Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın cnm evet cnm gerçekten çok zormuş bide rahatsız olunca ama anammm sağolsun valla o olmasa yerleşemezdim ahh anam anam garip anamm bi derdim olsa hemen yetişir ev sahibimizde çok zorlanmış bizee çıkın derken ama oğluyla problemleri varmış ama benim düzenim bozulduktan sonra şimdi taşındığım evde sanki yabancı gibi alışamadım daha

teşekkür ederim

hatice kolay gelsin ,ev taşımak çok zor hakketten ..dinlene dinlene yap ,kendini harap etme o kadar..

anamm sağolsun cnm yerleştim bile kalanı dün o halletmiş eve bi gittim herşey yerli yerinde mis gibi çayı demledim ohh oturdum sefamı sürdüm dinlendimm

günaydınnnnnnn fıstıklarımm

günaydınnnn tatlımmm tekrarrdan

günaydın güzellerr
iyi bir gün olsun inşallah

günaydınn cnm amin inşş hep güzel olsun hayatımızdaki herşy inş.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 429878

az önce çiçeğim geldi eşimden mesaja ayrı bittim :)

çok beğendim, nazar değmesin :)

günaydınnnnnnn fıstıklarımm

günaydın güzellerr
iyi bir gün olsun inşallah

günaydın kızlar, herkese günaydın

günaydınn cnm amin inşş hep güzel olsun hayatımızdaki herşy inş.

günaydın canım, geçmiş olsun sana da. başa gelince çekiliyor işte, hasta hasta ev taşımak kolay mı? hasta olmasan bile taşınmak başlı başlına büyük bir iş, neyseki bitmiş, güle güle oturun yeni evinizde, alışırsın zamanla yeni mekanına merak etme canım.

Son düzenleme:
Merhabalar herkese

dün sata göre çalışamaz raporumuzu aldık ama haziran sonuna kadar burdayız kısmetse

dün doktorr randevumuz vardır prensesimiz her zamanki gibi yüzünü göstermedi ama pek tatlıydı büyümüş kuzum bnm

bu arada doğum pozisyonunu almış dedi doktorum sık sık wc ye gidebilirsin tedirgin olma diyede ekledi
temmuz sonu gözüküyo doğumumuz ama temmuz 15 den sonra bekleyebiliriz dedi

bizden haberler bu kadar

sizleri seviyoruz görüşürüz ....

merhaba canım hoşgeldin ayy maşallah kuzuyaa

lame ve adadan sonra sen varsın desene az kaldı sağlıcakla gelsin inş.

tşk ederim cnm inş alışırım bakalım artık hayırlısı

günaydın güzeller

nasılsınızz

iyiyiz cnm sen nasılsın

oo hadi bakalım az kalmış hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin allahım çok güzel bi duygu hele büyüdükçe anne dedikçe o kadar güzelki benimde 14 aylık bi kızım var ne zaman doğdu ne zaman büyüdü anlamadım

adaaaaaaaaaaaaaaaaaa gördüm forumdasın uğrama sen hıhhh(ajanmıyım neyim)

canımmmmmm valla o saatte haziran annelerindeydim kuzum...ne bilimmmm gün içinde bile kimse olmuyor burada ki o saatte olsun hiç aklıma gelmedi bakarım bundan sonra...

organikkkk slm tatlım...bebişin ve sen iyisinizdir umarım...

bu cuma son artık...sonra evde yatışşşş...
oğlum da büyümüş çok şükür 3400 gr. 51 cm. ( 400 gr fark olsa bile makineden dolayı 3 kg.ı geçmiş kuzum )
nst.de sancılarım da çıkmadı...
ama bugün ufaktan bir sızı var belimde,hayırdır inşallah....

slm kızlarrr

hatıce anneler olmasa zaten napardık bılmem cok şükür başımızdalar sağlıklılar ve ıyıkı varlar
alışırsın cnmm
ınş daha ı ınsanlarla karşılaşırsın orda

kelebek h geldın cnmm
haydı hayırlısı

ada yatış.benım yerımede yat bacım azz

hadi bakalım hayırlısıyla kazasız kucağına almayı nasip inş allahım çok az kalmış normal onlar cnm

evet cnm allahıma şükürler olsun başımızdalar iyiki varlar evede alışırım sanırım zamanla cnm önceki taşındığım evde de ilk zaman kimseyi tanımıyordum

Son düzenleme:
böcükkkkk
haticeeee
teşekkür ederim kızlar...

anammmm eve geldim ahanda yeni oturdum...

hemen nevresimlerimi attım makineye onlar yıkanırken,dolma biberlerimi doldurdum,mercimek çorbamı koydum ocağa...
yemeklerim pişerken biten çamaşırlarımı astım...

buncağız işten nasıl bu kadar yoruldum bilmem...şaka maka son zamanlar insanı epey zorluyormuş...

bu arada evim şahanede ki şu kadına sinir oldum beeee

anam kız yeter yat artık son zamanlar ben strese girdim heeee
yemek yaparken doğurucan heeee

doğru dedin spedicim ama ne yapayım kuzum beslenmesi lazım yavrumun...
geldim o işleri yaparken bir yandan da kendimi besledim ama...ne beslemek,çok alakasız
yumurta koydum haşlandı (her gün 1 yumurta yiyorum)
dünden orman kebabı yemeğimden 1 tabak kalmıştı...yumurta haşlanırken onu yedim...
sonra yumurtam ile 1 bardak sütümü içtim...ohhhh gönül rahatlığıyla işimi yaptım

yumurta mı ? hiç sevmem. canım.
ama bebek için ye mutlaka aksatma

işte oğlum için yiyorum ben de yoksa hergün yumurta mı yerdim....
ne yapıyorsak onlar için zaten...

yarın bal gelir...en son kızçesini çok özlemişti...tüm hafta aklımdan çıkmadı...ne zor bir şey allah'ım dedim durdum...
depolamıştır yavrusunun kokusunu şu 2 günü çabucak geçirir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…