Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

haklısın cnm ağlasa hiç çıkamam evden..zor olmazmı evlat bi yana dünya bi yana

ya cnm benim miğdemde bi sorun yoktu sadece mide suyu sanırım gece hep ağzıma geliyodu ama midemde rahatsızlık hissettirmiyodu..gündüz bi problem yoktu ve süt hiç dokunmadı bana..sıcak ve ballı içiyordum ben..

balcım yok kuzum benim ne yesem ağzımdan zehir geliyo bi süre sonra

brck doktoruna söyle cnm şurup ve çiğneme tabletleri var verr ve rahatlarsın...

sağol cnm

ayy kız şükretsene halıne yaane analar uzakta aylarca görmeyen
valla barı burdakı garuların yaında deme
cok şanslısın hemde cok
bnun kıymetını bıl

evt biliyorum ama napıyımmm doyamıyom iştee

evt biliyorum ama napıyımmm doyamıyom iştee

çok normal anlamaya çalışıyorum senı bıde kendımı düşünyorum
büyük olasılıkla yazın bebeğım annemle köye gtmek zorunda olacak ve ben aylarca göremıycemmneyse neyse
sımdılık kocemlede ayrılığım var
moral bozuk kafa karışık
takmayım en ıyısı

böcük seninde ömrün hasret çekmekle geçicek bee Rabbim sabır versin ...

aslında verdi ama ben ihmal ediyorum onları..fayda etmiyomuş gibi geliyo

brck düzenli kullan ve yeme alışkanlığını değişir..kızartmalardan asitli yiyeceklerden uzak dur..yağlı ağır şeyler yeme..yatarken yastığınıda yükselt..

ahh ahh amın cnm
hayat şartları

brck düzenli kullan ve yeme alışkanlığını değişir..kızartmalardan asitli yiyeceklerden uzak dur..yağlı ağır şeyler yeme..yatarken yastığınıda yükselt..
cnm yeme alışkanlığım değişsinde sonuçta işyerinde ne yemek gelirse onu yiyoruz

ne yesem dokunuyokiyağlı şeyleride seviyorum aslında2 yastıklamı yatayım?
asitli yiyecekler sınıfına ne giriyodu..
mesela bak sabah krem peynir ve kaşar yedim ekmek arası ama şuan zehir geliyor ağzımdan

evden götürsen ve sebze ağırlıklı beslensen olmazmı acaba...
2 yastıkta rahat olamaszın ama çokta yumuşak yastıkta yatma..

Uyumadan hemen önce asla besin tüketilmemelidir. En erken iki saat önce yemek yenilmiş olmalıdır. Elma, mide ağrısını giderici meyvelerden biridir. Özellikle sabah kahvaltısında, portakal suyu gibi asit içerek meyvelerden yapılan içecekler veya asitli hazır şekerli içecekler tüketilmemelidir. Pastırma, sucuk gibi baharatlı et türlerinin de mideye zarar verdiği bilinmektedir.

Ayrıca sabah kahvaltı yapılmadan içilen sıgara, şekersiz sütsüz koyu kahve ve çay mide ağrılarını tetikleyici olduğu kadar kalp krizi riskini de yükselten etkenlerdendir. Sabah kahvaltısını mümkün olduğunda kepekli tahıllar ve süt ürünleriyle yapınız.

elma aldırıyım bari çocuklara aslında hergün yiyodum ama bu aralar saldım sanırım

casperim cnmmm 1 gün görücem derken 1 gün tam gün vakit geçiricem anlamında yazdım bitanem..yoksa akşamları falan benimle olacak nasipse..
resimleri bizde görmek istiyoruzzz..ekledim seniii

tatlım ağlamasın ya,böyleyken zor bırakıyorsun ağlarsa hiç dayanamazsın gibime geliyor...
özler annesi seni"özlemez mi kuzucan,biraz daha ayırt edebilsin etrafındakileri bak gör sen o zaman...

hayırlısıyla normal olur umarım ben de öyle istiyorum bakalım artık...
her gün süt içiyorum,her gün muz ve yumurta yiyorum...kimbilir benimki de tombik olur belki :)))

eymen
çağan

dedim çağan dan vazgeçemedim...babamız biraz mırın kırın etti...daha güzel bir isim bulamadı ama

bricğm tatlım...msn.de yazmışsın ya,cevap verdim ama buradan da söylimmmmm çok teşekkür ederiz canım,öyle güzeller ki,bir anevvel kuzumu onların içinde yatarken görmekistiyorum...
sen bu arada sigarayı tamamen çıkardın de mi hayatından???

Son düzenleme:
adaa evt ağlasa hiç dayanamam gayet mutlu bıraktım sabah..kelebek oyuncağı var onu çok seviyo onla oynuyodu kokladım kokladım baybay annecim ben gidiyorum dedim güldü herzamanki gibi..kuzummm benm yaa...

sende bu şeklde beslendiysen bence seninde bi 4 kilo doğar sanki ama normal doğum nasıl olur bilmem zorlar sanki..hayırlısı tabi hiç belli olmaz bu işlerr...

brck nası bişi ya bende alıyımm

balım 382 sayfa çok güzel bi kitaba benziyorr ama büyük diil öle

26 tane masal var resimli falan büyük yazılı

Son düzenleme:
dr.um normal doğum sınırım 4 kg. dedi...eğer öyle olursa direk sezaryan yapar sanırım...hayırlısı olsun...
şu mübarek günde tekrar yineliyorum bebeğim ve benim için hangisi hayırlısı ise o doğum şekli nasip olsun...

hımmm eve giderken bir bakayım ben de şu kitaba...

organikkkk hoş geldinnnn,hayırlı kandiller cnm...

hoşbuldum cnmm oyyy maşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.:)

ŞEKERİM HOŞGELDİN sanada hayırlı kandiller...

adacım evt hayırlısını iste,benim normal olmaması belkide hayırlıydı çünkü ultrasonda hep 3 civarı çıkmıştı ona aldanıp normal olsun diye zorlasaydık belkide daha beter olucaktı..

brck kalırsa bende alıyım kuzumaaa

Günaydın herkese hayırlı kandiller ....

balımm ela kuzu için çalışıyosun sen onun geleceği için ve gerçekten patrocuğundan allah razı olsun ki 2 gün geliyosunnn büyük bi nimet senin için .....

adacımm kilo iyi bişey değil çağan paşada 3250 gr olmuş maşşallah sağlıklı olsunlarda kilo verilir mühişm değil

brck süt içmelisin cnm eşim her sabah bi kibrit kutusu büyüklüğünde peyniri zorla yediriyodu bana şimdi kendi kendime yiyorum bi süre sonra mide zaten ister istemez alışıyo ama artık bebeğin senin yediklerinden besleniyo o yüzden yemene içmene dikkat et kuzumm

Bu arada akşam epila ağda makinası aldık eşimle beraber doğum hediyesi gibi bi cümle kullandı duymamazlıktanm geldimm

akşam bacaklarımı aldım 15 dk da bitti çokda güzel beğendim
koltuk altlarımıda eşim aldı saolsun ama çok bağırdımm :) alya bile tırsdıı ...

az öncede mobilyacı aradı bebek odamız 10 haziranda gelecekti abla hazır ettik dedi şok oldumm biz odayı boşalttık daha boyamadık bile bu hafta sonu boyayalım hafta için getirin dedimm

şimdi sizden halı konusunda fikir isteceğim sizce hangisi güzel
duvarlarımız bebek pembesi olucak
mobilyamız beyaz kılplar ve perde kısmı pembe
perdemiz kalım simli fuşya ip perdelerden olucak ...

1 . halı

2. halı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…