inşaallah canım hayırlısı.
63 rakamı nerden geliyor, neden 63,
Şanlıurfa' nın plaka kodu, bağlantı kurdum da
AKLIMDA KALANLARI DİYİM...
ADACIM MŞLLH KUZUNA AMA ŞAŞIRDIM BOY ÖLÇÜMÜ NASIL YAPIYOLAR..10 HAFTADAN SONRAMI NE DOKTORUMUZ BOY ÖLÇÜMÜ SÖYLEMİYORUZ DEMİŞTİ...bu gidişle sırım gibi delikanlı olcek ela kuzu 52 doğmuştu...bu arada ne çabuk geçti sizin hamişlikler ya..KELEBEKimede çok şaşırdım daha dündü onun hamişim demesi..ben elanın peşinde gezerken sizin doğumlar gelmiş walla..işllh burayı ihmal etmessiniz yawrularımızıda birlikte büyütürüz...
böcük sanada mşllh okdr işi nasıl sığdırdın az bi zamana şaştım nan motormu taktın :)) güle güle kirlet cnmm
hatice sende ev taşımışsın hayırlı olsun..ben sni pek tanımıyorum kaynaşamadık ama neyse zamanla oda olur..
patiğim geçmiş olsun çiçekler süper..kocene mşllhhh
diğer kızlar iyidir umarımmm
hiç kompleks yapmıyorum yaş 30 oldu diye, hııhh
11 ay olmak üzere evleneli, bebek düşünüyoruz artık, Allah nasip eder inşaallah, çalışmalara devam
önmuhasebe işindeyim, fena sayılmaz işim ama ben mali müşavirlik için çalışıyorum, kısmetse inşaallah. Afyona gelin geldim, alışamadım pekherşeye rağmen hayat güzel.
özellikle, senin 2 gün iş diğer günler ela kuzuyla ilgilenmen çok denk gelmiş, çalışan annelerin çocuklarına kıyasla ela kuzu şanslı o konuda. Senin deyiminle, becerikli akıllı garusun vallane güzel ayarlamışsın durumu, nazar değmesin.
hayırlı vakitlerde bebeğine kavuşursun inş., az kalmış.
ben napımmmh sonu dınlensem bı türlu evde kalıp gtsem bı türlü
gdınce yolda yoruluyomm 1 gün tatıl yolda gecıoo
gtmesem özluommmmm
az dinlen bee hiç boş durmuyon
kitap okumayalı yıllar oldu :))
sen demek enercini otobüste topluyon :)
aa canım benim, enson hangi kitapları okudun, ne güzel kitap okumayı seviyorsun, çevremde kitap okumayı seven pek yok da böyle görünce hemen sevindirik oluyorum.
eşim ömründe birkaç kitap okumuş, hiç sevmez.
haklısın cnm allah kolaylık versin sana gerçi benimde öyle oluyo 1 gün izin onda ailemin yanına gittiğimde hiç bişey anlamıyorum zaman hemen geçiyooo
Allah can sağlığı versın
dün okudum co uzuldumm yaa
hazıranda evelncke çiftın ana babalarının olduğu araba denıze uçmuş
aynen ya kızın resmini gördüm bitmiş durumda cenazeye bile katılamamış allahım yardımcısı olsun çok zor allah sabır versin
AKLIMDA KALANLARI DİYİM...
ADACIM MŞLLH KUZUNA AMA ŞAŞIRDIM BOY ÖLÇÜMÜ NASIL YAPIYOLAR..10 HAFTADAN SONRAMI NE DOKTORUMUZ BOY ÖLÇÜMÜ SÖYLEMİYORUZ DEMİŞTİ...bu gidişle sırım gibi delikanlı olcek ela kuzu 52 doğmuştu...bu arada ne çabuk geçti sizin hamişlikler ya..KELEBEKimede çok şaşırdım daha dündü onun hamişim demesi..ben elanın peşinde gezerken sizin doğumlar gelmiş walla..işllh burayı ihmal etmessiniz yawrularımızıda birlikte büyütürüz...
böcük sanada mşllh okdr işi nasıl sığdırdın az bi zamana şaştım nan motormu taktın :)) güle güle kirlet cnmm
hatice sende ev taşımışsın hayırlı olsun..ben sni pek tanımıyorum kaynaşamadık ama neyse zamanla oda olur..
