Ah anneler annelerr....annem taktı bileziğimi :))) ewt cnm saolsuunn :))
hoşbulduumm cnmm az kaldı azz bende size öyle diceemmhoşgeldin çiçeği burnunda anne:)
Ah anneler annelerr....
hoşbulduumm cnmm az kaldı azz bende size öyle diceemm
ahh valla öylee
20 gündür annem gelio gidio her gitmesine ağlamaktan helak oluyorum yaa ahh ahh
saol canm bnmm ayy foto mak yanımda ama usb almadm yanıma yaacasper güle güle büyüt paşanı canım. ama fotolarınızı görmek istiyorum.
Anaaaa CASPER BACI GELMİŞŞŞŞ
selam ,
casperim gözün aydın canım,dualarımız hep seninle oldu..şükür kavuştun yavruna,ne telaşlı anlatmışsın ne güzel :)
ben hala iyileşemedim işe gitmedim doktora gidicem eşim almaaya gelsin diye bekliyorumrapor yazdırıcam ..hareket edemiyorum ayaklarımı bile sürterek yürüyorum..ne illet bir hastalık 3 iğnem kaldı bir gelişme yok
selam ,
casperim gözün aydın canım,dualarımız hep seninle oldu..şükür kavuştun yavruna,ne telaşlı anlatmışsın ne güzel :)
ben hala iyileşemedim işe gitmedim doktora gidicem eşim almaaya gelsin diye bekliyorumrapor yazdırıcam ..hareket edemiyorum ayaklarımı bile sürterek yürüyorum..ne illet bir hastalık 3 iğnem kaldı bir gelişme yok
saol canm bnmm ayy foto mak yanımda ama usb almadm yanıma yaa
artık tekrar pc bulabileceğim bi yere gidince eklerm tatlmm
yavruuummm benmm alyamın anasıı iyi bak benm bebekimee oğluşuma alırım belkimm
yada lamemim kuzusunu alcamoğluşum pek yakışıklı teyzesii
cnm anneler yanımızda olunca daha güvende hissediyor insan kendini ve bebeğini çünkü onlar en iyi şekilde bakıyorlar bize ee bi de torun daha tatlı oluyor onlar için o yüzden zor oluyor giderken
al kuzum rapor bi süre evde dinlen kıyamam ya( ssz:
valla babamız çok kıskanç birilerine vercek gibi durmuyoooçok üzgünüzz
geçen teyzesi oje süseriz toka takarız etek giydiririz dediğinde babasının yüz ifadesini görmen lazımdı hayır diye bi bağırdı öldük gülmektennn
adam haklı canm verilmez valla bende oğlumm askere yollamam seni diom kocemde valla yollamam diokuzumm hamileyken bi başka anne olmak doğduktan sonra bi başkaa ahh annesi yesin onuu
erkekden kıza dönünce bocaladı adam ama alışdı şimdi kızım diyo başka bişey demiyo :) aşık resmen dayısı ona kezaa yiğenim diyo doğmadan özlüyo ...
ben en çok kime benzicek onu merak ediyom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?