lamem hoşgeldin..nasıl geçti tatilin cnmm..tadını çıkar bu günlerin...
güzel haberlerine çok sevindim işllh sonuna kdr böyle gider cnm..Rabbim seninde yardımcın olsun meşakkatli bi süreç doğumdan önce seni bekliyo ama inan herşeye değer bu kuzuların meee lemesi :)))
Şimdiden geçmiş olsun canim benim hayırlısıyla hepsi geçecek kuzucuğuna bir kavuş hele bak nasılda değiyor herşeye . Kaan Paşayı uyuttum evi toplamam lazımtanemcim..konuştuk gerçi ama burdna da söyliyim.. oğluşun çook yakışıklı.... rabbim nazarlardan korusun..
patiğim.. canım çok sevindim mr sonucuna... rabbim bu mutluğunun ve stressiz hayatını hiç bozmasın...
balımm.. canım.. seni arayacağım hala.. ama o kadar yoğunumki şu günlerde....
bende casperımla cuma konuştum...
biraz önce kalp doktorumuzdan geldik...annecim yanımda. haberler yarıya yarıya güzel... mekanik kapağım gayet iyi çıktı.. 7 haziranda kalp hastanesine yatıcam.. ilaçlarım kesilecek... 11 inde çıkıp 12 sinde sezeryan olcağım hastaneye gidip sezeryanımı olup 13 ünde tekrar kalp hastanesine gelip ilaçlarıma tekrar başlıycam ve kan değerlerim normale dönene kadar 3-5 gün yatıcam...
perşembe akşamıda diğer doktorcuğuma randevum var.. bizde haberler şimdilik böylee...
hu huuuu
Ilaçlar daha kötü mü yaptı nedir kasıklarımda sürekli ağrı var..beyin mr ımda sonuçlandı hem onu doktora göstericem hem şikayetimi söylicem ,doktor olağandan beter mi etti nedir yarayı,inş değildir..bebek olmadan yakma önermiyo çoğu kimse öle okudum bikaç yerde..
Mr sonucumu kendim okudum 3 yıl kadar önce 7 mm olan ur 3 mm ye düşmüş kendi kendine,psikolojik bir olay zaten bu durum stresten fırlıyor.. Allaha şükür günlerim huzurlu,mutlu geçtiğine veriyorum..çok mutlu oldum bu duruma,hiç böyle beklemiyordum sonucu..inş. Yara da sorun çıkarmaz başıma,korkuyorum
patiğim çok geçmiş olsun canm benim .
Adacımm az kaldı seninde hayırlısıyla iyisiniz değil mi bitanem?
Uğur naber kız:))
kelebek,buble,güneşim,organik,balcım,brckcim nasılsınız hatunlar ?
Kaanımı uyuttum beş dakka bakayım dedim çok yorgunum çook gece çok ağladı kuzum sabah baktım ağzında yara var eliyle tırnağıyla kendi yaptı galibabana darılmayın nolur bazen lavaboya gitmek için bile kocişin işten gelmesini bekliyorum . Sizi çok seiyorum hep aklımdasınız ama mümkün olmuyor sürekli açmak.
adaaaaam iyiyiz hamdolsun günler yorucu bir o kadarda keyifli geçiyor sabah 5 gibi yattığımda yatağıma pestilim çıkmış oluyor :)) hayırlısıyla darısı başına cnm . Albüm yaptım paşama bakın bakalım büyümüş mü teyzeleri ?
bi selam veriyim dedim kızlar ela kuzu uyurken..hoş uyusada çok nazlı yarım saatte bir mızlıyo gel anne salla diye..neyse buna şükür...
çok yoğun ve yorgun geçiyo günler..haftasonu gene misafir vardı ve ela gene misafire tahammül etmedi yaygarayı kopardı taaki gidene kdr(
bi taraftanda mutfakta patlıcan kokusundan bayılcam..eşim közlermisin dedi onlar közleniyo ama ne koku...ısayesinde 100 kilo olursam şaşırman..yöresel yemek sevdası bitmiyo çünkü..
Casperım ctesiydi sanırım aradı bazı şeyler sordu...sezeryan olan demek tıap tıp aynı şeyleri yaşıyo...
Adacım parise kıbrısa gideyim derken ufaklık gelivercek..artık ara verin diycem ama rekor kırmış biri olarak zor olucak sizin için :))
bi bebecik varmış rabbim ona acil şifa versin anasına babasına bağışlasın kuzucuğu..daha doğduğu gibi yaşam mücadelesi başlamış..nasıl dayanır o minik beden o savaşa(
aklıma başka bişi gelmiyo..heee patiğimm cnmmm sanada rabbim şifalar versin güzel haberler var sanırım işllh hep böle olur cnmm
tanemcim..konuştuk gerçi ama burdna da söyliyim.. Oğluşun çook yakışıklı.... Rabbim nazarlardan korusun..
Patiğim.. Canım çok sevindim mr sonucuna... Rabbim bu mutluğunun ve stressiz hayatını hiç bozmasın...
Balımm.. Canım.. Seni arayacağım hala.. Ama o kadar yoğunumki şu günlerde....
Bende casperımla cuma konuştum...
Biraz önce kalp doktorumuzdan geldik...annecim yanımda. Haberler yarıya yarıya güzel... Mekanik kapağım gayet iyi çıktı.. 7 haziranda kalp hastanesine yatıcam.. Ilaçlarım kesilecek... 11 inde çıkıp 12 sinde sezeryan olcağım hastaneye gidip sezeryanımı olup 13 ünde tekrar kalp hastanesine gelip ilaçlarıma tekrar başlıycam ve kan değerlerim normale dönene kadar 3-5 gün yatıcam...
Perşembe akşamıda diğer doktorcuğuma randevum var.. Bizde haberler şimdilik böylee...
Günaydın kızlarr...
Bugün işgünü..gözlerimi açamıyorum nasıl olur akşam bilmem( sabah 5:30 da kalktı kuzu dahada yatmadı..dün kontrolümüz vardı..yine ağlama nöbetine girdi ve yine gaz sancısı sandık tam doktorun odasına girince oldu..genelde ya eve biri gelince yada dışarı çıktığımızda yapıyor bunu..neyse ortalık ayağa kalktı o minicik kuzumdan nasıl ağlama sesleri çıkıyor hastane inledi desem abartı olmaz..doktor muayne edemedi ve aşısını yapmadı haliyle hemen kan ve idrar tahlili istedi..bağırmaktan sesi kısılan kuzuma zorla idrar tahlili için torba yapıştırıldı ama kan veremeyiz zaten mahfoldu diye çıkardım labaratuvardan..verdiğim ağrı kesici fitil sayesinde ve yorgunluktan bitap düştü kuzum gidip kanıda verdik sesini çıkaramadı bile..ağlamamk için zor tuttum kendimi,bütün herkes kuzuma bakıyo okdr çok ağladıki insanlar bile üzüldü halimize (
sonuç kan temiz idrarda mikrop çıktı doktor nedenini ve ağlamanın ondan kaynaklanıp kaynaklanmadığını araştırcak ctesi bi tahlil ve böbrek için röntgenimiz var..dua edin teyzeleri kuzumda ciddi bişey olmasın..
Günydın alya brck böcük..
Işllh kızlar...
Alyacım kuzumla dün ananesine geldik ve ctresiye kdr ordayız sanırım..ama böylede çok zor oluyo..yaşına girince sanırım bakıcı olayını tekrar gözden geçiricem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?