- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
AYY AĞLICAM ŞİMDİ...
teyzemle enişte anneme gitmiş kuzumu sevmeye..aradı sesi geliyo kuzumun ağlıyo gibi(
şimdide fotosunu yollamış kucağına almış enişte..dedim üzmeyin ağlatmayın nasıl fen aoldum sanki ona bişi yapıyolar savunmasız kuzum..aslında bişi yapmazlar ama elim kolum bağlı burda kala kaldım işte..evde olsm pek kimseye vermiyom dokundurmuyom ya tuhaf oldum işte(((((((((((((((((((((((((((
herkes uzak bılıon cnm
kımse kalamazkı hepsı evlı düzenı var çalışıolar falankalırım ya sorun değil sonra nasılsa düzenı bulunca taşıncamm
oyy cnm yaa
üzülme tatlım yaa sen onun için çalışıyorsunn
ondan uzaksın
akşama az kaldı kavusmana
korkmıcanmı yaa..yakında bi akraba filan varmı??
evt az kaldı
korkcemm ama yapcek bişi yok
eskı işyerındede vardıyalı çalışıyordu kalıyordum o zaman
cok özluycem ama
ballll
Anneme geçecektim
bir uğrayayım dedim ki buradasın...tam okumadım ama ela kuzunun sesini duymuşsun,üzülmüşsün...
üzme cnm kendini,rabbim bu günlerinizi aratmasın,onun geleceği için uğraşıyorsun sen de...
evt ada ama elimde değil cnm..anne olunca sende anlıcan..önceden ben atıp tutuyodum ama öle değilmişş
haklısın aslında ama şartlar doğrultusunda hareket ediyoruz mecbur ne yapalım...yüreğini ferah tut,allah'ım hayırlı kapılar nasip etsin diyeyim o halde...ela kuzuna daha fazla vakit ayırabileceğin...
Gerçi bu işten daha hayırlı bir kapı olabilir mi bilmem ama,haftada 2 gün geliyon di mi...
hoşgeldin cnm kız sende doüurcan buralarda izine çıktınmı,doğum nasıl olacak?
Ada kız, az kalmış seninde minnoşa kavuşmana, hayırlısı inşallah, adı ne olacak paşanın ?
ada geçen okudumda yazamamıştım abim için teşekkür ediyorumm
5 kilomu aldın toplamda la nasıl olur
bnm doktorum en iyi şekilde 8 kilo alınması şart demişti
bi aksilik olmaz inşallah
demekki senin yediklerin direk bebeişe gidiyo
ada 5 kilo almayı nasıl başardın ben çokmu yedim ozmn hamişken en fazla ben almışım ya( şimdide yapıştılar gitmiyolar
hoşgeldin cnm kız sende doüurcan buralarda izine çıktınmı,doğum nasıl olacak?
Ada kız, az kalmış seninde minnoşa kavuşmana, hayırlısı inşallah, adı ne olacak paşanın ?
ada geçen okudumda yazamamıştım abim için teşekkür ediyorumm
5 kilomu aldın toplamda la nasıl olur
bnm doktorum en iyi şekilde 8 kilo alınması şart demişti
bi aksilik olmaz inşallah
demekki senin yediklerin direk bebeişe gidiyo
ada 5 kilo almayı nasıl başardın ben çokmu yedim ozmn hamişken en fazla ben almışım ya( şimdide yapıştılar gitmiyolar
simdi casperımın ve ömer asafın resimlerini gördüm, bayıldımm.... çok yakışıklı oğluşu.. rabbim nazarlardan korusun...
böcük özlenmezmi beee
ben heralde alışamazdım yalnız olsaydım ama yakınların olsa okdr kafa yormazdın düşünüp durmazdın belki oyalanırdın kısacası başka şeylerle..allah yardımcın olsun cnmm
doğru söylüyorsun çok şükür halimize...
Bu arada haberin var mı dr.um çatı muayenemi yaptı normal doğuma müsait olduğumu söyledi...bakalım artık sancılarımı bekleyeceğiz...son 20 gün :)))
balcım ya bir yandan da geçmişe bakıyorum yeni okudum((
ela kuzu nasıl ağlamış öyle...kan verirken artık bitap düşmüş yavrum da sesi çıkmamış...cumartesi tahlil ve böbrek filmi sonucunuz inşallah temiz çıkar cnm...
Hey allammm ya hep diyorum karnımızdayken bu yavrular en güvenli oldukları yerdeler....sonra hastalık,sıkıntı ister istemez oluyor...
Geçmiş olsun yeniden...
:))) bu cumartesi raporumu verecek dr.um canım,kısmetse normal doğum gözüküyor
çok şükür canım evet az kaldı...adını çağan düşünüyoruz...
rica ederim...rabbim hayırlısı ile aranıza dönmesini nasip etsin...
çevremde herkes bebişte bir sorun mu var neden kilo almıyorsun falan dediğinde çok kafama takmıştım en sonunda dr.uma sorup içimi rahatlatmıştım...
Kendisi hastanenin diyetisyenini örnek vermişti...ayla hn. Doğuma -2 kg. Girdi diye...
Kilolu hamile kalanlar fazla almıyormuş...zaten alsam acaba ne olurdum düşünsene şekerim ben zaten kiloluyum,çoğunuzun doğuma gireceği kiloyla ben hamile kaldım...77+5 =82 kg. Az değil aslında... Baksana bal 16 kg. Aldığı halde 80 kg. Doğuma girmiş...
Yani anlayacağın rabbim dağına göre kar veriyor...şükür ki oğlum sağlıklı 3250 gr. Maşallah...hımmm şununda etkisi olabilir ben günde 1 saat yürüyüşümü hamileliğin başından beri hiç bırakmadım,belki onun da faydası olmuştur...
Sen kilonu hiç düşünme...ye,iç,keyfine bak zaten zayıfmışsın...bebeğin de sen de güzelce beslenin,sağlıcakla doğsun alyacık...
yok kuzum ya siz çok yemediniz aslında bünye meselesi işte...benim yan ve karşı komşum zayıflar ve biri 25 biri 30 kg almış...senden fazla alanlarda var merak etme :)))
simdi casperımın ve ömer asafın resimlerini gördüm, bayıldımm.... çok yakışıklı oğluşu.. Rabbim nazarlardan korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?