turlu solemesm baska turluuu hatta ıspatlaırn fotkopısylee :) ama sen halltmssn kendı yontemlerınleee

YA bi yuva yıkılsın gönlüm razı değil..adamı uyardım işte bundan sonrası ona kalmışş

YA bi yuva yıkılsın gönlüm razı değil..adamı uyardım işte bundan sonrası ona kalmışş

sende haklısın ama ben basıma bole bısı gelse herlde yuzlesmek ısterım bırı bendn saklasa kzıardım salak yerıne konslms gıbı hıssederdım herldee allah ayrdımcısı olsn o hatunun zorr yaa

sende haklısın ama ben basıma bole bısı gelse herlde yuzlesmek ısterım bırı bendn saklasa kzıardım salak yerıne konslms gıbı hıssederdım herldee allah ayrdımcısı olsn o hatunun zorr yaa

hatunun haberi yokki..o sebeple bişey isticek durumda değil

Balım şimdi okudum yazdıklarını ne kadar acı verici bi durum
uyarman iyi olmuş sana zarar veremez bence çünkü patronuna açıklama yaparsan onun için iyi olmaz rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ...

kadın evlimi peki

cnm korkum yok zaten napıcakki rızkı veren Yaradan....

kadın evlimi hiçbifikrim yok..ama bunun evli olduğunu biliyo facete de ekli çünkü ve karısıyla fotoları var görmüştür zaten evli diyede yazıyo..

hatunun haberi yokki..o sebeple bişey isticek durumda değil

ya işte hanı sonradn bole bısı duysm bırınn sakladıgını duysam falan dıye oleee dusundumm neyse hayrlısıı artık herkes ne ederse kendıne eder adamda dusunsn hatasını anlar belkı

Selamlar güzeller güzeli arkadaşlarım Sizi çok özledim . Nasılsınız keyifler nasıl? inş iyidir herkes ? Biz iyiyiz çok şükür yalnız çok yoğun geçiyor günler bir bakmışım akşam 7 olmuş saat

ya işte hanı sonradn bole bısı duysm bırınn sakladıgını duysam falan dıye oleee dusundumm neyse hayrlısıı artık herkes ne ederse kendıne eder adamda dusunsn hatasını anlar belkı

saklayana değil kocasına kızsın..saklıyanda sonuçta ikisi için saklıyo ama cnm...

bu arada telefonda kuzumun sesini duydumm çok sevindimmmm :))

biz sana küstük bezelye tanesii...bizi unuttun...
benimde kuzum var ama bak hep buralardayım bi şekilde...
casperım doğurdu bu arada...
bebişin fotosunu bile koymadın (

biz sana küstük bezelye tanesii...bizi unuttun...
benimde kuzum var ama bak hep buralardayım bi şekilde...
casperım doğurdu bu arada...
bebişin fotosunu bile koymadın (

öpeyimde barışalım kuzucuk:) Kız anam ağladı 24 saat ayaktayım hala gece uykularımız düzelmedi tek bakıyorum Kaanıma hiç bir şey yetişmiyor sürekli kucakta gezmek isteyen keyfini iyi bilen bi tosunla uğraşıyorum. Sürekli aklımdasınız ama anca affedin beni . Casper mi oyyy maşallah maşallah hayırlı olsun bebeği . Senin fıstık nasıl ? Aaa foto dur ekliyim hemen .

Son düzenleme:

bende aynı şartlarda bakıyom kuzuma ama burdaki arkadaşlarada vakit ayırıyorum..kuzum çok iyi teyzesi çok şükür..albümde fotolar var bakarsın..

Tosun paşanın fotosunu eklersen barışırız tememmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…