Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pc nin sarj bitio kızlrr yaa
görümcemden sarj aletini almayı unuttum oda dışarı çıktı kapanırsa bilin ki ya oğluş uyandı ya da sarj bitti :))

hoşbulduumm cnmm az kaldı azz bende size öyle diceemm

ahh valla öylee
20 gündür annem gelio gidio her gitmesine ağlamaktan helak oluyorum yaa ahh ahh

cnm anneler yanımızda olunca daha güvende hissediyor insan kendini ve bebeğini çünkü onlar en iyi şekilde bakıyorlar bize ee bi de torun daha tatlı oluyor onlar için o yüzden zor oluyor giderken

bu arada 12 kiloyla gitmiştimm
6 kilo gitmiş oldu 3170 gr doğdu oğlum 51 cm..

20 gündür de 3 kilo gitmiş kaldı 3 kilo :))

sütün gelsin ye ye diolar ama kanmıyorum onlara normal yiyorum hheheeh

selam ,
casperim gözün aydın canım,dualarımız hep seninle oldu..şükür kavuştun yavruna,ne telaşlı anlatmışsın ne güzel :)

ben hala iyileşemedim işe gitmedim doktora gidicem eşim almaaya gelsin diye bekliyorum rapor yazdırıcam ..hareket edemiyorum ayaklarımı bile sürterek yürüyorum..ne illet bir hastalık 3 iğnem kaldı bir gelişme yok

casper güle güle büyüt paşanı canım. ama fotolarınızı görmek istiyorum.
saol canm bnmm ayy foto mak yanımda ama usb almadm yanıma yaa
artık tekrar pc bulabileceğim bi yere gidince eklerm tatlmm
Anaaaa CASPER BACI GELMİŞŞŞŞ

yavruuummm benmm alyamın anasıı iyi bak benm bebekimee oğluşuma alırım belkimm
yada lamemim kuzusunu alcam oğluşum pek yakışıklı teyzesii

saol canmm ayy bilmem mi yaa allah raı olsuunn hepinizdeenn rabbim sifa versin tatlm yaa çook geçmiş olsuunn

al kuzum rapor bi süre evde dinlen kıyamam ya (ssz:

valla babamız çok kıskanç birilerine vercek gibi durmuyooo çok üzgünüzz
geçen teyzesi oje süseriz toka takarız etek giydiririz dediğinde babasının yüz ifadesini görmen lazımdı hayır diye bi bağırdı öldük gülmektennn

sürekli sistit oluyordum ama idrar kültüründe üreme çıkmıyordu bu kez 1000 den fazla üreme çıktı maalesef yani hastalığın dip noktasındayım cevap vermiyor bir türlü tedavi..

saol keleboşum,casperım

Son düzenleme:
cnm anneler yanımızda olunca daha güvende hissediyor insan kendini ve bebeğini çünkü onlar en iyi şekilde bakıyorlar bize ee bi de torun daha tatlı oluyor onlar için o yüzden zor oluyor giderken

aynen öyle canm yaa bide annem uzakta turuo oğlum seni özlerim dedi ağladı bi sürü bende tuttum tuttum kendimi kapıdan çıktılar başladm ağlamaya şüür bu günümüze 40 uçurmaya da anneannemize gideriz artk arabamız olsa dk durmam giderim de otobüslerde napcaz bakalm

adam haklı canm verilmez valla bende oğlumm askere yollamam seni diom kocemde valla yollamam dio kuzumm hamileyken bi başka anne olmak doğduktan sonra bi başkaa ahh annesi yesin onuu

adam haklı canm verilmez valla bende oğlumm askere yollamam seni diom kocemde valla yollamam dio kuzumm hamileyken bi başka anne olmak doğduktan sonra bi başkaa ahh annesi yesin onuu

erkekden kıza dönünce bocaladı adam ama alışdı şimdi kızım diyo başka bişey demiyo :) aşık resmen dayısı ona kezaa yiğenim diyo doğmadan özlüyo ...

ben en çok kime benzicek onu merak ediyom :)

kızlar ben çıkayım oğluşum uyuyo ama misafir gelcek kv.mede ayıp oluo elimde laptop oturuom

sizi seviyoruumm ve özelliklle böcemee diom kii bebeği erteleeemeee bu duygu hiç bişiye değişilmezz,

10 saat uyumayınca kendime gelemeyen ben 4 5 saatlik uykuyla bomba gibiyim :))

bizim dayılarda öylee
küçük dayımıza GGD diyoruz getir götür dayısı

büyük dayımız hediye olarak bana kolye almış
anne bebek el ele bide kalp varr pek şirin yaa canm kardeşim benmm

o benzeme bendede vardı bi görsem die

dudaklar çene burun annesi :)
kaşlarının çatıklığı babası
elleri de babası parmakları tırnakları falan uzun uzunn

ayy nazarım değcek oğluşumaa yaa maşallah subhanallahh

slm kızlar
aaaa casperımmmmm
naber yavru gelmişin kuzum
paşan ne yapıyor,sen nasılsın???

evdeyim ben,iznim başladı...berbat birşeymiş bu ya...şimdiden çokkkk sıkıldım...

yok kuzum yazdım sana sonra da geçmişte ne yazdın diye bakıyorum :)))
benim paşa dünden beri pek hareketli
hiç yerinde durmuyor...çok hareketli olması da iyi değil diyorlar ya...hayırlısı neyse...
bugün 17:00 de kontrolümüz var...göreceğiz yavrumu inşallah...
beklenen doğum tarihine 10 gün kaldı bu arada :18:

güneşşşş,haticeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…