Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ama kımyasal cok olduğundanda olabılır:26::26:bızım çaycı garununda oldu değiştrdı deterjanı

bende her türlü deterjan dolu
prilin her rengu varren son abc aldımmm kocemen
markaalrdan hepsı vardeterjan manyağıyım ama faıry sevemedım
sızde öle dıyonuss

hayırlı olsun cnm

rabbim ailesine bağışlasın kuzuyu

CANIM BENİM ALLAH ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GELSİN EVİNE KUZUM BENİM YAAAA

anemmmmm kimsecikler yok...tabi olmaz herkes pazar günü keyfi yapıyor...
sabah 09:30 gibi uyandık....eşim kalktı bize tost yaptı,kahvaltımızı yaptık....o saatten beri de öyle vakit geçiriyoruz bir şey yapmadan...kapalı İstanbul havası ve yağmur tam sevgilinin kollarında uyuma hissi veriyor insana...koceyi kandırırsam biraz daha uyuruz belki...

hepinize keyifli hafta sonları kızlar...

günaydın kızcelerrrrr..

casperla konusann varmı nasılmıss kuzusuuu kendıııı

konusan slm solesınn cokcok...

slmmmmmm herkesler iyidir umarım.....güzel bir hafta geçirelim...bu arada perşembe günü regaip kandili,unutanlara hatırlatam...

güneşcimmmm ben konuştum yavru...perşembe günü aradı beni,sesi iyi geliyordu,evlerine dönmüşler...
ömer asaf ıyla uğraşıyordu...çoookkk slm.ı vardı hepiciğinize...

Son düzenleme:
slm garularr
bugun cok yoğunummm ve sandrelde sorun var sinir oldum yaa

aynennn cnm yoğun bugünnn

rabbim şifasını versin hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin cnm allahım yardımcısı olsun

as cnm bırdaha konusrsan slm soleee yıneee

aman ıyı olsunlardaaaa

hu huuuu

ilaçlar daha kötü mü yaptı nedir kasıklarımda sürekli ağrı var..Beyin MR ımda sonuçlandı hem onu doktora göstericem hem şikayetimi söylicem ,doktor olağandan beter mi etti nedir yarayı,inş değildir..Bebek olmadan yakma önermiyo çoğu kimse öle okudum bikaç yerde..

MR sonucumu kendim okudum 3 yıl kadar önce 7 mm olan ur 3 mm ye düşmüş kendi kendine,psikolojik bir olay zaten bu durum stresten fırlıyor.. Allaha şükür günlerim huzurlu,mutlu geçtiğine veriyorum..çok mutlu oldum bu duruma,hiç böyle beklemiyordum sonucu..İnş. yara da sorun çıkarmaz başıma,korkuyorum

Patiğim çok geçmiş olsun canm benim .
Adacımm az kaldı seninde hayırlısıyla iyisiniz değil mi bitanem?
Uğur naber kız:))
Kelebek,Buble,güneşim,organik,Balcım,Brckcim nasılsınız hatunlar ?
Kaanımı uyuttum beş dakka bakayım dedim çok yorgunum çook gece çok ağladı kuzum sabah baktım ağzında yara var eliyle tırnağıyla kendi yaptı galiba Bana darılmayın nolur bazen lavaboya gitmek için bile kocişin işten gelmesini bekliyorum . Sizi çok seiyorum hep aklımdasınız ama mümkün olmuyor sürekli açmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…