Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anannmmmmmmmmmmmm tanemmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoş gelmişsin yavruuuuuuuuuuu çok merak ettik seni çokkkkk
anlat nasılsın,foto ekle...
fazla kalamayacağım kocem duşta çıkacak ve beni yanına çağıracak parise gitmesek te bir kıbrıs yaparız...eeee artık böyle son zamanlar ya kıbrısla idare ediyoruz

Adaaaaam iyiyiz hamdolsun günler yorucu bir o kadarda keyifli geçiyor sabah 5 gibi yattığımda yatağıma pestilim çıkmış oluyor :)) Hayırlısıyla darısı başına cnm . Albüm yaptım paşama bakın bakalım büyümüş mü teyzeleri ?

bi selam veriyim dedim kızlar ela kuzu uyurken..hoş uyusada çok nazlı yarım saatte bir mızlıyo gel anne salla diye..neyse buna şükür...

çok yoğun ve yorgun geçiyo günler..haftasonu gene misafir vardı ve ela gene misafire tahammül etmedi yaygarayı kopardı taaki gidene kdr (

bi taraftanda mutfakta patlıcan kokusundan bayılcam..eşim közlermisin dedi onlar közleniyo ama ne koku...ısayesinde 100 kilo olursam şaşırman..yöresel yemek sevdası bitmiyo çünkü..

casperım ctesiydi sanırım aradı bazı şeyler sordu...sezeryan olan demek tıap tıp aynı şeyleri yaşıyo...

adacım parise kıbrısa gideyim derken ufaklık gelivercek..artık ara verin diycem ama rekor kırmış biri olarak zor olucak sizin için :))

bi bebecik varmış Rabbim ona acil şifa versin anasına babasına bağışlasın kuzucuğu..daha doğduğu gibi yaşam mücadelesi başlamış..nasıl dayanır o minik beden o savaşa (

aklıma başka bişi gelmiyo..heee patiğimm cnmmm sanada rabbim şifalar versin güzel haberler var sanırım işllh hep böle olur cnmm

tanemcim..konuştuk gerçi ama burdna da söyliyim.. oğluşun çook yakışıklı.... rabbim nazarlardan korusun..
patiğim.. canım çok sevindim mr sonucuna... rabbim bu mutluğunun ve stressiz hayatını hiç bozmasın...
balımm.. canım.. seni arayacağım hala.. ama o kadar yoğunumki şu günlerde....
bende casperımla cuma konuştum...

biraz önce kalp doktorumuzdan geldik...annecim yanımda. haberler yarıya yarıya güzel... mekanik kapağım gayet iyi çıktı.. 7 haziranda kalp hastanesine yatıcam.. ilaçlarım kesilecek... 11 inde çıkıp 12 sinde sezeryan olcağım hastaneye gidip sezeryanımı olup 13 ünde tekrar kalp hastanesine gelip ilaçlarıma tekrar başlıycam ve kan değerlerim normale dönene kadar 3-5 gün yatıcam...
perşembe akşamıda diğer doktorcuğuma randevum var.. bizde haberler şimdilik böylee...

lamem hoşgeldin..nasıl geçti tatilin cnmm..tadını çıkar bu günlerin...

güzel haberlerine çok sevindim işllh sonuna kdr böyle gider cnm..Rabbim seninde yardımcın olsun meşakkatli bi süreç doğumdan önce seni bekliyo ama inan herşeye değer bu kuzuların meee lemesi :)))

hoşbulduk canım.. herşey çok güzeldi... dinlendik bol bol.. keyif yapıp geldik..
allah razı olsun canım, evt zor bir süreç ama bunu da atlatıcam inş.

Şimdiden geçmiş olsun canim benim hayırlısıyla hepsi geçecek kuzucuğuna bir kavuş hele bak nasılda değiyor herşeye . Kaan Paşayı uyuttum evi toplamam lazım

günaydınnnnnnnn

patıkımm ınş bundan sonra hep ıyı haberler alırsın cnmmmherşey seın için daha güzel olsun

lamem senın içinde zor bı dönem ama o melekler için değer melekler derken tüm bebeklerı kasettımyanlış olmasınn
ama zor olan herşey güzeldır

