günaydın kızlar hayırlı haftalarınız olsun nekadar yağmur yağıyo mübarek sabahdan beri durmadı yaz gelmicek heralde
önemlı değil cnmmm
kımselerde yohhhh
h geldınız canlar
hoşbulduk böcüğüm, nasılsın, keyifler yerinde olsun
evet cnmmm kimseler yokkkk
yoğundum ve yorgunum bıde
temızlıkle uğraştım
diğer garularda yk zaten doğuran gıttı
ıyyım cnm sen
bıraz yorgunm ve dayak yemış gıbıyım
sen nasılsın
ıkı kez yazmışım nasılsın dıye
barı diğerını hatıceye soralımmm
ctesi 6 gıbı eve geldımhemen güneşlikleri attım makınayaonlar yıkanırken mutfak dolaplarını sıldımmm domestosu abartmışım ellerım yanıoo
sonra güneşlıklerı ütüledımm
tülleri attımonlar yıkana kadar eşim perdelerı astı bende mutfağa devam sonra onlarıda ütüledım 1 gıbı yattım
sabah 7 de kalktım
hemen koltk kılıflarını attımm 1 saat onları sökmekle uğraştım sonra onlar 3 makına ettı astımm camları sildımmm onlar zaten ölüm demırlı olnca camlar.kapıları sildimmm
yerlerı eğıl eğıl sıl bacaklarım tutmuoo ellerım yanıo
11 gıbı kocem kalkt
ben koltk takımını masayı ve köşe takımlı odayı kaldırıp silmiştımmmeşim nevresımlerı değiştrdı onları attım aşağa kılıfları astım
yatak odasını kaldırdık sıldım
camları sıldım banyo wc derken şimdık otrdm
en zor işi eşim yaptı koltuk kılıflarını taktı
hala iş var ama hal yok
bulaşık makınası temızldım buzdolabı şu bu öldüm laayarın işte ne ederım bılmem
unutmuşum
renkılerı ve nevresımlerı ütüledı beyazları yıkadım
kılozet takımı şu bu ev terlıklerı derken az kalsın eşimide mak.atcaktımm
bacım naptın sen 24 saate neler sığdırmışsınız, helal olsun, maşaallah. senin yaptığın temizliğin yanında benim ki şöyle bir üstünden etrafı toplamak sayılır :) genel temizlik olunca o tuvalet banyo bile saatlerini alıyor insanın.
aynen bende senin gibi 6 da evdeydim, yemekden hemen sonra, 8 gibi başladım salonun eşyalarını değiştirmeye. pazar günüde yatak odası değişti. okadar. tabi yerler silindi falan ama, tül perde falan yıkamadım, kapı cam silmedim. ona rağmen yorulduk valla. Ne güzel sen yaza temiz tül perdeyle giriyorsun, güle güle ve çok zor kirlensin evin canım benim :)
sen nasılsın hatice
ıkı kez yazmışım nasılsın dıye
barı diğerını hatıceye soralımmm
ctesi 6 gıbı eve geldımhemen güneşlikleri attım makınayaonlar yıkanırken mutfak dolaplarını sıldımmm domestosu abartmışım ellerım yanıoo
sonra güneşlıklerı ütüledımm
tülleri attımonlar yıkana kadar eşim perdelerı astı bende mutfağa devam sonra onlarıda ütüledım 1 gıbı yattım
sabah 7 de kalktım
hemen koltk kılıflarını attımm 1 saat onları sökmekle uğraştım sonra onlar 3 makına ettı astımm camları sildımmm onlar zaten ölüm demırlı olnca camlar.kapıları sildimmm
yerlerı eğıl eğıl sıl bacaklarım tutmuoo ellerım yanıo
11 gıbı kocem kalkt
ben koltk takımını masayı ve köşe takımlı odayı kaldırıp silmiştımmmeşim nevresımlerı değiştrdı onları attım aşağa kılıfları astım
yatak odasını kaldırdık sıldım
camları sıldım banyo wc derken şimdık otrdm
en zor işi eşim yaptı koltuk kılıflarını taktı
hala iş var ama hal yok
bulaşık makınası temızldım buzdolabı şu bu öldüm laayarın işte ne ederım bılmem
unutmuşum
renkılerı ve nevresımlerı ütüledı beyazları yıkadım
kılozet takımı şu bu ev terlıklerı derken az kalsın eşimide mak.atcaktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?