Balcım hoşgeldinnn
ağlasa dahamı iyi cnm yaa ozamanlarda gelecek ayrılmak dahada zorlaşacakkk
şükret bitanem haline bak ben bebeğimle haftada 1 gün vakit geçirebilicem ya ben ne yapayım,sürekli çalışan anneler ne yapsınn
lütfen yapma böyle cnm
bu kadar evlattan ayrılmak zorsa ne yapıcam hiç bilmiyorum
balcım o mide sorunuyla sütü nasıl tüketebildin cnm??
ben hiç içemiyorum yaaiçtiğim gibi 15-20 dk sonra bütün içimdekiler gidiyooo mafediyor beni...
ama bundan sonra gece kalkıp içmeye çalışıcam..
Hayırlı kandiller bu arada ya aklımdan uçtu....
balcım yok kuzum benim ne yesem ağzımdan zehir geliyo bi süre sonra
sağol cnm
ayy kız şükretsene halıne yaane analar uzakta aylarca görmeyen
valla barı burdakı garuların yaında deme
cok şanslısın hemde cok
bnun kıymetını bıl
evt biliyorum ama napıyımmm doyamıyom iştee
çok normal anlamaya çalışıyorum senı bıde kendımı düşünyorum
büyük olasılıkla yazın bebeğım annemle köye gtmek zorunda olacak ve ben aylarca göremıycemmneyse neyse
sımdılık kocemlede ayrılığım var
moral bozuk kafa karışık
takmayım en ıyısı
aslında verdi ama ben ihmal ediyorum onları..fayda etmiyomuş gibi geliyo
böcük seninde ömrün hasret çekmekle geçicek bee Rabbim sabır versin ...
brck düzenli kullan ve yeme alışkanlığını değişir..kızartmalardan asitli yiyeceklerden uzak dur..yağlı ağır şeyler yeme..yatarken yastığınıda yükselt..
cnm yeme alışkanlığım değişsinde sonuçta işyerinde ne yemek gelirse onu yiyoruzbrck düzenli kullan ve yeme alışkanlığını değişir..kızartmalardan asitli yiyeceklerden uzak dur..yağlı ağır şeyler yeme..yatarken yastığınıda yükselt..
cnm yeme alışkanlığım değişsinde sonuçta işyerinde ne yemek gelirse onu yiyoruz
ne yesem dokunuyokiyağlı şeyleride seviyorum aslında 2 yastıklamı yatayım?
asitli yiyecekler sınıfına ne giriyodu..
mesela bak sabah krem peynir ve kaşar yedim ekmek arası ama şuan zehir geliyor ağzımdan
Günaydınnnnn
gene kuzumsuz bir gün...akşam gittim yeni uyumuştu gece 3 e kadarda uyanmadı..sonra altını değiştirirken uyandı..nasıl özlemişim aldım kokladım sarıldım öptüm öptüm sonra gene uyudu sabah 5 te bi süt faslı daha gelirkende uyanıktı bıcır bıcır oyuncaklarıyla oynuyodu bay bay yaptım hiç oralı bile değil hala bu kuzu niye beni özlemiyo ya( niye ben giderken ağlamıyo (
ada çok güzel işllh normal olur bide sezeryanın işkenceleriyle uğraşmassın hem sütünde hemencik gelir mama sağma drdin olmaz..
sağol cnm işllh...napalım rabbim beterinden korusun,dermansız dert vermesin...
ada ben çok yedim gerçekten hiç dikkat etmedim desem yeridir..bide sütü çok tükettim..pekmez ve muz çok tükettim..senin bebeğin şimdiden 3,250 ise 4 doğar gibime geliyo..ayrıca erkek olsa bizde ömer çağan düşünüyoduk çok değişik ve güzel bi isim çağan demi...
dr.um normal doğum sınırım 4 kg. dedi...eğer öyle olursa direk sezaryan yapar sanırım...hayırlısı olsun...
şu mübarek günde tekrar yineliyorum bebeğim ve benim için hangisi hayırlısı ise o doğum şekli nasip olsun...
hımmm eve giderken bir bakayım ben de şu kitaba...
organikkkk hoş geldinnnn,hayırlı kandiller cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?