gecmıs olsun bacımm kendıne dıkkat ett
taşınmak daha zor yaa nasıl ınsafsızmış ölee
bızımkının cocuğu neyım yok şükür evlıde deıl bahanesı yok gelırı bızım kira cıkarmaz herhalde
patık cok düşüncelı eşin maşallah ck beğendım cıceklerı bu arada
teşekkür ederim
hatice kolay gelsin ,ev taşımak çok zor hakketten ..dinlene dinlene yap ,kendini harap etme o kadar..
günaydınnnnnnn fıstıklarımm
günaydın güzellerr
iyi bir gün olsun inşallah
günaydınnnnnnn fıstıklarımm
günaydın güzellerr
iyi bir gün olsun inşallah
günaydınn cnm amin inşş hep güzel olsun hayatımızdaki herşy inş.
Merhabalar herkese
dün sata göre çalışamaz raporumuzu aldık ama haziran sonuna kadar burdayız kısmetse
dün doktorr randevumuz vardır prensesimiz her zamanki gibi yüzünü göstermedi ama pek tatlıydı büyümüş kuzum bnm
bu arada doğum pozisyonunu almış dedi doktorum sık sık wc ye gidebilirsin tedirgin olma diyede ekledi
temmuz sonu gözüküyo doğumumuz ama temmuz 15 den sonra bekleyebiliriz dedi
bizden haberler bu kadar
sizleri seviyoruz görüşürüz ....
çok beğendim, nazar değmesin :)
günaydın kızlar, herkese günaydın
günaydın canım, geçmiş olsun sana da. başa gelince çekiliyor işte, hasta hasta ev taşımak kolay mı? hasta olmasan bile taşınmak başlı başlına büyük bir iş, neyseki bitmiş, güle güle oturun yeni evinizde, alışırsın zamanla yeni mekanına merak etme canım.
günaydın güzeller
nasılsınızz
Merhabalar herkese
dün sata göre çalışamaz raporumuzu aldık ama haziran sonuna kadar burdayız kısmetse
dün doktorr randevumuz vardır prensesimiz her zamanki gibi yüzünü göstermedi ama pek tatlıydı büyümüş kuzum bnm
bu arada doğum pozisyonunu almış dedi doktorum sık sık wc ye gidebilirsin tedirgin olma diyede ekledi
temmuz sonu gözüküyo doğumumuz ama temmuz 15 den sonra bekleyebiliriz dedi
bizden haberler bu kadar
sizleri seviyoruz görüşürüz ....
adaaaaaaaaaaaaaaaaaa gördüm forumdasın uğrama sen hıhhh(ajanmıyım neyim)
canımmmmmm valla o saatte haziran annelerindeydim kuzum...ne bilimmmm gün içinde bile kimse olmuyor burada ki o saatte olsun hiç aklıma gelmedibakarım bundan sonra...
organikkkk slm tatlım...bebişin ve sen iyisinizdir umarım...
bu cuma son artık...sonra evde yatışşşş...
oğlum da büyümüş çok şükür 3400 gr. 51 cm. ( 400 gr fark olsa bile makineden dolayı 3 kg.ı geçmiş kuzum)
nst.de sancılarım da çıkmadı...
ama bugün ufaktan bir sızı var belimde,hayırdır inşallah....
slm kızlarrr
hatıce anneler olmasa zaten napardık bılmem cok şükür başımızdalar sağlıklılar ve ıyıkı varlar
alışırsın cnmm
ınş daha ı ınsanlarla karşılaşırsın orda
kelebek h geldın cnmm
haydı hayırlısı
ada yatış.benım yerımede yat bacım azz
böcükkkkk
haticeeee
teşekkür ederim kızlar...
anammmm eve geldim ahanda yeni oturdum...
hemen nevresimlerimi attım makineye onlar yıkanırken,dolma biberlerimi doldurdum,mercimek çorbamı koydum ocağa...
yemeklerim pişerken biten çamaşırlarımı astım...
buncağız işten nasıl bu kadar yoruldum bilmem...şaka maka son zamanlar insanı epey zorluyormuş...
bu arada evim şahanede ki şu kadına sinir oldum beeee
evet cnm allahıma şükürler olsun başımızdalar iyiki varlar evede alışırım sanırım zamanla cnm önceki taşındığım evde de ilk zaman kimseyi tanımıyordum
aılene yakın mısın cnm
sipidimm nasılsınnn
iyiyim kuzucumm...
sen nasılsın ?
bende ıyyım cnm
sıkıldım bıraz
kk ya bıle gıresım yokk yaanedense
doğru dedin spedicim ama ne yapayım kuzum beslenmesi lazım yavrumun...
geldim o işleri yaparken bir yandan da kendimi besledim ama...ne beslemek,çok alakasız
yumurta koydum haşlandı (her gün 1 yumurta yiyorum)
dünden orman kebabı yemeğimden 1 tabak kalmıştı...yumurta haşlanırken onu yedim...
sonra yumurtam ile 1 bardak sütümü içtim...ohhhh gönül rahatlığıyla işimi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?