Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

haklısın canım ne yapıyorsanız onlar için işte yiyin bol bol

ni demek efemmm speedy nin dediği gibi son zamanların aman dikkat et cnm

aılene yakın mısın cnm

sipidimm nasılsınnn

yakınım cnm aramızda 1,5 saatlik bi mesafe var ben afyondayım onlar afyonun bi ilçesinde

Son düzenleme:
yakınım cnm aramızda 1,5 saatlik bi mesafe var ben afyondayım onlar afyonun bi ilçesinde

yakın değilmiş pekte
bende anadolu yakasındayım annemler avrupa yanı 2 3saat sürüyoo cok özluyorum taşıncamm ınş
1,5 aydır köydeler yazın hıc görmuyorum bıde cok özluyrummmm

sipidim bişi yok cnmmm yaa ölesıne

hadi bakalım ilk günaydın benden olsun...
güzel bir gün geçirelim...bu İst.da hava yağmurlu olmayacakmıydı nan...ona göre giyindim şimdi yanıyom...
saat biraz ilerlesin de caspercığımı arayayım...ne ettiler,bakalım...
yazarım sizede...
anammmm garular gelin,hepimiz arada uğruyoz,karşılaşamıyoruz...
eee böylede tek başıma nasıl bekleyem...

özlenmezmi yaaa bende kışın fazla gidemiyorum zor oluyor o zamanlar ama onun dışında yazın sık gidip geliyoruz aman sorma ben iki ay önce istanbula geldim kaynım istanbulda anadolu yakasında kız istedik nişan yaptık kız avrupa yakasında onlara gidip gelirken bi gidişimiz 2-3 saat arası sürdü sıkıntıdan patladım yollarda çok zaman harcadık eşimle ikimiz birden iyiki istanbulda falan yaşmıyoruz dedik gerçekten hayat koşulları zor

günaydınn cnm inş hergünümüz güzel sağlıklı geçsin

ben napımmm h sonu dınlensem bı türlu evde kalıp gtsem bı türlü
gdınce yolda yoruluyomm 1 gün tatıl yolda gecıoo
gtmesem özluommmmm

günaydınnn nasılsınızz

maşallah size ada az kaldı oğluşunla kavuşmana.bizde iyiyiz şükürr

organikcim iyi olmanıza sevindim cnm... okula raporumu verdim...cuma günü ayrılacağımı da bildirdim...
ben evde ne yaparım ya (( hiç bilmiyorum...
oğluşun da ne zaman geleceği belli değil ama az kaldı şükürler olsun...

AKLIMDA KALANLARI DİYİM...

ADACIM MŞLLH KUZUNA AMA ŞAŞIRDIM BOY ÖLÇÜMÜ NASIL YAPIYOLAR..10 HAFTADAN SONRAMI NE DOKTORUMUZ BOY ÖLÇÜMÜ SÖYLEMİYORUZ DEMİŞTİ...bu gidişle sırım gibi delikanlı olcek ela kuzu 52 doğmuştu...bu arada ne çabuk geçti sizin hamişlikler ya..KELEBEKimede çok şaşırdım daha dündü onun hamişim demesi..ben elanın peşinde gezerken sizin doğumlar gelmiş walla..işllh burayı ihmal etmessiniz yawrularımızıda birlikte büyütürüz...

böcük sanada mşllh okdr işi nasıl sığdırdın az bi zamana şaştım nan motormu taktın :)) güle güle kirlet cnmm

hatice sende ev taşımışsın hayırlı olsun..ben sni pek tanımıyorum kaynaşamadık ama neyse zamanla oda olur..

patiğim geçmiş olsun çiçekler süper..kocene mşllhhh

diğer kızlar iyidir umarımmm

h geldım cnm
ben ıyyım sen nasılsın ela kuzun nasılllll

hoşbulduk cnm..ela kuzuyu sabah anneme bıraktık iyidi çok şükür..
Akşam 7 de bi kalktı gece 12 ye kdr ne uyudu ne uyuttu ( diş çıkarcak gibi herşeyi ısırmaya çalışıyo saldırıyo resmen biberonun memesini koparcak bulsa...bu arada yawaş yawaş dönme çalışmaları başladı..bi dönerse yandık hep başında durmam lazım allah korusun başı boş bıraksam uçuverir yataktan :)) haberler böle işte ondanda..

Hayırlı kandiller arkadaşlar anca yazabildim dizlerim çok ağrıyor daha üç makina ütü var ama halim yok

anam bu garuya da yazcektimm karışmış :))
3 makina çamaşır ütü..
garu kk ya girmiyo gene ütü birikmiş..çok uyuyo bence :)

hoşgördük brck sağol cnm bugün niyese kendimi çok iyi hissediyorum..evden çıktım ya sanırım ondan :)

Son düzenleme:

kuzum benım
büyüdü hemencık yaa maşallah
yürüyor dedığınde olcekk o zaman hıc ayrılmaman lazım cnmmm

valla ıstersen sığdırma kalırdı sonraya ama sonrakı gün ellerım acıdı çamaşır suyuundan belım koptu neyse hemen gectı şükür
ak pak oldu
cumada halılarım gelcek sıler sererım

sürekli evde olmakta bunaltır insanı cnm sana 2 günlük iş gezme gibi gelir belkide dimi:)

havalarda güzelleşse birazzzz

aynen brck bana değişiklik oluyo bide akşamları anneme gidince deymeyin keyfime :))

işllh böcük o günlerde gelcek...

nan senin gibi insanın komşusu yada akrabası olması lazım :)) hep çaya çağırıp temizliğe sokardım :))

günaydın adacım, bol güneşli günler :) casperyla ilgili konuşmalarını bekliyom, iyidir inşaallah.

günaydınnnnn ayy adacımm evt yaa bırden sıcak oldu ne güzell

günaydın uğur böcüğüm, hayırlı mesailer :)

...

günaydınn cnm inş hergünümüz güzel sağlıklı geçsin

günaydın, amin inşaallah.

Günaydın güzellerrrr....

Nasılsınız???

günaydın canım, ela bebek hareketlenmeye başlamış, takip ediyorum ela bebeğin gelişimini :) maşaallah, yürüdü, koştu derken, okul kıyafetini almaya bile gideceksiniz ilerde, ne çabuk geçiyor günler...

günaydınnn nasılsınızz

maşallah size ada az kaldı oğluşunla kavuşmana.bizde iyiyiz şükürr

günaydın şeker, ben iyiyim şükür, sen de iyisindir inşaallah.

sağol cnm ayy o günlerde gelirse iyicce yaşlancazz mümkünse yawaş gelsin :))
senlede pek kaynaşamadık benim fazla gelmememden dolayı..zamanla işllh kaynaşırız..

casperım mesaj çekti şimdi oda nöbetteymiş gece )) nöbetçiler artıyo git gide :)) bari nöbetteyken mesajlaşalım kuzuyu sallarken canım sıkılıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…