Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tşk ederim cnm baya bi zor oldu ama bitti çok şükür zaman dar olunca çok zor oldu sanırım evet ben yeni sayılırım yani daha doğru yakın zamanda aranıza katıldım bundan sonra benide aranıza kabul ederseniz kaynaştık gitti o zaman

oooo bende afyondayım aynı zamanda afyonluyum cnm yani sen bizim gelinsin o zaman

ben napımmm h sonu dınlensem bı türlu evde kalıp gtsem bı türlü
gdınce yolda yoruluyomm 1 gün tatıl yolda gecıoo
gtmesem özluommmmm

haklısın cnm allah kolaylık versin sana gerçi benimde öyle oluyo 1 gün izin onda ailemin yanına gittiğimde hiç bişey anlamıyorum zaman hemen geçiyooo

az dinlen bee hiç boş durmuyon
kitap okumayalı yıllar oldu :))
sen demek enercini otobüste topluyon :)

eşimde dıo kör olcen dıo
tarıh kıtaplarıalmak ıstıyom azcıkta araştrmacı olamm
ne enercı ne enercı
akraba oluyok hergun bırıı kalksada otursam dıye dıye bı bakm gelmış oluom
zaman keşke fazla olsa

uçurtma avcısı
kesınlıkle tavsıye ederım cnm harıka hatta fılmıde var ama kıtabını okumalısın
benım eşimde okumaz bana laf atıyy
kültür mantarı dıye
ben hıc ara vermeden okuyorum bazen unuttuklarıma göz atarm ve notlar alıyorummm katlıyorum yapraklarını bakıyorum hee dıom tmm budur

haklısın cnm allah kolaylık versin sana gerçi benimde öyle oluyo 1 gün izin onda ailemin yanına gittiğimde hiç bişey anlamıyorum zaman hemen geçiyooo

Allah can sağlığı versın
dün okudum co uzuldumm yaa
hazıranda evelncke çiftın ana babalarının olduğu araba denıze uçmuş

saol cnm benim kış bahçemi ucundan görebildin mi :) eklicem sonunda çünkü camlarımın silinmesine hiç niyetim yok caddemizde büyük kazı çalışmaları var her yer toz duman düzelsin sildiricem...ön camlarımı açamıyorum tozdan ancak arka camlar..

gece o kadar çok sancı çektim ki ,bir ara ölsem kurtulsam dediğimi hatırlıyorum çok feci di çook... idrar kültürüm cuma günü belli olacak..hala evdeyim 5 dk iyi oldum da kalkayım bi dedim..1 haftadır hiç iyileşemedim ev aldı başını gitti..iyileşeyimde hepsini toplarım inşallah ,hiç iyileşemicem gibi geliyor..
yani bizide gece nöbetçileri listesine ekleyebilirsin balcım,koce uyuyamamaktan geç kaldı bu sabah..

oooo bende afyondayım aynı zamanda afyonluyum cnm yani sen bizim gelinsin o zaman

ne güzel, demek Afyonlusun. Mutlukız vardı, cidden o ne yapıyor ki şimdi, onunda bebeği oldu mart ayıydı sanırım, o yüzden gelemiyor, Mutlukız' da Afyonda :)

Tarih coğrafya siyaset polisiye aşk edebiyat... anlayacağın her tür kitabı severim, psikoloji dışında.
şu sınavı atlatayım tavsiyene uyacağım, özledim zaten kitap okumayı. en son bir kaç ay önce banu avarın "hangi avrupa" kitabını okudum. seni görünce canım çekti valla ama sınavdan sonra artık.

not alman çok iyi, seni bilmem ama benim hafızam çok kuvvetli değildir o yüzden bende not alırdım hep.
kültür mantarı , şirin bir yakıştırma olmuş

çokk geçmiş olsun patik aman boşver evi, bu halde birde evin temizliğini düşünme, alsın başını gitsin ev, yine sana dönecek nasılsa

amin cnm aminn
çok şükür halimize

eee ne yemek var bakemm akşama

ahh onu bi bilsem hergün dert akşama ne yapsam valla sıkıntılar başlıyo bizim işyerinde kızlarla başlıyoruz sabahtan bugün akşama ne yapcaz diye sen ne yapcaksın sen kopya ver bari bugünde

geçmiş olsun cnm bencede temizliği falan düşünme iyileşince hepsi olur allahın izniyle sen iyileşmene bak hayırlısıyla

Son düzenleme:
sen ne işle meşgulsün, neler yapıyorsun

kısaca özgeçmişim :27 yaşındayım 4 yıllık evliyim 14 aylık bi kızım var afyonluyum bi şirkette muhasebe personeliyim pek bişey yapamıyorum hayatımın büyük bi kısmını kızım kaplıyor çalıştığım için akşam gidince zamanımın neredeyse hepsini onunla geçiriyorum uyuyana kadar öyle işte bukadar ne bilem yazcak başka bişi bulamadımmm

kızının en tatlı günleri, Allah bağışlasın.

DOĞUMDAN sonra o bunalım dönemimi esra sayesinde attım desem abartı olmaz kıpır kıpır oluşu beni kendime getirdi valla..resmen psikolojimi düzeltti...

cnmm ya okdr kötümü durumun ilaçlar filan iyi gelmedimi( Rabbim şifa versin hemencik...
kış bahçeni tam eklede görem yawru ya..o minderin o beyaz sandalye ve sehpana bayıldım kokoş seni..hepsini ekle boşver camları ya..hatta şimdi evdeyken hallet bu işi :))

kızının en tatlı günleri, Allah bağışlasın.

amin herkesin kuzusuyla beraber benim kuzuma da allahım sağlık sıhhat versin inş. evet en tatlı zamanları sanırım konuşmaya başladı kelimeleri tam çıkartamıyo bazen söylediklerini anlamıyoruz diye çok sinirleniyo ama anneci anneci deyişi o kadar çok güzel bi duyguki dünyalara bedel rabbim sana da sağlıklı sıhhatli güzel bi bebek nasip etsin inş.

bu arada doğum paramı aldım az önce :)) hamişlere duyrulur gerçi benim sgk askeri ücretten olduğu için az ama Allah bereket versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…