- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
işte oğlum için yiyorum ben de yoksa hergün yumurta mı yerdim....
ne yapıyorsak onlar için zaten...
yarın bal gelir...en son kızçesini çok özlemişti...tüm hafta aklımdan çıkmadı...ne zor bir şey allah'ım dedim durdum...
depolamıştır yavrusunun kokusunu şu 2 günü çabucak geçirir umarım...
böcükkkkk
haticeeee
teşekkür ederim kızlar...
anammmm eve geldim ahanda yeni oturdum...
hemen nevresimlerimi attım makineye onlar yıkanırken,dolma biberlerimi doldurdum,mercimek çorbamı koydum ocağa...
yemeklerim pişerken biten çamaşırlarımı astım...
buncağız işten nasıl bu kadar yoruldum bilmem...şaka maka son zamanlar insanı epey zorluyormuş...
bu arada evim şahanede ki şu kadına sinir oldum beeee
aılene yakın mısın cnm
sipidimm nasılsınnn
yakınım cnm aramızda 1,5 saatlik bi mesafe var ben afyondayım onlar afyonun bi ilçesinde
yakın değilmiş pekte
bende anadolu yakasındayım annemler avrupa yanı 2 3saat sürüyoo cok özluyorum taşıncamm ınş
1,5 aydır köydeler yazın hıc görmuyorum bıde cok özluyrummmm
sipidim bişi yok cnmmm yaa ölesıne
hadi bakalım ilk günaydın benden olsun...
güzel bir gün geçirelim...bu İst.da hava yağmurlu olmayacakmıydı nan...ona göre giyindim şimdi yanıyom...
saat biraz ilerlesin de caspercığımı arayayım...ne ettiler,bakalım...
yazarım sizede...
anammmm garular gelin,hepimiz arada uğruyoz,karşılaşamıyoruz...
eee böylede tek başıma nasıl bekleyem...
özlenmezmi yaaa bende kışın fazla gidemiyorum zor oluyor o zamanlar ama onun dışında yazın sık gidip geliyoruz aman sorma ben iki ay önce istanbula geldim kaynım istanbulda anadolu yakasında kız istedik nişan yaptık kız avrupa yakasında onlara gidip gelirken bi gidişimiz 2-3 saat arası sürdü sıkıntıdan patladım yollarda çok zaman harcadık eşimle ikimiz birden iyiki istanbulda falan yaşmıyoruz dedikgerçekten hayat koşulları zor
canımmmmmm valla o saatte haziran annelerindeydim kuzum...ne bilimmmm gün içinde bile kimse olmuyor burada ki o saatte olsun hiç aklıma gelmedibakarım bundan sonra...
organikkkk slm tatlım...bebişin ve sen iyisinizdir umarım...
bu cuma son artık...sonra evde yatışşşş...
oğlum da büyümüş çok şükür 3400 gr. 51 cm. ( 400 gr fark olsa bile makineden dolayı 3 kg.ı geçmiş kuzum)
nst.de sancılarım da çıkmadı...
ama bugün ufaktan bir sızı var belimde,hayırdır inşallah....
Günaydın güzellerrrr....
Nasılsınız???
h geldım cnm
ben ıyyım sen nasılsın ela kuzun nasılllll
Günaydın güzellerrrr....
Nasılsınız???
Hayırlı kandiller arkadaşlar anca yazabildimdizlerim çok ağrıyor daha üç makina ütü var ama halim yok
hoşgördük brck sağol cnm bugün niyese kendimi çok iyi hissediyorum..evden çıktım ya sanırım ondan :)
hoşbulduk cnm..ela kuzuyu sabah anneme bıraktık iyidi çok şükür..
Akşam 7 de bi kalktı gece 12 ye kdr ne uyudu ne uyuttu( diş çıkarcak gibi herşeyi ısırmaya çalışıyo saldırıyo resmen biberonun memesini koparcak bulsa...bu arada yawaş yawaş dönme çalışmaları başladı..bi dönerse yandık hep başında durmam lazım allah korusun başı boş bıraksam uçuverir yataktan :)) haberler böle işte ondanda..
sürekli evde olmakta bunaltır insanı cnm sana 2 günlük iş gezme gibi gelir belkide dimi:)
havalarda güzelleşse birazzzz
kuzum benım
büyüdü hemencık yaa maşallah
yürüyor dedığınde olcekk o zaman hıc ayrılmaman lazım cnmmm
valla ıstersen sığdırma kalırdı sonraya ama sonrakı gün ellerım acıdı çamaşır suyuundan belım koptu neyse hemen gectı şükür
ak pak oldu
cumada halılarım gelcek sıler sererım
hadi bakalım ilk günaydın benden olsun...
güzel bir gün geçirelim...bu İst.da hava yağmurlu olmayacakmıydı nan...ona göre giyindim şimdi yanıyom...
saat biraz ilerlesin de caspercığımı arayayım...ne ettiler,bakalım...
yazarım sizede...
anammmm garular gelin,hepimiz arada uğruyoz,karşılaşamıyoruz...
eee böylede tek başıma nasıl bekleyem...
günaydınnnnn ayy adacımm evt yaa bırden sıcak oldu ne güzell
...
günaydınn cnm inş hergünümüz güzel sağlıklı geçsin
Günaydın güzellerrrr....
Nasılsınız???
günaydınnn nasılsınızz
maşallah size ada az kaldı oğluşunla kavuşmana.bizde iyiyiz şükürr
günaydın adacım, bol güneşli günler :) casperyla ilgili konuşmalarını bekliyom, iyidir inşaallah.
günaydın canım, ela bebek hareketlenmeye başlamış, takip ediyorum ela bebeğin gelişimini :) maşaallah, yürüdü, koştu derken, okul kıyafetini almaya bile gideceksiniz ilerde, ne çabuk geçiyor günler...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?