Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ebn fairy aldım beğenmedımm
mak.erimeden kalıntı olarak kaldı ve bardaklarım daha ılk yıkamadı bulanıktı
sevmedımm
ıyıkı sadece denemelık 2 adet almıştıım tanıtımdann

bende faıryden cok memnun kaldım hatta

fınısh kullnyrdm kotu oluyordummmm makınaambozuk sanıyrdm oda eksı olunca malum ama faıry baya guzl yıkıyor... elde yıkamadada faıry kullnyrm oda cok yara yapıyr ellerımı ama cok etkılı oldugundanmıs o norml dedılerrr sıkayt etmstmde heheh

bi ara sıvı bulaşık deterjanı dağıtıyolardı 1 tl yee ama şimdi fairyde pahalandı.
çok tuttu bence fairy..ben mutfakta onu kullanıyorum kokusuda çok güzel bence bulaşık sabununun
pril mesela benim ellerimi soyuyor...ama annem almış koca 5 kilolukmu ne:)mecbur kullanıcam onu şimdi bi geline bi bana almış.ama stokta fairyimde var..
olsaydı kiloluğunu alıcaktık fairynin ama yoktu..
(bu arada ne çk fairy demişim )

benimde cam eşyalarımda leke gibi kalıyo çizik gibi demek finisten kızzzz dimi
bende makinamı bozuk sanıyodum biri daha dedi oda değiştirmiş fairy almış düzeldi demişti..

bende elde kullanıyorum cnm limonlusu çok güzel bide güzel köpürüyo

bide prilin sıvısı çıkmış o nasıl acabaa

Son düzenleme:

EVET sıvı deterjanda süper kremli gibi bide azcık bide güzel köpürüyor. 5 kg çıkarmadılar daha.
bende 2 kg m ne öyle şişko olanından alıyorum küçüğüne bittikçe döküyorum elmalısı ve portakallısı var bide limon galiba
fiyatı arttı ama yine de kullanımı güzel olduğu için hak edioyor

annem bana o şişkodan almış elmalı bidee sahi:)
kadın stok yaptı saolsun bana:)
dedim limonlu alsaydın daha makbule geçerdi
yağ sökücününde mc muscle süper limonlusu:)

annem bana o şişkodan almış elmalı bidee sahi:)
kadın stok yaptı saolsun bana:)
dedim limonlu alsaydın daha makbule geçerdi
yağ sökücününde mc muscle süper limonlusu:)

EVET..
mr muscle bide banyo temizleyicisi var fısfıslı vallahi içesim geliyor kokusu falan harika
banyoya sıkıyorum lavobaa kokusu ile takılıyorm..

bide mr muscle klozate yuvarlak yapışkanlı bişeyi var oda güzel ama bizde kısa sürede bitmediği için temizlerken israf oluyor

kızlar birde ben mutfak için viking in yağ çözücüsünü aldım çok iyi..bitti yine alıcam..

böle fıfıs boşalan şişeye koydum püskürttüm ocağa aynı reklamlardaki gibi söktü bir anda..fiyatıda daha uygun ..

patiğim sağol kampanya güzelmiş ama bende alma taraftarı değilim hele 1 ay, 15 gün falan kalsında ozaman alırız:) şimdi bi 2-5 kilo var bi 3-6 kilo kilosu falan netleşsinde

şimdiden evde 20 tane bez var promosyanlardan

ANladım canım hayırlısı olsun böyle kampanyalar devamlı oluyor sonra alırsınız o zaman
aynen..

20 tane promosyon iyimiş..ay ilk ay çok pohlu oluyolarya hiç gelir o herelde :)

CANIM sıkıldı yaaa akşam akşam

büyük halamın gelini doğum yaptı bugün bebek yoğun bakımdaymış beyninde kan pıhtısı var anne babadan imza almışlar inşallah inşallah anne babasına bağışlar rabbim. duyunca çok kötü oldum.
el kadar bebek daha yaaaa

speedyy cnm öncelikle gözleri aydınn

rabbim şifasını versin inşallah onlara bağışlasın:2:

ana bı ben memnun kalmamışmsorun bende mı

bendede yer sılme kokulu vanılyalı şeysı var
cok sefıyommm

Allah şifa versın cnm cok acı bı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…