Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum tatlımmm

KELEBEĞİM hoşgeldin cnmm...

oo oda hazır hemencik boyayın annesi....doğum hediyesimi kocende benimki gibi kurnazgillerden demek..benim eşimde cep telefonu almıştı doğumdan 1 ay önce doğum hediyesi dedi :)) gerçi durumumuz malum almak istesede alamazdı...

halı olayına gelince ilki çok karışık ikinci ona nazaran daha hoş ama bana sorarsan sadelikten yanayım tek renkte olabilir...

kelebeğim bende 2.halıyı beğendim ama bende bal gibi düşünüyorum...

mobilyanız nasıl spormu avangard mı nasıl???

tek renk olsa daha hoş olabilir bence..

hoş geldin kelebek...
evet vallahi de kilo iyi bir şey değil...umarım doğumdan sonra çağan'la uğraşmaktan atarım üzerimdekileride :)))

ne güzel odası da hazır olmuş kuzunun...boya işini de halledin bir an önce...temmuz diye rahat olma sakın doğumun...
bak bizim haziran annelerinden 8 kişi doğurdu...bugünde var doğumlar...genelde bir önceki ayın 2. haftasından sonra başlıyor doğumlar haberin olsun...

halıları da okuldan girdiğim için göremedim...ama ben de sade ve düz olanları beğeniyorum...en uygununu seçersiniz eminim...

benim de kuzuma teyzesi dün nev. tk. ve cibinlik içine asılan oyuncaktan almış...onu ekleyeceğim bir ara...

aa casperim facade varmı ?
bal özelden yazsana adını bende ekliyim.

bu arada balım benimki hala beni iplemiyo, gerçi artık sabahları ben giderken uyuyo oluyo, akşam geldiğimdede ilk gördüğünde gülüyo kollarını açıyo alıym diye, 5 dk sonra oyuncaklarıyla ilgileniyo, ben varım yokum umru diil cadının .

ama inanki beni bırakma diyip ağlamasındansa böyle olmasını tercih ederim ben.

hemde ne kurnazlık :)

oda beyaz ve sade olcak ya cnm

halı desenli daha iyi olur diye düşündm ...

evet cnm kuzun güle güle yatsın içinde inşallah...
bende bebek odasını 1-2 sene sonra yaptırıcam nasipse..genç odası gibi yaptırıcam yatak falan..
cnm arada içiyorum 1 tane oda

HADİ YAAA bende beni emmiyo ondan iplemiyo sanıyorum..alıyorum kucağıma anne kokusunu alsın diye ama ı ıhh kafayı evirip çeviriyo kuzum :)) evet ağlamasın...

sana bişi sorcam doğumdan sonra değilde şu son bir aydır acayip saçlarım dökülüyo sende de oldumu acaba doğumlamı ilgili başka şeylemi????

hemde ne kurnazlık :)

oda beyaz ve sade olcak ya cnm

halı desenli daha iyi olur diye düşündm ...

belkide cnm gönlüne göre nasıl hoşsa öle yap cnm
ben yeni halı almadım benim halım zaten pembe ve morluydu krem üzerine..masraf olmasın diye hala onu kullanıyorum..

saol ada mayıs bitiyoya benide heyecan basıyo
hepi topu 8 hafta :)

yok bitanem lütfen o arada içtiğini de kes artık...
gerçekten çok etkileniyor kuzucuklar...şimdi olmasa da sonrasında çıkıyor bir şeyler...
net.te anne sigara içerken karnındaki bebeğin halini gösteren videoyu izlesen içmezsin bir daha ((

pınarrrr hoş geldin cnm...varsın oyuncaklarıyla oynasınlar,ağlamasınlar arkanızdan bence de daha iyi cnm...

vet canım çok döküldü son 2 aydır, ama iki haftadır azaldı sanki dökülmesi, doğum sonrası oluyomuşya böyle endişe etmedim ben

aynen öyle canım, ağlasa hiç bırakıp gidemem , öyle zorki ayrı kalmak.

sabah evden cıkarken aklıma halılarım geldı
onları eşim gtmeden yıkamaya versem ı olur
sonra sermekte zorlanırım
kıtaplığım holde ve halı altına gırıyoohayatta kaldıramam dedım
haftaya vermeyı düşünuyorum bakalım

canımmmmm

geçmişe bakınayıım derken gitmişsin..

bende çıkıcam şimdi.. doktor amcamıza gidip kızımı görcem... ordan da anneme geçicem..

sabahtan kalp doktorumla kandilleşmek için konuşurken allem ettin kallem ettin bütün sıkıntılara rağmen doğuruyorsun dedi, bende dedimki valla korkulcak hiçbirşey yokmuş. ben ikinciyi planlıyorum diyince bi gülsünnnnn diyişi vardı ki sustum.
o kadar dua aldınki onlar sayesinde bu kadar kolay geçirdin bu dönemi dedi.. düşününce ailemin, arkadaşalarımın, sizlerin bana ne kadar çok dua ettiğinizi hatırladım... iyi ki varsınız hepiniz.. sizleri çok seviyorum ve hayırlı kandiller diliyorum...
rabbim gönlünüzden geçen herşeyi yeri ve zamanı geldiğinde verir inş...

canım benim
hayırlısıyla kucağınada alacaksın inşallah incişi.
dualarımız hep sizinle.

bu arada herkesinde kandili mübarek olsun canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…