- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ay çok hoş :) canım hayvanlarla beraber büyümesi evt güzel ama malesef acı sonlar olabilir kafesin kapısı açılıp balkondan kuşu uçurup geri beklemek gibi :) yaşanmış olaydan söyledim bunu :)yeni gelenler hoşgelmiş...
akşam eşim markete gitti..bizde annem ela ve ben mutfakta yemek yiyoruz
eşim bi geldi elinde 5 tane akvaryum balığı..niyse o sorun değil masanın altına bişi daha sokmuş onuda bi çıkardı kafeste 2 tane pamukmu pamuk tavşan yawrusu...anam dedim nasıl bakıcağız bunlara hemde ela var hastalık filan kapar eder derken zorla ikna ettim geri götürdü..ela olmasa bayıla bayıla bakardım..neymiş ela hayvanlarla beraber büyüsünmüş :)) bide kuş alcem dedi..sanki bahçeli müstakil evde oturuyoruz..keşke öyle olsa köpek,ördek,kaz ne varsa toplardık bahçeye yaa
geldim kızlar...
tanıdığım bi çift var....adam karısını aldatıyo( karısına desemmi bilemedim (
birde rızkını veriyo yuvasının offf...biraz daha masasını karıştırdım telefon faturasının dökümlerini gördüm yüzlerce mesaj aynı numaraya..gelen fatura 400 küsür...
ayrıca bide kargoyla bişey yollamış o kişiye kargo fişide var(
kızlar bi deli cesaret geldi gittim yanına başka şey sormak için sonra konuyu oraya getirdim...
ilk başta inkar etmeye çalıştı..bak dedim ben çocuk değilim farkındayım herşeyin..dahası adını dekonttan biliyorum bayanın o kim dedim..arkadaşın bi tanıdığı filan borç dedi..neyse dedim bak dedim eşine söylerim daha uzatma bu işi..geçici bi macera ciddi değil dedi..öyle başlar ama kapılır gidersin iyi bişeyse ozmn söyle eşine bakalım nasıl karşılıcak dedim..yuvamın yıkılmasını istemiyosan söyleme dedi sende istemiyosan yapma dedim..en ufak bi işaret daha göreyim yemin ederim söyliycem haberin olsun dedim..
bence devam etcekk
ıftıra neyım atmasın sana
pıslukk
ÇOK EMİNİM...yeni evli değiller brck(
ama bu yük beni yoruyo...çıkıp adama desem yaptığın yanlış vs inkar edicekk zaten diyememde sanane filan der..kocemde burda oda duyarsa...
biraz daha masasını karıştırdım telefon faturasının dökümlerini gördüm yüzlerce mesaj aynı numaraya..gelen fatura 400 küsür...
ayrıca bide kargoyla bişey yollamış o kişiye kargo fişide var(
bal ben olsam gızlı msj atardım karısınaa hehe solesem bır turlu solemesm baska turluuu hatta ıspatlaırn fotkopısylee :) ama sen halltmssn kendı yontemlerınleee
YA bi yuva yıkılsın gönlüm razı değil..adamı uyardım işte bundan sonrası ona kalmışş
sende haklısın ama ben basıma bole bısı gelse herlde yuzlesmek ısterım bırı bendn saklasa kzıardım salak yerıne konslms gıbı hıssederdım herldee allah ayrdımcısı olsn o hatunun zorr yaa
Balım şimdi okudum yazdıklarını ne kadar acı verici bi durum
uyarman iyi olmuş sana zarar veremez bence çünkü patronuna açıklama yaparsan onun için iyi olmaz rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ...
kadın evlimi peki
cnm korkum yok zaten napıcakki rızkı veren Yaradan....
kadın evlimi hiçbifikrim yok..ama bunun evli olduğunu biliyo facete de ekli çünkü ve karısıyla fotoları var görmüştür zaten evli diyede yazıyo..
hatunun haberi yokki..o sebeple bişey isticek durumda değil
ya işte hanı sonradn bole bısı duysm bırınn sakladıgını duysam falan dıye oleee dusundumm neyse hayrlısıı artık herkes ne ederse kendıne eder adamda dusunsn hatasını anlar belkı
Selamlar güzeller güzeli arkadaşlarımSizi çok özledim . Nasılsınız keyifler nasıl? inş iyidir herkes ? Biz iyiyiz çok şükür yalnız çok yoğun geçiyor günler bir bakmışım akşam 7 olmuş saat
biz sana küstük bezelye tanesii...bizi unuttun...
benimde kuzum var ama bak hep buralardayım bi şekilde...
casperım doğurdu bu arada...
bebişin fotosunu bile koymadın(
öpeyimde barışalım kuzucuk:) kız anam ağladı 24 saat ayaktayım hala gece uykularımız düzelmedi tek bakıyorum kaanıma hiç bir şey yetişmiyor sürekli kucakta gezmek isteyen keyfini iyi bilen bi tosunla uğraşıyorum. Sürekli aklımdasınız ama ancaaffedin beni . Casper mi oyyy maşallah maşallah hayırlı olsun bebeği . Senin fıstık nasıl ? Aaa foto dur ekliyim hemen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?