ebn fairy aldım beğenmedımm
mak.erimeden kalıntı olarak kaldı ve bardaklarım daha ılk yıkamadı bulanıktı
sevmedımm
ıyıkı sadece denemelık 2 adet almıştıım tanıtımdann
sanırım evet:)
banada geçen sütaşdan geldiler süzme peynir satışı yapıyolardı 250 gr 2 lirada aldım 2 tane:)
oh ne güzel böyle promosyonları seviyorum hem az alıyorsun hemde ucuza
bende 42 li aldım finish ama böyle bardaklarda toz bırakıyor parlatıcı kullanmadan olmuyor fairy görene kadar bende memnundum.
evdekiler bitsin artık Fairy alırım bi ara hiç bi yerde yoktu satılmıyordu şimdi yine çıktı A101 den al bence bi dene memnun kalırsan devam edersin 5 TL çok uygun
bende faıryden cok memnun kaldım hatta
fınısh kullnyrdm kotu oluyordummmm makınaambozuk sanıyrdm oda eksı olunca malum ama faıry baya guzl yıkıyor... elde yıkamadada faıry kullnyrm oda cok yara yapıyr ellerımı ama cok etkılı oldugundanmıs o norml dedılerrr sıkayt etmstmde heheh
bi ara sıvı bulaşık deterjanı dağıtıyolardı 1 tl yee ama şimdi fairyde pahalandı.
çok tuttu bence fairy..ben mutfakta onu kullanıyorum kokusuda çok güzel bence bulaşık sabununun
pril mesela benim ellerimi soyuyor...ama annem almış koca 5 kilolukmu ne:)mecbur kullanıcam onu şimdi bi geline bi bana almış.ama stokta fairyimde var..
olsaydı kiloluğunu alıcaktık fairynin ama yoktu..
(bu arada ne çk fairy demişim)
EVET sıvı deterjanda süper kremli gibi bide azcık bide güzel köpürüyor. 5 kg çıkarmadılar daha.
bende 2 kg m ne öyle şişko olanından alıyorum küçüğüne bittikçe döküyorumelmalısı ve portakallısı var bide limon galiba
fiyatı arttı ama yine de kullanımı güzel olduğu için hak edioyor
annem bana o şişkodan almış elmalı bidee sahi:)
kadın stok yaptı saolsun bana:)
dedim limonlu alsaydın daha makbule geçerdi
yağ sökücününde mc muscle süper limonlusu:)
bebişleri olanlar ya da beklerken stok yapanlar varsa limangoda prima ürünlerinde indirim var..kargosuda bedava imiş..
canım sen düşünüyorsan sanırım alıp böyle stok yapsana şimdi ucuzdan alırsın
canım doğru söylüyosunda daha hiç bir şey yokken bir şey almak istemem,çok heveslenmek iyi değildir derler...
Önce bir Allah nasip etsin..
aynen..ANladım canım hayırlısı olsun böyle kampanyalar devamlı oluyor sonra alırsınız o zaman
patiğim sağol kampanya güzelmiş ama bende alma taraftarı değilim hele 1 ay, 15 gün falan kalsında ozaman alırız:) şimdi bi 2-5 kilo var bi 3-6 kilo kilosu falan netleşsinde
şimdiden evde 20 tane bez var promosyanlardan
aynen..
20 tane promosyon iyimiş..ay ilk ay çok pohlu oluyolarya hiç gelir o herelde :)
bende faıryden cok memnun kaldım hatta
fınısh kullnyrdm kotu oluyordummmm makınaambozuk sanıyrdm oda eksı olunca malum ama faıry baya guzl yıkıyor... elde yıkamadada faıry kullnyrm oda cok yara yapıyr ellerımı ama cok etkılı oldugundanmıs o norml dedılerrr sıkayt etmstmde heheh
kızlar birde ben mutfak için viking in yağ çözücüsünü aldım çok iyi..bitti yine alıcam..
böle fıfıs boşalan şişeye koydum püskürttüm ocağa aynı reklamlardaki gibi söktü bir anda..fiyatıda daha uygun ..
CANIM sıkıldı yaaa akşam akşam
büyük halamın gelini doğum yaptı bugün bebek yoğun bakımdaymış beyninde kan pıhtısı var anne babadan imza almışlar inşallah inşallah anne babasına bağışlar rabbim. duyunca çok kötü oldum.
el kadar bebek daha yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?