Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mrb cnmm

şimdi evde sıkılırsın ama kuzu doğduktan sonra sıkılmaya fırsat bulamazsın iyi değerlendir şu son on günü
inş hayırlı haberlerini alırsın kuzucuğunun eğer çok hareketliyse anne ben gelebilirim her an diye sinyaller veriyo olabilir inş sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına tatlım

CNMM HADI BAKALIM HYRLI HABERLERLEE GEL INSSSS MUJKKK NEDN IIDEILMS KIZ HAREKTLI OLMASIIII..

BENMDE BOILE SON GUNLERIMDE KARNM TEK BIR TARAF TOPLNRDI GERILRDI PATLICK GIBI OLURDUUU.. YERMI DEGSTRYRDU NAPIYRDU.. KASILMALARINDAA İŞARETYMS FALAN SENNDEMIOLE OLUYOR HAREKT DERKEN

slmmmmm
bugünkü dr. kontrolümüzden edindiğimiz sonuç...
bizim paşa pek bir memnun yerinden gelmeye hiç niyeti yok nst.de zerre sancım yok...
kanala da girmemiş henüz...ama geri kalan her şey normal çok şükür...
bekleyeceğiz...geriye sayım başladı...10 du yarın 9 diyeceğiz...gelmezse 2 gün daha beklerim suni sancı veririm dedi...
annem de diyor,suni sancı verecek kadar gelmezse,açılman olmazsa zorla doğurtmaya gerek yok,sezaryen isteriz...kafam karıştı :44: bilemiyorum,hakkımızda hayırlısı artık...

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrr

adacım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsunda nasıl olrsa olsun sezaryan normal farketmez bence normal doğumda da çok zor olan var en sağlıklısı o ama zor olduktan sonra seni çok yıpratır ama hayırlısı bakalım ne olacak bekliyoruz sabırsızlıkla

gınaydın kızlarrr

adacım hayırlısı olsun hakknda saglıkla gelsınde paşannn

günaydın kızlar..
ne bu yaa hiç kimse yok..

umarım hepiniz iyisinizdir..
bende güya evde durmanın keyfini çıkarcaktım ama maalesef olmadı.. hergün bir yerlerdeym:)

bugün de kızkardeşim, annem ve kayınvalidem temizliğe gelicekler..

dünde kontrolümüz vardı... herşey yolunda çok şükür.perşembe hastaneye yatıcam, pazarteside bir aksilik olmazsa sezeryan olucam.. bugün ve yarında 1 er doz iğnem var, kızımın akciğerleri için...

bizden haberler şimdilik bu kadar...
hepinizi öpüyoruz... byeee

cnm benim nerelerdesinnn olsun son günlerini güzel değerlendir

ela kuzumuzda iyiyse sende iyiysen sorun yok

Senin için dua ediyo olacağız cnm benimmm.öpüyorum çok seni

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah cnm benimSağ sağlim bebeğin ve sen

Son düzenleme:

evet cnm bugünlerde hiç kimseler yok malasef

allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olarak kuzucunu kucağına almayı nasip etsin hayırlı haberlerini alalım inş.
iyi gez bol bol dinlen derim sonra hiç dinlenemiyon çünkü benim kız diş çıkarıyo gece 3 ben ayaktaydım yani

merhaba kızlar...diyeceğim de kimsecikler yok...
annemdeyim...ohhhh ne keyif dememi bekliyorsunuz değil mi... cıx değil (( okulu özledim,zil sesini özledim...evde bunalıyorum
delimiyim neyim hakkaten ya
birazdan annemin misafiri gelecek...tam ev hanımı moduna girdim ayol...haşhaşlı çarşaf böreği,kek,patates salatası yaptık...annem hala mutfakta ben de oturdum şimdi...
sizlerde ne var ne yok???
iyisiniz diye umuyorum...

ooo bende geliyimmm mi ne güzel şeyler yapmışsınız yaaa ben çok seviyim bunları amaaaa

cok yoğunumben ondan gelemımm
cok özledımm sızlerı
sanada hayırlı doğumlar cnmm
cok az kaldı
incı meleğıne kkavuşmana

lenn brck ela deıl len inci değil mıydı

cok yoğunumben ondan gelemımm
cok özledımm sızlerı
sanada hayırlı doğumlar cnmm
cok az kaldı
incı meleğıne kkavuşmana
lenn brck ela deıl len inci değil mıydı
ahh canım bunlar çok kullanmaya başladılar seni.. inş. en kısa zamanda karşıya taşınır daha
rahat bir iş bulursun.
evt çok az kaldı... ama ben gezmelerden eksik kalamıyorum maalesef.. bugünde karşıya bebek görmeye gittik:)

elalar çoğalınca karıştı.. benim ki inci canım..
evt çok şükür ikimizde iyiyiz.. ama kızımın akciğerlerinin gelişimi için yapılan iğneler cortizonluymuş( felaket acıktıyor, yarın da iki tane var.. off offf...şimdiye kadar çok az almıştım kilo, son günlerde şişicem galiba, ama incim için herşeye değer..
allah razı olsun canım...

allah razı olsun canım.. zaten hamileliğin ilk gününden başlıyo bu veletler... keseydi, kalp atışıydı derken, al bak diş çıkarmazı.. rabbim kolaylık versin canım..

lameee...inci kuzuna hayırlısıyla sağ salim kavuşmanı dilerim...Rabbim yardımcınız olsun...
teş.ederim, rabbim seni de bir azvazda kurtarsın.

Son düzenleme:
günanydınnnnnnnnnn
patıkım geçer ınş bugunlerde cnm yaaa

lamem valla kanımı emdıler hee 7 oluyoo akşam 20:30 da gıdeersın dıolar sankı hayat sadece burdan ıbaret gıbı
eşim bıan evvel gtsede cıksam şu işten ıyı bı tatıl yapcemmm

günaydın kızlar...
güzel haberlerinizi okudum şinci...

dün gelemedim ( başımı kaşımaya vakit yok..canım çok sıkkın..ananem biraz rahatsız hastanede annem gece orda gündüz ela ve ablamın kızına bakıyo 2 gündür acayip sıkılıyorum bukdr yük olduğumuz için...

lamem incin ptesi aramızda işllh..hemen foto gönder meraktan çatlatma :))

ada SENİN PAŞADA aynı ela kuzum gibi ne sancı ne aşağı inme..niyeti yoktu ama zorla aldık :))

başka neler var kızlar???

patiğm sanada Rabbim şifa güç kuvvet versin....

CNMMM dün aramışsın ama geç gördüm...anne olmak mükembel bi duyguuu

casperim hoşgeldin bitanemmmmm

yerim ben o paşayı yaaa...

ne güzel anlatmışsın herşeyii maşallah yaaa

kayganan ne taktı bu arada merak ettim bebeğe neler aldı

nan ne meraklı garusun

oo iyi barii cnmm
bilezik kapan olmadı daha sanırım topikte hihi:)
allah razı olsun kazak falan örmüş bak:)

bende bilezik kaptım ama anamdan..
ela kuzuyada teyzem taktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…