yok kuzum yazdım sana sonra da geçmişte ne yazdın diye bakıyorum :)))
benim paşa dünden beri pek hareketli
hiç yerinde durmuyor...çok hareketli olması da iyi değil diyorlar ya...hayırlısı neyse...
bugün 17:00 de kontrolümüz var...göreceğiz yavrumu inşallah...
beklenen doğum tarihine 10 gün kaldı bu arada :18:
güneşşşş,haticeeee
yok kuzum yazdım sana sonra da geçmişte ne yazdın diye bakıyorum :)))
benim paşa dünden beri pek hareketli
hiç yerinde durmuyor...çok hareketli olması da iyi değil diyorlar ya...hayırlısı neyse...
bugün 17:00 de kontrolümüz var...göreceğiz yavrumu inşallah...
beklenen doğum tarihine 10 gün kaldı bu arada :18:
güneşşşş,haticeeee
mrb cnmm
şimdi evde sıkılırsın ama kuzu doğduktan sonra sıkılmaya fırsat bulamazsın iyi değerlendir şu son on günü
inş hayırlı haberlerini alırsın kuzucuğunun eğer çok hareketliyse anne ben gelebilirim her an diye sinyaller veriyo olabilir inş sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına tatlım
günaydın kızlar..
ne bu yaa hiç kimse yok..
umarım hepiniz iyisinizdir..
bende güya evde durmanın keyfini çıkarcaktım ama maalesef olmadı.. hergün bir yerlerdeym:)
bugün de kızkardeşim, annem ve kayınvalidem temizliğe gelicekler..
dünde kontrolümüz vardı... herşey yolunda çok şükür.perşembe hastaneye yatıcam, pazarteside bir aksilik olmazsa sezeryan olucam.. bugün ve yarında 1 er doz iğnem var, kızımın akciğerleri için...
bizden haberler şimdilik bu kadar...
hepinizi öpüyoruz... byeee
günaydın kızlar..
bende güya evde durmanın keyfini çıkarcaktım ama maalesef olmadı.. hergün bir yerlerdeym:)
dünde kontrolümüz vardı... herşey yolunda çok şükür.perşembe hastaneye yatıcam, pazarteside bir aksilik olmazsa sezeryan olucam.. bugün ve yarında 1 er doz iğnem var, kızımın akciğerleri için...
merhaba kızlar...diyeceğim de kimsecikler yok...
annemdeyim...ohhhh ne keyif dememi bekliyorsunuz değil mi... cıx değil(( okulu özledim,zil sesini özledim...evde bunalıyorum
delimiyim neyim hakkaten ya
birazdan annemin misafiri gelecek...tam ev hanımı moduna girdim ayol...haşhaşlı çarşaf böreği,kek,patates salatası yaptık...annem hala mutfakta ben de oturdum şimdi...
sizlerde ne var ne yok???
iyisiniz diye umuyorum...
günaydın kızlar..
ahh canım bunlar çok kullanmaya başladılar seni.. inş. en kısa zamanda karşıya taşınır dahacok yoğunumben ondan gelemımm
cok özledımm sızlerı
sanada hayırlı doğumlar cnmm
cok az kaldı
incı meleğıne kkavuşmana
lenn brck ela deıl len inci değil mıydı
elalar çoğalınca karıştı.. benim ki inci canım..
cnm benim nerelerdesinnn olsun son günlerini güzel değerlendir
ela kuzumuzda iyiyse sende iyiysen sorun yok
Senin için dua ediyo olacağız cnm benimmm.öpüyorum çok seni
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah cnm benimSağ sağlim bebeğin ve sen
allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olarak kuzucunu kucağına almayı nasip etsin hayırlı haberlerini alalım inş.iyi gez bol bol dinlen derim sonra hiç dinlenemiyon çünkü benim kız diş çıkarıyo gece 3 ben ayaktaydım yani
teş.ederim, rabbim seni de bir azvazda kurtarsın.lameee...inci kuzuna hayırlısıyla sağ salim kavuşmanı dilerim...Rabbim yardımcınız olsun...
slmmmm
nasılsınız hanımlaaarrr
oğluşum çoook yordu beni ama şükürler olsun sağlıkla aldım kucağıma hatta 20 gün bile oldu :)
hastanede yattığım sürede dualarınızı eksik etmediniz allah razı olsunn telefonum hiç susmadı hepiniz çook saolunn..
doğum hikayemi anlatsaam aahh ahh roman olur
yarı kırkımız ya bugün babannemiz geldi sabah banyo yaptırdı oğluşumu sonra babannemize geldik
oğluşum ağlıo ama yaa öptüümm uyursa yazarım size
sizi çook özleediimm
bu arada anne olmaakk mükeemmell bi duyguu
casperim hoşgeldin bitanemmmmm
yerim ben o paşayı yaaa...
ne güzel anlatmışsın herşeyii maşallah yaaa
kayganan ne taktı bu arada merak ettim bebeğe neler aldı
oo iyi barii cnmm
bilezik kapan olmadı daha sanırım topikte hihi:)
allah razı olsun kazak falan örmüş bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?