Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar hayırlı haftalarınız olsun nekadar yağmur yağıyo mübarek sabahdan beri durmadı yaz gelmicek heralde

günaydın canım :)

güvenilir olmamakla beraber ağustos ayının çok sıcak geçeceğini duydum Ramazanda geliyor, şimdiden düşüncesi sardı valla, Allah kolaylık versin herkese

yoğundum ve yorgunum bıde
temızlıkle uğraştım
diğer garularda yk zaten doğuran gıttı

ellerine sağlık, mis gibi olmuştur şimdi evin. bende temizlik yapmayı özlemişim kaç haftadır hafta sonu temizlik vardı oyüzden, salon ve yatak odasının eşyalarının yerlerini değiştirdim. küçük, dar ve kullanışsız bir evim var çok şükür

ıyyım cnm sen
bıraz yorgunm ve dayak yemış gıbıyım
sen nasılsın

hafta sonu yorgunluğundandır o dayak yemişilik çünkü aynısı bende de var, benim kocanın beli tutulmuş vaziyette şuan, saolsun yardım etti ama

bende fena değilim. idare ederim.

ctesi 6 gıbı eve geldımhemen güneşlikleri attım makınayaonlar yıkanırken mutfak dolaplarını sıldımmm domestosu abartmışım ellerım yanıoo
sonra güneşlıklerı ütüledımm
tülleri attımonlar yıkana kadar eşim perdelerı astı bende mutfağa devam sonra onlarıda ütüledım 1 gıbı yattım
sabah 7 de kalktım
hemen koltk kılıflarını attımm 1 saat onları sökmekle uğraştım sonra onlar 3 makına ettı astımm camları sildımmm onlar zaten ölüm demırlı olnca camlar.kapıları sildimmm
yerlerı eğıl eğıl sıl bacaklarım tutmuoo ellerım yanıo
11 gıbı kocem kalkt
ben koltk takımını masayı ve köşe takımlı odayı kaldırıp silmiştımmmeşim nevresımlerı değiştrdı onları attım aşağa kılıfları astım
yatak odasını kaldırdık sıldım
camları sıldım banyo wc derken şimdık otrdm
en zor işi eşim yaptı koltuk kılıflarını taktı
hala iş var ama hal yok
bulaşık makınası temızldım buzdolabı şu bu öldüm laayarın işte ne ederım bılmem
unutmuşum
renkılerı ve nevresımlerı ütüledı beyazları yıkadım
kılozet takımı şu bu ev terlıklerı derken az kalsın eşimide mak.atcaktımm

ay sinir oldum msj atıyom atıyom gtmıoo
ortaka yakalandım gene:18::18:

benımkocemde olmasa edemezdım onca iş
hele o kılıfları asla gecıremezdım
ben 1 saate söktumadam10 dk taktıanammölüüyomm

sende yorulmuşsun cnmmm
akşam olsada gtsek dıyelım o zaman

bacım naptın sen 24 saate neler sığdırmışsınız, helal olsun, maşaallah. senin yaptığın temizliğin yanında benim ki şöyle bir üstünden etrafı toplamak sayılır :) genel temizlik olunca o tuvalet banyo bile saatlerini alıyor insanın.

aynen bende senin gibi 6 da evdeydim, yemekden hemen sonra, 8 gibi başladım salonun eşyalarını değiştirmeye. pazar günüde yatak odası değişti. okadar. tabi yerler silindi falan ama, tül perde falan yıkamadım, kapı cam silmedim. ona rağmen yorulduk valla. Ne güzel sen yaza temiz tül perdeyle giriyorsun, güle güle ve çok zor kirlensin evin canım benim :)

gaza geldım
cuma günü aradım halıcıyı alın dıye cuma günü getırırz dedıler
ee dedımm her işide edım
halılarla bırlıkte herşey pak olsun eşimde gtcek ay sonu ınş tekbaşıma edemezdım
ettım ve bttıama bende bıttım

zor kırlenır sanırım
yanı ınş eşim döker bol bol onu mutfağa sokmuycam özellıkle
senınkıde iş cnmm
olsunnnn ellerıne sağlık

hu huuuu kimsecikler yok sanırım..bugün evdeyim rapor aldım rahatsızım biraz..İş yerinden giremiyorum artık maalesef..

herkesleri öpüyorumm

sen nasılsın hatice

iyi olmaya çalışıyorum cnm hastalık:2::2::2::2:

ıkı kez yazmışım nasılsın dıye
barı diğerını hatıceye soralımmm

ooo tşk ederim o zaman cnm hastayım cnm yaaaa:2::2::2:

valla cnm geçen hafta benim ev sahibi oğlumu ayırcam evden çıkın dedi hemen ev bulduk cuma akşamı toplandık cumartesi tuttuğumuz evi temizledik pazar yerleştik bu arada bende grip öksürük aynı zamanda dün akşam yatağa yattığımda ayaklarımın belimin ağrısından nereye koyacağımı bilemedim

Eki Görüntüle 429878

az önce çiçeğim geldi eşimden mesaja ayrı bittim :)

ayyy ya bende hastayım ama eşim bana hiç böyle bi çiçek göndermedi amaaaaa

gecmıs olsun bacımm kendıne dıkkat ett
taşınmak daha zor yaa nasıl ınsafsızmış ölee
bızımkının cocuğu neyım yok şükür evlıde deıl bahanesı yok gelırı bızım kira cıkarmaz herhalde

patık cok düşüncelı eşin maşallah ck beğendım cıceklerı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…