hoşgördük böcük nörüyon??
ck yoğun bı şekılde çalışıom cnmm
ananene gecmıs olsunnn tatlım
günaydınlar!
balım ananeye geçmiş olsun. kendini üzme mecbur annene bırakıyorsun oda 1-2 gün.
başkasına emanet edemezsin. ela kuzu nasıl neler yapıyor?
lame senide doğuma az kaldı demek pazartesi sanırım. ben izne ayrılıyorum.
o nedenle haberini geç alırım. şimdiden sağlıkla kucağına al inşallah.
dua edicem sana :)
böcük el insaf 8,30 kadar ordaysan eve 10 da gidiyorsun herhalde.
kızlar doğum yaparsa bana mesaj yazar mısın?
ada nasıl acaba?
patik geçmiş olsun acil şifalar.
umarım herkes iyidir.
casper e da selamlar paşaya mis kokulu öpücükler.
adını unuttuğum varsa onlara da selam ve öpücükler.
sağol böcük Allah razı olsunnn
çok yorma kendini
casperımın selamı var kızlar...paspasa oda bayılmışşşşşş
günaydın kızlar...
dün gelemedim( başımı kaşımaya vakit yok..canım çok sıkkın..ananem biraz rahatsız hastanede annem gece orda gündüz ela ve ablamın kızına bakıyo 2 gündür acayip sıkılıyorum bukdr yük olduğumuz için...
nan ne meraklı garusun
bende bilezik kaptım ama anamdan..
ela kuzuyada teyzem taktı...
hoşgeldin cnm...
evt yapıcak bişi yok..kayınvalidemi aradım sana getirebilirim diye getir dedi ama içim razı gelmedi hiç bırakmadım şimdiye kdr..anneme bırakıncada böylede içim rahat değil neyse bugünde geçsin bakalım...
ela kuzum iyi cnm neyapsın hergün yeni şeylerle karşılaşıyorum..ayaklarını keşfetti ve bırakmıyor..sürekli popo havada ayaklar ellerinde bişeyler anlatıyor :)) bide elanın şöyle bi huyu var uyurken üstünde battaniyesine illa dudakları değicek ve hatta onu emzik gibi arada emicek..ama yaz geldi ben aşağı çekiyorum battaniyeyi o yukarı bu seferde terliyo..uyurken bile hissediyo hemen yukarı çekiyo nasıl kurtarcam bu huyundan bilmem illa ona dilini değdircek dudaklarında dururcak arada tadına bakıcak :))
gunaydın cnm geçmiş olsun öncelikle rabbim şifasını verir inşallah..
herkes zaten annesinden kapıyo cnmmm kayganadan kapan kim olcek bakalım hehe:)
anneler olmasa naparız bilmem. allah başımızdan eksik etmesin. çok şeker oluyor o halleri. emzik almıyor mu canım. emziğe alışırsa belki bırakır. yada battaniye değil inçe çarşaf ört. ben 1 yadır sadece pijamaya yatırıyorum. üstünde örtü tutmaz. çok dönüyor.
şimdi havalar dahada ısındı tek alt ve uzun kol çıtçıtlı body ile yatıyor.
slm kızlar...
heyecanlı bir gün, babam hastaneye yatışımı yapmış.. bende öğleden sonra çıkıp gidicem.. sabah ta eşim kızımla valizlerimizi arabaya koyup gitti.. heeycan sardı iyice...inş. kızımla beraber dönücez evimize...
balım... canım çok geçmiş olsun anneannene..inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur...
elanın o poposunu yerim benn.....nasıl son durumu...
haa bu arada o paspasa bende bayıldım:)
böcük, canım valla sen nasıl sabrediyorsun bilmiyorum.... allah dağına göre kar verirmiş demekki.. eşinin durumuda daha netleşmedimi?
melodicim, çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.. iyi tatiller sana...
balımmmm..... doğum günün kutlu olsun, kızın, eşin ve kocaman ailenle beraber nice senelere.
seni çoook ama çok seviyorum... ve kocaman öpüyorum canım... iyi ki varsın ve seni iyi ki tanımışım..
balım d gunun munıye demıon lennn
nıce sağlıklı huzuru ela kuzmla kocenle yıllara cnmm
ne süprısler beklıo senı kımbılır annışş
lamem sağlıcakla kucağını alırsın ınş cnmm bızede haber etmeyı unuttma
sabretmek zorundayım cnm yapcak bişi yok
zor durumdayım onlarda ellerınden gelenı edıoneler neler duyyom bı taneını desem durmazsınız 1 dk burda ama mecbu olmak cok başka bişi
Allah kımseyı kımseye muhtaç etmesın ınş
eşimin durumunu sorma
ıyıce darlandı artık ağlama modunda bı bakıom gözler yaşlı
bende destek oluyomm
ınş Rabbım bıan evvel sonuçlandırır hayrlısı ıle
Lamecim canım benimmm Rabbim kızınla sağlıkla buluşmanı nasip etsin dualarım sizinle olacak cnm..
Çok güzel çok mükemmel bir anne olacaksın incimize..
ikinizide seviyoruz.Hayırlı doğumlar diliyorum cnm ..
balım doğum gününmü cnm Rabbim uzun yıllar nasip etsin ailenle birlikte.İyiki doğdun iyiki varsın
böcük eşinin durumundan bahsettin sanırım çıkamaz bu diye kullanıyorlar,ah öyle insanları hiç mi hiç anlamıyorum ama benimde tanık olduğum olduğu için masesef ...keşke hiç bahsetmeseydin durumunuzu çaktırmasaydın,böyle kişilere çıkarım durmam pozisyonu yarıyor canım ancak malesef...Allah yardımcın olsun çok zor durumgünanydınnnnnnnnnn
patıkım geçer ınş bugunlerde cnm yaaa
lamem valla kanımı emdıler hee 7 oluyoo akşam 20:30 da gıdeersın dıolar sankı hayat sadece burdan ıbaret gıbı
eşim bıan evvel gtsede cıksam şu işten ıyı bı tatıl yapcemmm
saol canım benim,inşallah Rabbim ananene de sağlık versin..ah o yük olma düşünceleri beni de hep sarargünaydın kızlar...
güzel haberlerinizi okudum şinci...
dün gelemedim( başımı kaşımaya vakit yok..canım çok sıkkın..ananem biraz rahatsız hastanede annem gece orda gündüz ela ve ablamın kızına bakıyo 2 gündür acayip sıkılıyorum bukdr yük olduğumuz için...
lamem incin ptesi aramızda işllh..hemen foto gönder meraktan çatlatma :))
ada SENİN PAŞADA aynı ela kuzum gibi ne sancı ne aşağı inme..niyeti yoktu ama zorla aldık :))
başka neler var kızlar???
patiğm sanada Rabbim şifa güç kuvvet versin....
lamecim canımm nasıl gözlerim doldu ...sağlıcakla gelin evinize kızınızla inşallahslm kızlar...
heyecanlı bir gün, babam hastaneye yatışımı yapmış.. bende öğleden sonra çıkıp gidicem.. sabah ta eşim kızımla valizlerimizi arabaya koyup gitti.. heeycan sardı iyice...inş. kızımla beraber dönücez evimize...
balım... canım çok geçmiş olsun anneannene..inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur...
elanın o poposunu yerim benn.....nasıl son durumu...
haa bu arada o paspasa bende bayıldım:)
böcük, canım valla sen nasıl sabrediyorsun bilmiyorum.... allah dağına göre kar verirmiş demekki.. eşinin durumuda daha netleşmedimi?
melodicim, çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.. iyi tatiller sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?