tanem paşana bayıldımm bayıldımmmm

balım h geldınnnn cok zor yaa bebelı çalışan anneAllah yardımcınız olsunnn

günaydınnn..gününüz güzel olsun inşallah kızlar..
rabbim tüm hamişlerimizin yardımcısı olsun,hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah canlarımm.çok güzel günler bekliyor hepinizi.minik prenslerinizle ,prenseslerinizle yeni bir hayat ama çok güzel ve mutluluk dolu bir hayat var önünüzde..yavrularınızın tek bür gülüşüyle sizde neleri tedavi ettiğine şaşkınlıkla şahit olacaksınız..ne baş ağrısı,ne yorgunluk,ne moral bozukluğu..o size bir kere sarılsın gözlerinizin içine gülen gözleriyle bir baksın yeterki..çektiğim herşeye değmiş gerçekten diyeceksiniz..bu güzel duyguyu,anneliği bizlere verdiği için rabbime şükürler olsun..allah hiçbir yuvayı evlatsız bırakmasın.

günaydınnnnn

patik cnm geçmiş olsun sonuçların iyi çıkmasına sevindim:)

ada kız sen nezaman doğurcan işe devam ediyosun sanırım

lamecim hoşgeldin gezmelerden hayırlısıyla geliyo inci hanımda

balım ela kuzuda mızır mızır desene yerim onu

tanem selam ama göremedim oğluşunu

buble günaydınn canımm

cnm hoşgeldim mr sonucun çok sevindim
hep böle stressiz musmutlu günlere inşallah

cnm kendi adıma iyiyim kuzucuğumun gelmesini bekliyorumm sağlıcaklarr
kaan paşanın resimleri ben neden göremedim acep:26:

erkekler biraz fazla yoruyor değil mi bide hareketlendi ya onunda etkisi vardır ...
Allahım hepimize yardım etsin

hiç misafirperver değil desene ela kuzucukkk
yöresel tadlar mı hımmmm

lameciğim zorlu bi süreç seni bekliyor ama ben eminim ki bununda altından güzel bi şekilde kalkacaksın sen
rabbim yar ve yardımcınız olsun inci kuzu herşeye değer
dualarımız ailecek sizinle
sağ salim inciyi kucağına aldığın günleride görelim inşallah ...
Seni çok seviyoruz

Bu arada herkese günaydınnnn

günayyyydınnn kızzlaar selmalar herkese bugün üç ayların başlangıcı rabbim herkese hayırlı geçmesini nasip etsin

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr...

Bugün işgünü..gözlerimi açamıyorum nasıl olur akşam bilmem ( sabah 5:30 da kalktı kuzu dahada yatmadı..dün kontrolümüz vardı..yine ağlama nöbetine girdi ve yine gaz sancısı sandık tam doktorun odasına girince oldu..genelde ya eve biri gelince yada dışarı çıktığımızda yapıyor bunu..neyse ortalık ayağa kalktı o minicik kuzumdan nasıl ağlama sesleri çıkıyor hastane inledi desem abartı olmaz..doktor muayne edemedi ve aşısını yapmadı haliyle hemen kan ve idrar tahlili istedi..bağırmaktan sesi kısılan kuzuma zorla idrar tahlili için torba yapıştırıldı ama kan veremeyiz zaten mahfoldu diye çıkardım labaratuvardan..verdiğim ağrı kesici fitil sayesinde ve yorgunluktan bitap düştü kuzum gidip kanıda verdik sesini çıkaramadı bile..ağlamamk için zor tuttum kendimi,bütün herkes kuzuma bakıyo okdr çok ağladıki insanlar bile üzüldü halimize (

sonuç kan temiz idrarda mikrop çıktı doktor nedenini ve ağlamanın ondan kaynaklanıp kaynaklanmadığını araştırcak ctesi bi tahlil ve böbrek için röntgenimiz var..dua edin teyzeleri kuzumda ciddi bişey olmasın..

günaydınlarr hatunlarrrrrrrrrrrrrrr

ooooo kimler gelmiş gitmişşş tanem patikkk

ball geçmiş olsun mühim bişiy yoktur inş

senin kuzuya kim bakıyor

ınş.bişicik cıkmaz cnm
içini ferah tut ve hemencık akşam olsun

Günydın alya brck böcük..

Işllh kızlar...

Alyacım kuzumla dün ananesine geldik ve ctresiye kdr ordayız sanırım..ama böylede çok zor oluyo..yaşına girince sanırım bakıcı olayını tekrar gözden geçiricem..

aaaa evet zor olur kalmak da daha zor
insanın düzeni altüst hayırlısı olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…