Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slmmmm
nasılsınız hanımlaaarrr

oğluşum çoook yordu beni ama şükürler olsun sağlıkla aldım kucağıma hatta 20 gün bile oldu :)

hastanede yattığım sürede dualarınızı eksik etmediniz allah razı olsunn telefonum hiç susmadı hepiniz çook saolunn..

doğum hikayemi anlatsaam aahh ahh roman olur

yarı kırkımız ya bugün babannemiz geldi sabah banyo yaptırdı oğluşumu sonra babannemize geldik
oğluşum ağlıo ama yaa öptüümm uyursa yazarım size

sizi çook özleediimm

bu arada anne olmaakk mükeemmell bi duyguu

oğluşum kandırdı beni uyanmadı ama ıh mıh sesler çıkarıo uyanması yakındır :))

günümüz erken başlıo 6 7 gibi paşam gece baya geç uyuyo dün gece 2 de uyuduk biraz yorucu oluyo ama uyuyunca da başından ayrılasım gelmio izlmek istiyorumm
bide emerek uyumak istiyo onada bu gece çözümü buldum emzik vererek günlerdir uğraşıyorum tutmuyordu bu gece tuttu şükür paşa emmese bile meme ağzında dursun istiyo keyif yapıo annesi yesin onuu..

bi kaç gün annem kaldı bi kaç gün kv.dem 7. günden sonra geceleri yalnızdık zaten ıh dese eşimde bende hemen uyanıyoruz saolsun eşim benden önce kalkıo resmen alıo uyutmaya çalışıo falan ama ömer asafım illede emmek istiyo emmemizde pek komik hırs yapıo paşam o hırsla memeyı bulamıo kafayı bi oraya bi buraya sallıo güler misin ağlar mısın

ilk günler oğlum ağladıkca bende ağlıyordum şükür atlattım o dönemi bakamıyorum die çok üzülüyordum ama bebek bu ağlar diye kendimi sakinlettim sonunda..

karışan edenim yok şükür
kv. 2 güne bi gelio 2 3 saat durup gidio annmde hafta sonları gelip kalıo kardeşmn okuldan dolayı pazar akşam gidio ama artk gelmem kızım utanıom diyerek gitti dün..
ahhh annemm sanki yabancının evi ama çekiniyo işte..

daldan dala anlatıyorum ama oğluş ıh dedikçe aklıma gelenleri yazıom yaff

kızlarr bu sefer uyandı paşam öptüümm gelcem inşş

oğluşum kandırdı beni uyanmadı ama ıh mıh sesler çıkarıo uyanması yakındır :))

günümüz erken başlıo 6 7 gibi paşam gece baya geç uyuyo dün gece 2 de uyuduk biraz yorucu oluyo ama uyuyunca da başından ayrılasım gelmio izlmek istiyorumm
bide emerek uyumak istiyo onada bu gece çözümü buldum emzik vererek günlerdir uğraşıyorum tutmuyordu bu gece tuttu şükür paşa emmese bile meme ağzında dursun istiyo keyif yapıo annesi yesin onuu..

bi kaç gün annem kaldı bi kaç gün kv.dem 7. günden sonra geceleri yalnızdık zaten ıh dese eşimde bende hemen uyanıyoruz saolsun eşim benden önce kalkıo resmen alıo uyutmaya çalışıo falan ama ömer asafım illede emmek istiyo emmemizde pek komik hırs yapıo paşam o hırsla memeyı bulamıo kafayı bi oraya bi buraya sallıo güler misin ağlar mısın

ilk günler oğlum ağladıkca bende ağlıyordum şükür atlattım o dönemi bakamıyorum die çok üzülüyordum ama bebek bu ağlar diye kendimi sakinlettim sonunda..

karışan edenim yok şükür
kv. 2 güne bi gelio 2 3 saat durup gidio annmde hafta sonları gelip kalıo kardeşmn okuldan dolayı pazar akşam gidio ama artk gelmem kızım utanıom diyerek gitti dün..
ahhh annemm sanki yabancının evi ama çekiniyo işte..

daldan dala anlatıyorum ama oğluş ıh dedikçe aklıma gelenleri yazıom yaff

13 saat normal doğum sancısı çektim ve o sırada kurduğum tek cümle annemin hakkını nasıl ödücem olduu
ne yaparsam yapayım o sancının hakkını ödeyememm (
kızlarr bu sefer uyandı paşam öptüümm gelcem inşş

casperim hoşgeldin bitanemmmmm

yerim ben o paşayı yaaa...

ne güzel anlatmışsın herşeyii maşallah yaaa

kayganan ne taktı bu arada merak ettim bebeğe neler aldı

off yaa nerdesiniizzz ben bi yandan oğlumu doyurup bi yandan yazıom siz nerelerdesiniz bakiimm bi balım gelince topik canlanıo
cepten tüm sohbeti okuom ama yazamıom

burdayızz cnm

allahım sağlıklı sıhhatli olarak paşanı büyütmeyi nasip etsin çok güzel duygular bunlar hele bide anne demeye başlasın sen o zaman gör o zaman daha bi başka oluyor

casperim hoşgeldin bitanemmmmm

yerim ben o paşayı yaaa...

ne güzel anlatmışsın herşeyii maşallah yaaa

kayganan ne taktı bu arada merak ettim bebeğe neler aldı

hoşbuldm kuuzuumm

kayganam mıı
bi altın oğluşuma bi künye taktıı
5 6 tane kazak yelek süveter örmüş bu kadar :)
alma olarak bişi almamış yani
bide yorgan yapmış nevrsime geçirip getirmiş

casperim hoşgeldin canım benim, anlıyorumki herşey yolunda ne güzel maşallah
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inatçı Ömer Asafını :)

Eşim de var işim de şükürler olsun Hatta öğle aralarında buluşup yemeği birlikte yiyebilecek kadar yakın işyerlerimiz 10 dk sonra buluşacağız

oo iyi barii cnmm
bilezik kapan olmadı daha sanırım topikte hihi:)
allah razı olsun kazak falan örmüş bak:)

casperim hoşgeldin canım benim, anlıyorumki herşey yolunda ne güzel maşallah
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inatçı Ömer Asafını :)

hoşbuldm kuzuunn şükür yolunda tatlmm doğum öncesi sıkıntıydı ona da geldi geçti iyorumm
hani bebeği görnce hepsi geçio diolar ya yalan geliodu bana ama geçiomuş

yoğun bakım odasında hemşireye yalvardım resmen ben iyiyim oğlumu getirinde emzireyim acıkmıştır diyee
2.15 de doğdu paşam 4de getirdiler emzirmek için 10 dk falan emdi hemşire geri götürmk için aldı göğsümden bastı çığlığı oğlum daha emiyordu çünkü nasıl kötü oldum o an yaa ne ağrı ne sızı hiç bişi kalmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…