Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benıde faceye ekler mısnızgenelde eşim kullanıo ama bende resımlere bakarımm

adın ne nan :)

cnmm amin işllh Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
doktorun kurduğu cümleyi sanki bikaçgün önce bende kurdum..bak nekdr doğru tespit yapmışız dimi cnm..gerçekten aldığın dualar senin yardımcın işllh 2.de de bukdr kolay geçer cnmm..bizde seni çoooookk seviyoruzzz....

dualarımız her zaman sizinle sizinde kandiliniz mübarek olsun

sağol cnm..evt 2 gün geliyorum rabbimin gücüne gitçek demi..neler var aslında evladını bırakıp haftalarca görmiyenler bile..neyse buna şükür

cnm arkadaşlara katılıyorum senden daha kötü durumda olanlar var mesela ben sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 7 de eve giriyorum haftanın 6 günü çalışıyorum sadece pazarları izinliyim onda da şunu yap bunu yap nasıl geçtiğini anlayamıyorum ve bende gün içinde işteyken o kadar çokkk özlüyorum ki kuzumu bazen teldeki fotolarına videolarına bakıyorum bazende akşam evde uyuttuğum zaman oturup başına izliyorum napalım onlar için çalışıp çabalıyoruz istemezmiyiz hep onlarla olmayı ama o zaman bu kadar güzel şartlar olmuyor malasefffff

çok haklısın cnm ama ne biliyim 2 gün bile zor geçiyo işte..bende az önce teldeki fotolarına baktım gözler gene sulandı..Rabbim sana ve senin durumunda olanlara sabır versin dayanması çok zor..

hayırlı kandiller bu arada kızlarr rabbim bugün bütün dualarınızı kabul etsin inş.

amin cnm sanada hayırlı kandillerr

garular nirdesinizzzz
haftaya çarşamba gelcem....özlicem sizi..olağanüstü bi durumda cebim olanlar haber versin pleaseee

bal cnm teeee çarşambamı geleceksin oy oyy ne güzel yaaa

irmik helvası çekti cnm varmı güzel tariffinizzz sütlü olabilir helva fıstıklıı

bal cnm teeee çarşambamı geleceksin oy oyy ne güzel yaaa

irmik helvası çekti cnm varmı güzel tariffinizzz sütlü olabilir helva fıstıklıı

evt brck çarşamba perşembe burdayım ya onun haricinde fırsat bulamam sanırım evden girmeye..
ya benimde burnuma ne kokusu geliyo biliyonmu :)) kuzumun kakasının kokusu :)) kafayı yicem..

pek anlamam helva yapmaktan ama annen yapar de ona hem kandil mutlaka biyerde yeriz gibime geliyo hiç olmadı konu komşu dağıtır :)) sende uğraşma bak biyerden gelicekkkk

haha o koku daha güzeldir cnm:)

bende yapmadım bu akşam eve gidicem gidemicem kimseye yaa..geline söledim o yapacak akşam alım malzemeleri gideyim:)

haha o koku daha güzeldir cnm:)

bende yapmadım bu akşam eve gidicem gidemicem kimseye yaa..geline söledim o yapacak akşam alım malzemeleri gideyim:)

benimde pek biyerlere gidesim yok ama malesef gidiceğiz en az 3 kapı..çok yorgunum ama (
sen evindemi kalıyon abindemi???

benimde pek biyerlere gidesim yok ama malesef gidiceğiz en az 3 kapı..çok yorgunum ama (
sen evindemi kalıyon abindemi???
evimde kalıyorum cnm yeme içme dujj abimde:)
ayy 3 kapı çok değilmi cnm yaaa
ama ne güzel adet edinmişsiniz sanırım...valla eşim zaten 9 da geliyor biz bi yere gidemeyiz hiçç erken gelsede hafta içi zor oluyo yaa

ohh süper walla mümkünse evine geç yerleş bu durumda sana ilaç gibi geliyodur yeme içme uğraşmıyon...

adet edindikte yorgun olsak gitmek istemesek olmuyo işte ya bekliyolar yada alıştırdığımız için içimiz rahat etmiyo..bayramda bile bi taraftanda üzülüyom gece yarılarına kdr kapı kapı dışardayız kuzum var deyip kenara çekilirim belki ama oda zor

ya aslında güzel ama kötü bi taraftan cnm evimin tadını alamadım daha bacaklarımı uzatıpta

ne güzel eşin söylenmeden geziyosa cnmm..

benimki çen çen sölenirr

ya aslında güzel ama kötü bi taraftan cnm evimin tadını alamadım daha bacaklarımı uzatıpta

ne güzel eşin söylenmeden geziyosa cnmm..

benimki çen çen sölenirr

YA şu durumda zaten pek tadını alamassın dicem ama herkesin kendi evi işte haklısın...

eşim sölenmez cnm bende 3 akraba varsa gezilcek onda 6 tane oluyo :)) benimkiler genelde il dışında onlarıda arıyoruz..ben söylencem yakında çen çen :))

selammm kandiliniz mübarek hayırlara vesile olsun inş.
dualrla buluşalım inş.

ballll nörühyonnn

selammm kandiliniz mübarek hayırlara vesile olsun inş.
dualrla buluşalım inş.

ballll nörühyonnn

nan nerdesin gezdin gezdin geldin demee...
nörüyimm çorap örüyomm..

niyse sanada hayırlı kandiller...saati bekliyom çıkmak için sen nörüyonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…