patiğim geçmiş olsun çiçekler süper..kocene mşllhhh
diğer kızlar iyidir umarımmm
oooo bende afyondayım aynı zamanda afyonluyum cnm yani sen bizim gelinsin o zaman
eşimde dıo kör olcen dıo
tarıh kıtaplarıalmak ıstıyom azcıkta araştrmacı olamm
ne enercı ne enercı
akraba oluyok hergun bırıı kalksada otursam dıye dıye bı bakm gelmış oluom
zaman keşke fazla olsa
uçurtma avcısı
kesınlıkle tavsıye ederım cnm harıka hatta fılmıde var ama kıtabını okumalısın
benım eşimde okumaz bana laf atıyy
kültür mantarı dıye
ben hıc ara vermeden okuyorum bazen unuttuklarıma göz atarm ve notlar alıyorummm katlıyorum yapraklarını bakıyorum hee dıom tmm budur
saol cnm benim kış bahçemi ucundan görebildin mi :) eklicem sonunda çünkü camlarımın silinmesine hiç niyetim yok caddemizde büyük kazı çalışmaları var her yer toz duman düzelsin sildiricem...ön camlarımı açamıyorum tozdan ancak arka camlar..
gece o kadar çok sancı çektim ki ,bir ara ölsem kurtulsam dediğimi hatırlıyorum çok feci di çook...idrar kültürüm cuma günü belli olacak..hala evdeyim 5 dk iyi oldum da kalkayım bi dedim..1 haftadır hiç iyileşemedim ev aldı başını gitti..iyileşeyimde hepsini toplarım inşallah ,hiç iyileşemicem gibi geliyor..
yani bizide gece nöbetçileri listesine ekleyebilirsin balcım,koce uyuyamamaktan geç kaldı bu sabah..
çokk geçmiş olsun patikaman boşver evi, bu halde birde evin temizliğini düşünme, alsın başını gitsin ev, yine sana dönecek nasılsa
amin cnm aminn
çok şükür halimize
eee ne yemek var bakemm akşama
saol cnm benim kış bahçemi ucundan görebildin mi :) eklicem sonunda çünkü camlarımın silinmesine hiç niyetim yok caddemizde büyük kazı çalışmaları var her yer toz duman düzelsin sildiricem...ön camlarımı açamıyorum tozdan ancak arka camlar..
gece o kadar çok sancı çektim ki ,bir ara ölsem kurtulsam dediğimi hatırlıyorum çok feci di çook...idrar kültürüm cuma günü belli olacak..hala evdeyim 5 dk iyi oldum da kalkayım bi dedim..1 haftadır hiç iyileşemedim ev aldı başını gitti..iyileşeyimde hepsini toplarım inşallah ,hiç iyileşemicem gibi geliyor..
yani bizide gece nöbetçileri listesine ekleyebilirsin balcım,koce uyuyamamaktan geç kaldı bu sabah..
ne güzel, demek Afyonlusun. Mutlukız vardı, cidden o ne yapıyor ki şimdi, onunda bebeği oldu mart ayıydı sanırım, o yüzden gelemiyor, Mutlukız' da Afyonda :)
onu bilmiyorum cnm ben yeni sayılırım bu topikte memleketlim çok o zaman burda
eee ne yemek var bakemm akşama
sen ne işle meşgulsün, neler yapıyorsun
kısaca özgeçmişim :27 yaşındayım 4 yıllık evliyim 14 aylık bi kızım var afyonluyum bi şirkette muhasebe personeliyim pek bişey yapamıyorum hayatımın büyük bi kısmını kızım kaplıyor çalıştığım için akşam gidince zamanımın neredeyse hepsini onunla geçiriyorum uyuyana kadar öyle işte bukadar ne bilem yazcak başka bişi bulamadımmm
pek tarzım değildi o tür programlar ama bir baktım ki ertesi gün yapılacak buluşturmaları bekler olmuşumesrayla yetinmeyip zuhal topalıda takip etmişliğim vardır ozamanlar, bir de tarzım olsa program konuğu olarak çıkardım, herhalde
kızının en tatlı günleri, Allah bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?