- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
speedyy cnm öncelikle gözleri aydınn
rabbim şifasını versin inşallah onlara bağışlasın:2:
Allah şifa versın cnm cok acı bı durum
bende faıryden cok memnun kaldım hatta
fınısh kullnyrdm kotu oluyordummmm makınaambozuk sanıyrdm oda eksı olunca malum ama faıry baya guzl yıkıyor... elde yıkamadada faıry kullnyrm oda cok yara yapıyr ellerımı ama cok etkılı oldugundanmıs o norml dedılerrr sıkayt etmstmde heheh
CANIM sıkıldı yaaa akşam akşam
büyük halamın gelini doğum yaptı bugün bebek yoğun bakımdaymış beyninde kan pıhtısı var anne babadan imza almışlar inşallah inşallah anne babasına bağışlar rabbim. duyunca çok kötü oldum.
el kadar bebek daha yaaaa
hayırlı olsun cnm
rabbim ailesine bağışlasın kuzuyu
büyük halamın gelini doğum yaptı bugün bebek yoğun bakımdaymış beyninde kan pıhtısı var anne babadan imza almışlar inşallah inşallah anne babasına bağışlar rabbim. duyunca çok kötü oldum.
speedy rabbim ecil şafalar versin.
Bebeği anasına babasına bağışlasın.
CANIM BENİM ALLAH ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GELSİN EVİNE KUZUM BENİM YAAAA
slm garularr
bugun cok yoğunummm ve sandrelde sorun var sinir oldum yaa
slmmmmmmherkesler iyidir umarım.....güzel bir hafta geçirelim...bu arada perşembe günü regaip kandili,unutanlara hatırlatam...
güneşcimmmm ben konuştum yavru...perşembe günü aradı beni,sesi iyi geliyordu,evlerine dönmüşler...
ömer asaf ıyla uğraşıyordu...çoookkk slm.ı vardı hepiciğinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?