inşallah canım, kaynaşırız tabi hemde fokurdaşırız bile :)sağol cnm ayy o günlerde gelirse iyicce yaşlancazz mümkünse yawaş gelsin :))
senlede pek kaynaşamadık benim fazla gelmememden dolayı..zamanla işllh kaynaşırız..
casperım mesaj çekti şimdi oda nöbetteymiş gece )) nöbetçiler artıyo git gide :)) bari nöbetteyken mesajlaşalım kuzuyu sallarken canım sıkılıyo :))
inşallah canım, kaynaşırız tabi hemde fokurdaşırız bile :)
iyi nöbetler nöbetçi arkadaşlara ve geleceğin nöbetçi adaylarına da :)
aynen brck bana değişiklik oluyo bide akşamları anneme gidince deymeyin keyfime :))
işllh böcük o günlerde gelcek...
nan senin gibi insanın komşusu yada akrabası olması lazım :)) hep çaya çağırıp temizliğe sokardım :))
Merhabalar herkese
balım gelmiş
banada vakit hiç geçmedi gibi geldi bal nedense
pazar günü ağdaya gitmiştim bikini bölgem için resmen su topladı üst kısmı nasıl kaşınıyo anlatamam ama kaşımıyorum dağılmasın diye gece boyu uyumadım nerdeyse
keyfim hiç yok bugün ....
hoşgeldin küçük anne niye nan keyfine noldu???
sizin göbişler çatlamadımı hamişler???
ay bilmiyom gece uyuyamadım sanırım ondan ....
yok cnm benim göbeğim hiç çatlamadı ama kasığımla bacağımın bağlantısı çatladı iki ayağımdada .... bide memeişlerim
gerçi senin daha erken cnm son ay ben tavan yaptım :)
doğum iznine çıkanlar evde sıkılmayın haftaiçi 4 te esra ablanızı izleyin ben bağımlısı oldum walla :)
sende durum ne çoluk çocuk iş??? il yaş vs :)) ne meraklı garuyum
son 8 hafta kuzumm :)
doğum iznine çıkanlar evde sıkılmayın haftaiçi 4 te esra ablanızı izleyin ben bağımlısı oldum walla :)
evım şahanede olur o başalayana kadar
güzel yapamıylar ama eğlenıon
hiç kompleks yapmıyorum yaş 30 oldu diye, hııhh
11 ay olmak üzere evleneli, bebek düşünüyoruz artık, Allah nasip eder inşaallah, çalışmalara devam
önmuhasebe işindeyim, fena sayılmaz işim ama ben mali müşavirlik için çalışıyorum, kısmetse inşaallah. Afyona gelin geldim, alışamadım pekherşeye rağmen hayat güzel.
özellikle, senin 2 gün iş diğer günler ela kuzuyla ilgilenmen çok denk gelmiş, çalışan annelerin çocuklarına kıyasla ela kuzu şanslı o konuda. Senin deyiminle, becerikli akıllı garusun vallane güzel ayarlamışsın durumu, nazar değmesin.
hayırlı vakitlerde bebeğine kavuşursun inş., az kalmış.
ivanayı bızım çaycı ızlıyy
ben yabancı sınema ızlıom ama bu aralar sarmıo pek güzel yok
kıtaplarımda bıttı
okuycak bişide yok
cnm sıkılıoo
otobuste uyyom
bide ivana garusu varya ona bakıyom :))
anam yaşıt sayılırız bende 81 liyim..hemde meslektaş..nerden afyona gelin gittin..ist deme sakın ben hayatta gidemem il dışına yani sevdiklerimde yanımda olsa neyse..Allah yardımcın olsun zordur tabisi..çalışmaları aksatma bak burda herkes çalışa çalışa başardı :)) kesin senide listeye yazarız yakında hayırlısı işllh...
evt ela kuzum şanslı ama patroncuk sağolsun onun fikriydi...
ivanayı bızım çaycı ızlıyy
ben yabancı sınema ızlıom ama bu aralar sarmıo pek güzel yok
kıtaplarımda bıttı
okuycak bişide yok
cnm sıkılıoo
otobuste uyyom
Eskişehirliyim. Bu kadar zor olacağını bilmiyordum evlenmeden önce, resmen bunalıma girdim bir ara, doktora gidecektim, yemedi :) hemencik düzeldim :) şaka bir yana çok zormuş başka şehre gelin gitmek.
İnşaallah, hayırlısıyla bebeğim olur benimde.
ZOR OLMAZMI gurbetlik çok zor yaşamadım ama rüyamda bikere tadtım o duyguyu ve rüyada bunalıma girdim kalkınca oh be rüyamış dedim nekdr zordu anneni sevdiklerini istediğin zaman görememek canın isteyince gidememek..işllh iyice alışırsın...
olur olur içini ferah tut hayırlısı işllh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?