Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şimdık nasıl
acep karnı falan mı ağrıoo
bıde şey derler yedıklerıne dıkkat etmelısın sütünden gecermış bebeğe
tabı sen edıyorsundur ama öle der annem

aaaa evet zor olur kalmak da daha zor
insanın düzeni altüst hayırlısı olur inş.

zor hem bana hem anneme...güya ona yük olmıyım dedim ama o bize gelse bigün önceden gelmeli sabah erken çıkıyoruz yetişemez sabah gelse giderkende perşembe akşamı gidemiyo geç oluyo cumaya sarkıyo ee kadın 4 gün benle uğraşıyo bu seferde pek bi anlamı kalmıyo yani ...

şimdık nasıl
acep karnı falan mı ağrıoo
bıde şey derler yedıklerıne dıkkat etmelısın sütünden gecermış bebeğe
tabı sen edıyorsundur ama öle der annem

sabah iyidi cnm ya erkenden kalktı sütünü içti sonra kelebeği var onla oynadı ben dalmışım o oynarken bi kalktım 7:30 ela kuzu ağlıyo hem acıkmış hem sallayın beni uyucam modunda ananesi doyurdu sütünü içerken sızdı zaten kuzumm

şifa olsun sütün cnm düzelır ınş

günaydın kızlar nasılsınızz?

bal cnm cok uzldum gecmıs olsun... umarım cıddı bişi deıldır sen ıcını ferah tuttt

bnm oglumunda atesı bvar aksamdan berı hafıf hafıf uamrm cıkmaz yınede surup verdım...

Geçmiş olsun canım benim, sonuçları temiz çıkar inşallah. idrarı kokulu mu oluyor son zamanlarda ?

şifa olsun sütün cnm düzelır ınş

işllh cnmmmm

umarım cnm..sizede geçmiş olsun bende ateş farkedince hemen peditus veriyom önlem amaçlı...

geçmiş olsun canım benim, sonuçları temiz çıkar inşallah. Idrarı kokulu mu oluyor son zamanlarda ?
cnm bu olay 2 aydır var ama özellikle misafire yapıyo yani yabancıya..yada tesadüf gaz sancısı olmaz bebiş 4 ay oldu dedi doktor bilmiyoruz nedir...

günaydın kızlar

bal çok geçmiş olsun kuzuna inşallah önemli bişi çıkmicak,kıyamam ona nazaramı geliyo ne kuzu

günaydın şekerim..bilmem cnm ciddi olmasında nazar önlenir..

evet bende verdım sabah bakalım...

acaba mısafır mısevmıyorr dıcemm amaaa nazarada gelıyordur belkı kalabalıktaa...

evet bende verdım sabah bakalım...

acaba mısafır mısevmıyorr dıcemm amaaa nazarada gelıyordur belkı kalabalıktaa...

cnm bende huzursuz oluyo sanıyodum ama okdr ağlama nazarla alakalı olamaz..idrardaki mikroptan olabilirmiş böbreklere bakıcak doktor kaçak varmı diye...

slmmmmmmmmmm
napıysınız bacılar...
oğlum sanırım içerde sıkıldı...
arada oraya bıçak saplanıyor gibi oluyor ((

işllh cnmm dualrınız sayesinde işllh güzel olcak herşeyyy

gördük göbüşü cnm mşllh tekrar ama az kilo al kıskandımmm

cnm yüzüm çok tombik çıkmış dimi:)yüzden ve göğüsten ibaretim zaten

5.ayımız biticek daha 3 kilo aldık bakalım saol cnm

brckkkkk maşallah tatlım....
çok tatlı olmuşsun...3 kg. 5 ay da iyi bence...
ben de toplamda 5 kg. aldım iyi gidiyoruz....

ada hoşgeldin cnm hiç bi fikrim yok benimmm tecrübesizim henüz

lamem nasılsın cnm hoşgeldinnn naptın bakalım

lamecim hoşgeldin gezmelerden hayırlısıyla geliyo inci hanımda

Şimdiden geçmiş olsun canim benim hayırlısıyla hepsi geçecek kuzucuğuna bir kavuş hele bak nasılda değiyor herşeye . Kaan Paşayı uyuttum evi toplamam lazım

lamem senın içinde zor bı dönem ama o melekler için değer melekler derken tüm bebeklerı kasettımyanlış olmasınn
ama zor olan herşey güzeldır

canlarım hepinize çoook teşekkür ederim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…